Kako in kje spoznati pravega partnerja
No, 21.11.2024 ob 18:51
Pri teh letih in z dvema otrokoma, ločena, pa res ne bi iskala dodatnih težav v življenju. Že tako je prekratko. Raje bi se posvečala sebi in otrokoma, uživanju, hobijem, prijateljicam. Kaj pa imaš od moških in zmenkov v teh letih? Največkrat razočaranja. A res to rabiš? Drugo je, če slučajno naletiš na enega samskega, pa se ujameta med kakšnim delom ali v družbi, pa ajde ok. Ti paše njegova družba in od tam razvijaš dalje odnos. Da pa prav iščeš, se meni zdi popolnoma nesmiselno.
@No, ti pa si čudna vsak normalno socialen, vsak človek si želi imeti nekoga. Kaj ji bo prosti čas če se počuti osamljeno,? Nikoli ne bi bila samska, sorry, pa sem poročena , ampak če bi ovdovela, bi našla nekoga za lepše preživljanje prostega časa.
Lina84, 21.11.2024 ob 18:42
Mogoče je res,pravijo vsak išče sebi podobnega,vsak ima svojo sorodno dušo…le vprašanje časa je kdaj jo boš srečal.
Seveda Lina, podobni se ujemamo, zato išči v krogih kjer se največ gubas in se dobro počutiš. Pari ki so preveč različni, ne funkcionirajo
Ne, stvari moraš sproti razpucavat. Potem greš naprej, do naslednjega razočaranja. Spet spucaš, potegneš nove lekcije in potem dalje. Ukvarjaš se s tistim, kar lahko spremeniš, ne objokavaš preteklosti, ker pač je mimo in nihče je ne bo spremenil.
Če bi jaz po prvi bivši sodil vse ženske, potem ne bi več hotel bit z nobeno. Zagrenjen pa se smilil samemu sebi. No, jaz ne. Razmislil sem, kaj se je dogajalo in poiskal vzroke za to in sedaj sem raje bolj previden. In sem vedno za zmenek. Saj ne pomeni da mora kaj nastati iz tega, ampak brez zmenkov je pa zagarantiran samo solo.
dosti filozofije za enostavno stvar…
ženske so v veliki prednosti v času interneta… in ni panike za žensko.., samo če hoče, najde lahko tipa v reali ali virtuali, za kakšno varianto in kakšnega tipa se pa odloči po njenem filingu……, psihopata, snoba, gizdalina, glumca ali ok. možakarja, je pa njena stvar…