Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kako izgleda delovni dan trenutnega predsednika države (dr. Janeza Drnovška)?

Kako izgleda delovni dan trenutnega predsednika države (dr. Janeza Drnovška)?

hmmm, kaj praviš, a da sovraštvo in žaljenje, pa želeti drugemu nekaj slabega ni greh, no ja če ti tako praviš………..?????

odpuščanje, kaj je že to, aja tega vas pri verouku niso učili, no razen pri spovedi lastnih grehov, ja ti se pa odpustijo.[/quote]

Odpuščanja in spovedi sta potrebni obe strani, tudi ti.

In to so besede vernega človeka,:-) ni čudno, da vas je BOG že zdavnaj zapustil.
Pazi, da se ne bo tebi “sfuzlalo”, če se ti že ni, drugače ne bi tako pisal.
Sram naj te bo! Kaj vse si dovolite “nekateri verniki” in to tisti, ki zagovarjate RKC.
Fuj, prav zaradi takih, ne hodim v BOŽJI HRAM, kljub vsem zakramentom, ko jih imam.
Ni čudno, da o nekaterih vernikih tako pišejo. Oglej si tale link, sem imela danes čas, pa sem malo brala. http://med.over.net/forum5/read.php?151,4435128, preberi “skela”, “tudi meni se obrača” in Kaplja, pa še druge.
Spovej se za “Božič”, Priporočam!!![/quote]

Začni pri sebi, drugih pa ne posiljuj. Nič boljša nisi kot ostali.

hmmm, kaj praviš, a da sovraštvo in žaljenje, pa želeti drugemu nekaj slabega ni greh, no ja če ti tako praviš………..?????

odpuščanje, kaj je že to, aja tega vas pri verouku niso učili, no razen pri spovedi lastnih grehov, ja ti se pa odpustijo.[/quote]

Odpuščanja in spovedi sta potrebni obe strani, tudi ti.[/quote]

mah kolikokrat bom še morala povedati, da nimam svoje strani, se pa strinjam bilo bi lepo, če bi znali odpuščati, vsaj pretekle grehe, za katere današnje generacije niso krive. A je tako?

mah kolikokrat bom še morala povedati, da nimam svoje strani, se pa strinjam bilo bi lepo, če bi znali odpuščati, vsaj pretekle grehe, za katere današnje generacije niso krive. A je tako?[/quote]

Imaš svojo stran in jo tudi zagovarjaš. Katera je to, pa nisem napisal, ker to ni važno. Tvoja stran je tvoje mnenje. za pretekle grehe pa mislim, da ni možnosti za odpuščanje.

mah kolikokrat bom še morala povedati, da nimam svoje strani, se pa strinjam bilo bi lepo, če bi znali odpuščati, vsaj pretekle grehe, za katere današnje generacije niso krive. A je tako?[/quote]

Imaš svojo stran in jo tudi zagovarjaš. Katera je to, pa nisem napisal, ker to ni važno. Tvoja stran je tvoje mnenje. za pretekle grehe pa mislim, da ni možnosti za odpuščanje.[/quote]

no, toliko o odpuščanju iz ene smeri.

Veš to se tiče pa kar vseh ne samo ene strani. Pripravljenosti predvsem pa zrelosti ni.S takšnim načinom pisanja pa jo kažeš tudi ti.

imaš prav zrelosti ni in to je klučni problem. Samo jaz nimam komu kaj odpuščati( vsaj kar se tiče zgodovine), zaupam zgodovinarjem in verjamem, da bodo našli pravo resnico.

Katera resnica pa je prava??Za ene je ta , ki je sedaj napisana za druge bo to ta nova zgodovina in zopet bomo na začetku.Kar se pa tiče odpuščanja pa se strinjam s tabo. To se tiče samo oseb ki so bile osebno prizadete v vojni.

Še eden, ko je potreben spovedi, da boš dobil odvezo za BOŽIČ, je sedaj pravi čas za spoved.

Kdo je že sprejel Zakone po katerih se izvaja vse in svašta??? DEMOS, mar ne???
Demos je v dveh letih propadel, ker niso bili složni, kdo ga je zrušil, mal poglej nazaj?? Če ti spomin dela??
Spoved, je šef DEMOS-a opravil pred kratkim, pred ljudstvom.

Veliko si nekateri RCK-ci dovolite.[/quote]

Demos je bil na oblasti od maja 1990 do aprila 1992, vladal ni pa nikoli. Tvoji niso izpustili oblasti iz rok (spomni se VSAKODNEVNEGA pozdrava Lade Zei na Radiu Ljubljana: dobro jutro revščina). Demosa ni zrušil Janša, kot ti misliš, ampak Peterle, ker je verjel, da so vsi tako pošteni kot on. Zakone, ki jih je v času svoje vladavine Demosova vlada sprejela, bi tvoji zlahka spremenili, če bi jim bilo to v interesu. Pa jim ni bilo, še celo pasalo jim je, kar je bilo dobrega in kar je bilo slabega so obrnili sebi v prid.
Peterle je volitve izgubil, še več pa je ob tem porazu izgubila Slovenija.

