Kako izbrati?
Pozdravljeni…
imam eno vprašanje, če bi izbirali avto zase, in bi se mogli odločit med naslednjimi avtomobili, ki jih bom napisala….katerega bi izbrali …in zakaj?
Torej avtomobili so vsi dieselski,…
1.Subaru forester 2.0
2.Toyota rav 4 in
3.Hunday santa fee
Prosim za mnenja…katerega bi izbrali?
Hvala že vnaprej za odgovore:-))
Čav, Esy
Ne vem tocno, kaksne so cene, a predvidevam, da je Subaru najdrazji. Tezko je reci, kaj izbrati. Verjetno glede na to, za kaj naj bi avto uporabljali. RAV 4 se mi zdi bolj sminkerski, bolj mestni terenec, Santa fe je mogoce malce vecji, medtem ko se mi zdi Forester najbolj “delovni avto”, s tem mislim predvsem to, da z njim res prides na kaksen vikend v hribih, tudi ce je sneg, pa blato… in tudi najbolj trpezen. Ampak za pogledat sta seveda lepsa ostala dva. Foresterje imajo baje nekatere vojske oz. policije za svoje “hribovske” enote, saj je njihova masina in 4X4 sistem eden najboljsih in najvzdrzljivejsih.
To je moje (subjektivno) mnenje!
Subaru še nikoli ni imel diesel motorjev – oni se tega držijo in delajo to kar najbolje znajo – skoraj neuničljive 4X4 prenose in zelo vzdržljive bokser mašine, ki z malo rednega servisiranja zdržijo veliko več kot pol miloona kilometrov. Sem že videl subaruja z več kot milion kilometrov, pa je delal brez problemov – mašina je zdržala več, kot vse ostalo na avtu.