Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako izbrisati netlog profil

kako izbrisati netlog profil

Vprašanje v naslovu. Hvala!

Opravljeno!

Tudi jaz bi se izbrisala. Ali mi lahko poveste kako? Pa po stopnjah saj se šele učim delati z računalnikom.

še ena s tem vpr.

iščemo nekoga, ki bi znal pomagati

lp

kako izbrisati profil

Spostovano

Profila izbrisati mogoche ni. Za vedno biti podatki nasa last in vsi videti kako se obnasati na spletu vi.

Hvala za razprasevanje,
Netlog podpora

Ti se hecaš, jaz pa sem dala pravo moro skozi, ker me je vpisal nekdo neznan in se s svojim mailom nisem mogla izbrisati 🙁

Ti se hecaš, jaz pa sem dala pravo moro skozi, ker me je vpisal nekdo neznan in se s svojim mailom nisem mogla izbrisati :([/quote]

Ti si se sama vpiasala,ampak ko si se preveč osmešila,pa preveč svojih golih slik naložila si se mal zamislila.Pol pa si lagala in še naprej lažeš da je drug bil.Še tko si glupa,da si še na policijo šla prijavo podat.

Ti se hecaš, jaz pa sem dala pravo moro skozi, ker me je vpisal nekdo neznan in se s svojim mailom nisem mogla izbrisati :([/quote]

Ti si se sama vpiasala,ampak ko si se preveč osmešila,pa preveč svojih golih slik naložila si se mal zamislila.Pol pa si lagala in še naprej lažeš da je drug bil.Še tko si glupa,da si še na policijo šla prijavo podat.[/quote]

Ja valda, to si očitno ti naredila, če tako dobro poznaš potek, ne jaz. Sicer sem pa odgovarjala avtorici, s tvojim mnenjem si lahko pa obrišeš najprej…., potem pa še usta, saj od ti povsod enako smrdi.

New Report

Close