Spovedi pa ne rabim, ker ne delam grehov. Kaj pa pomeni RCK pa ne vem, če je pa to kakšen Rdečkarski centralni komite, te pa obveščam, da nisem bil niti v sanjah nikoli vaš član.[/quote]

kr eden, nepreklicno zadnjič:-))), Uuuu, a res, nepreklicno???

Ha ha ha, saj sem vedela, da se boš oglasil na moj “kiks” :-))))))))), je bilo prepozno, da bi ga popravila.

RKC, RKC, RKC, RKC, RKC, RKC, RKC, .-))))))))))))))))))))))))

Dobro si vedel, kaj sem napisala, mislila z “RCK”. Domišljijo pa imaš! Kako imenitno si izpeljal moj “kiks”, ha ha ha.:-)))))
Kaj se repenčiš, kar je je.
Kaj pa je DEMOS delal 2 leti kot vladal!?
Gorje, če bi vlada LDS spremenila sprejete Zakone. Ali jih bi sploh lahko????
Ha ha ha, tvoji niso izpustili oblasti iz rok pišeš, zakaj pa so moji?
Jaz sem upokojenka. :-))
Slovenija je že skoraj vse izgubila, kar je bilo narejenega v 55-tih letih.
Jaz itak nimam kaj pričakovati, sem od danes do jutri. Pa tudi vsi ostali, če te ne pobere bolezel, te nesreča na cesti.
No, pa “srečno” v NOVO LETO 2008

Še eden, ko je potreben spovedi, da boš dobil odvezo za BOŽIČ, je sedaj pravi čas za spoved.

Kdo je že sprejel Zakone po katerih se izvaja vse in svašta??? DEMOS, mar ne???
Demos je v dveh letih propadel, ker niso bili složni, kdo ga je zrušil, mal poglej nazaj?? Če ti spomin dela??
Spoved, je šef DEMOS-a opravil pred kratkim, pred ljudstvom.

Veliko si nekateri RCK-ci dovolite.[/quote]

Demos je bil na oblasti od maja 1990 do aprila 1992, vladal ni pa nikoli. Tvoji niso izpustili oblasti iz rok (spomni se VSAKODNEVNEGA pozdrava Lade Zei na Radiu Ljubljana: dobro jutro revščina). Demosa ni zrušil Janša, kot ti misliš, ampak Peterle, ker je verjel, da so vsi tako pošteni kot on. Zakone, ki jih je v času svoje vladavine Demosova vlada sprejela, bi tvoji zlahka spremenili, če bi jim bilo to v interesu. Pa jim ni bilo, še celo pasalo jim je, kar je bilo dobrega in kar je bilo slabega so obrnili sebi v prid.
Peterle je volitve izgubil, še več pa je ob tem porazu izgubila Slovenija.

Spovedi pa ne rabim, ker ne delam grehov. Kaj pa pomeni RCK pa ne vem, če je pa to kakšen Rdečkarski centralni komite, te pa obveščam, da nisem bil niti v sanjah nikoli vaš član.[/quote]

kr eden, nepreklicno zadnjič:-))), Uuuu, a res, nepreklicno???

Ha ha ha, saj sem vedela, da se boš oglasil na moj “kiks” :-))))))))), je bilo prepozno, da bi ga popravila.

RKC, RKC, RKC, RKC, RKC, RKC, RKC, :-))))))))))))))))))))))))

Dobro si vedel, kaj sem napisala, mislila z “RCK”. Domišljijo pa imaš! Kako imenitno si izpeljal moj “kiks”, ha ha ha.:-)))))
Kaj se repenčiš, kar je je.
Kaj pa je DEMOS delal 2 leti kot vladal!?
Gorje, če bi vlada LDS spremenila sprejete Zakone. Ali jih bi sploh lahko????
Ha ha ha, tvoji niso izpustili oblasti iz rok pišeš, zakaj pa so moji?
Jaz sem upokojenka. :-))
Slovenija je že skoraj vse izgubila, kar je bilo narejenega v 55-tih letih.
Jaz itak nimam kaj pričakovati, sem od danes do jutri. Pa tudi vsi ostali, če te ne pobere bolezel, te nesreča na cesti.
No, pa “srečno” v NOVO LETO 2008

Se strinjam. Pa še podvprašanje.

Komu na kožo je Demos mapisal takšne zakone, ki so dopuščali divjo privatizacijo?

In komu bi ti zakoni pasali, če bi Demos ostal na oblasti?

Dost slabo, če ti ocenjuješ delo predsednika države po tem, kolikokrat se pojavi na kaki prireditvi.

Zakone do sedaj podpisuje, tudi predlaga kandidate, kot mu zakon nalaga.
Ali zakone tud prebere ne vem, vsekakor pa jih poslanec Rupar (ki zakone sprejema) ni prebiral, sicer se ne bi na sodišču trdil, da ni vedel, da zasebnih tožb ne sme plačevati z občinskim denarjem, in sodišče ga je celo oprostilo obtožb.

