Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako in kje spoznati pravega partnerja

Kako in kje spoznati pravega partnerja

Me veseli…želim vama vso srečo

Odgovor na objavo uporabnika
No, 21.11.2024 ob 18:51

Pri teh letih in z dvema otrokoma, ločena, pa res ne bi iskala dodatnih težav v življenju. Že tako je prekratko. Raje bi se posvečala sebi in otrokoma, uživanju, hobijem, prijateljicam. Kaj pa imaš od moških in zmenkov v teh letih? Največkrat razočaranja. A res to rabiš? Drugo je, če slučajno naletiš na enega samskega, pa se ujameta med kakšnim delom ali v družbi, pa ajde ok. Ti paše njegova družba in od tam razvijaš dalje odnos. Da pa prav iščeš, se meni zdi popolnoma nesmiselno.

@No, ti pa si čudna vsak normalno socialen, vsak človek si želi imeti nekoga. Kaj ji bo prosti čas če se počuti osamljeno,? Nikoli ne bi bila samska, sorry, pa sem poročena , ampak če bi ovdovela, bi našla nekoga za lepše preživljanje prostega časa.

Lina84, 21.11.2024 ob 18:42

Mogoče je res,pravijo vsak išče sebi podobnega,vsak ima svojo sorodno dušo…le vprašanje časa je kdaj jo boš srečal.

Seveda Lina, podobni se ujemamo, zato išči v krogih kjer se največ gubas in se dobro počutiš.  Pari ki so preveč različni, ne funkcionirajo

Biba980, 21.11.2024 ob 21:13

Seveda Lina, podobni se ujemamo, zato išči v krogih kjer se največ gubas in se dobro počutiš.  Pari ki so preveč različni, ne funkcionirajo

Kaj pa vem… ali pa funkcionirajo ravno zato, ker razlike dajejo dinamiko. Ni pa enostavno.

Lina84, 21.11.2024 ob 20:20

Me veseli…želim vama vso srečo

Hvala. Tudi tebi srečno! Samo ne vreči puške v koruzo, pa menda enkrat bo…

Ne, stvari moraš sproti razpucavat. Potem greš naprej, do naslednjega razočaranja. Spet spucaš, potegneš nove lekcije in potem dalje. Ukvarjaš se s tistim, kar lahko spremeniš, ne objokavaš preteklosti, ker pač je mimo in nihče je ne bo spremenil.

Če bi jaz po prvi bivši sodil vse ženske, potem ne bi več hotel bit z nobeno. Zagrenjen pa se smilil samemu sebi. No, jaz ne. Razmislil sem, kaj se je dogajalo in poiskal vzroke za to in sedaj sem raje bolj previden. In sem vedno za zmenek. Saj ne pomeni da mora kaj nastati iz tega, ampak brez zmenkov je pa zagarantiran samo solo.

rok-1, 21.11.2024 ob 23:06

Kaj pa vem… ali pa funkcionirajo ravno zato, ker razlike dajejo dinamiko. Ni pa enostavno.

Definitivno več dela in prilagajanja, ampak je lahko ravno to tudi boljše – odvisno, kako odprta sta oba za njune razlike 🙂

V zadnjem cajtu sm slišala že za kr neki parov, sploh tistih okol 30 al mal čez, vsi se spoznajo prek interneta.

Na Instagramu slajdni kakšnemu lušnemu tipu v DM. 😉

Ma kaj ste tako obsedene s spoznavanjem nekoga?! Dajte živet svoja življenja.

dosti filozofije za enostavno stvar…

ženske so v veliki prednosti v času interneta… in ni panike za žensko.., samo če hoče, najde lahko tipa v reali ali virtuali, za kakšno varianto in kakšnega tipa se pa odloči po njenem filingu……, psihopata, snoba, gizdalina, glumca ali ok. možakarja, je pa njena stvar…

😊nisem jaz za take fore,sem malo prestara za kaj takega😉

ljubezni se ne išče

Se strinjam in zaradi

Tudi sama ne potrka na vhodno vrato…nihče ne bo prišel če se vsaj malo ne premakneš iz svojega udobja

Pravega partnerja ne spoznaš, ampak ga ustvariš. Dec te mora poslušat in ubogati! Če kot ženska ne znaš uporabit svojih naravnih argumentov, da ga pripraviš do tega, da ti sledi, se moraš sama kaj vprašat.

Haha, ti pa če nisi samska, še boš 🙂

Govoriš dobesedno o dresiranju psov…

New Report

Close