Kako pa izgleda tvoj delovni dan, kadar si na bolniški?

In to so besede vernega človeka,:-) ni čudno, da vas je BOG že zdavnaj zapustil.
Pazi, da se ne bo tebi “sfuzlalo”, če se ti že ni, drugače ne bi tako pisal.
Sram naj te bo! Kaj vse si dovolite “nekateri verniki” in to tisti, ki zagovarjate RKC.
Fuj, prav zaradi takih, ne hodim v BOŽJI HRAM, kljub vsem zakramentom, ko jih imam.
Ni čudno, da o nekaterih vernikih tako pišejo. Oglej si tale link, sem imela danes čas, pa sem malo brala. http://med.over.net/forum5/read.php?151,4435128, preberi “skela”, “tudi meni se obrača” in Kaplja, pa še druge.
Spovej se za “Božič”, Priporočam!!![/quote]
Začni pri sebi, drugih pa ne posiljuj. Nič boljša nisi kot ostali.[/quote]
Boss,

kaj sem pa tebe ujezila??? Pišeš: ==== “Nič boljša nisi kot ostali.” ====
Nikogar ne posiljujem, priporočila pa sem dvema “zelo vernima”, ki kar dobro žalita, mal poglej napisane poste. Se ti vidi tako pisanje lepo??? Še posebno o bolni osebi. Veš, bolezen je kaj hitro pri vsakem, ni rečeno, da njiju ne bo doletela. Saj pravijo, da za vsako rit, raste palica.
Kar se tiče, nič boljša nisi, pa: “gliha skup štriha”, če bi bil ti boljši, te ne bi bilo tukaj.

Kar se tiče odpuščanja, jaz sem tistim, ki so mi storili “zlo” v vojni, že zdavnaj odpustila, pozabila pa ne, je bilo prehudo. Sama osebno, nisem nikomur nič hudega storila in nimam slabe vesti.

Žalostno je, da mladi, ki niste doživeli vojne, toliko o vojni debatirate in obtožujete samo partizansko stran, razumljivo je, da se zoper stavijo tudi tisti, ko vedo kaj so delali domobranci in nekateri duhovniki.
Prav zato sem pisala, da se sliši še druga stran, ker tukaj se je pisalo samo kaj se je dogajalo po letu 1945. Kaj so pa delali okupatorjevi pomagači v letih 1941 do 1945, o tem pa nič.

No, sedaj boš pa zopet dejal, da se ponavljam.

Skopušnik,

daj, opiši ti, svoj delovni dan! Iz tvojega pisanja sem že davno prebrala, da sploh še nisi zaposlen.
Vprašaj sebe, kdaj se boš zaposlil? Delovna doba je dolga, preden se do nje dokoplješ, se pojavlja med tem časom tudi bolezen.
Usmeri svoje možgančke še v svoje življenje, da ti bo vse dobro.

PRABABI ne vem zgleda da s ti todi pr UDBI, da vse veš celo to da sm js vernik!!!
Js vem da nism partijc, da nikol nism biv pa tod nikol nebom

Vrabček, tvoje domneve obdrži zase in jih ne pripisuj meni. Si neokusen.

Odgovoril sem na zastavljeno vprašanje in nič drugega.

Da izgleda delovni dan slabo sklepam po že videnih dejavnostih bodočega predsednika.

Da ne bo več dolgo, to pa vemo vsi, saj smo volili novega.

Frančišek,

ha ha ha, saj si bahal, da si prižgal prvo Adventno svečko, mar ne?
Tudi RKC zagovarjaš.

Nikoli pri UDBI, nikoli partijska.:-)))

Bom raje rekel da ne moreš iz svoje kože.

kaj že , sedaj ko nima kaj početi, počne bivši predsednik, Drnovšek ?

vsako obdobje prinese specifične probleme. (če bi politika imela časovni stroj in bi videla leta naprej se tudi napake nebi dogajale. Predsedniku kapo dol za njegov pridonos slovenstvu. Sem svoboden, imam volilno pravico, poln hladilnik, veliko prijateljev, super bejbo……Drnovšek v vseh letih mandatarstva ni nikoli jokal kako ne more delovati zaradi opozicije.

bossek,

jaz pa skočim včasih iz svoje kože, a ti ne?

Iz svoje kože se skoči lahko samo, če nisi “furt na furt”, ves dan tukaj na forumu.
Mal se sprosti. :-))))))

bossek,

jaz pa skočim včasih iz svoje kože, a ti ne?

Iz svoje kože se skoči lahko samo, če nisi “furt na furt”, ves dan tukaj na forumu.
Mal se sprosti. :-))))))[/quote]
Ful sem sproščen, ne skrbi. Glede obiskov na forumu pa nič ne zaostajaš za mano.Ker pa obiskuješ še druge teme si pa daleč pred mano.

Bolan je in ne more kaj dosti migati. Saj to je zdaj že vsem jasno.

Niti ne. Sam zatrjuje, da je zdrav, obenem pa bojda tudi protestira proti tej vladi in se zato tudi ne udeležuje proslav.

New Report

Close