Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako izgleda orgazem?

Kako izgleda orgazem?

Kako izgleda orgazem, ali postane vroče? Ne se smejat ampak jaz že deset let poskušam, pa ne vem, če je to to? Prosim tiste srečnice, ki ste ga doživele, da mi malo napišejo kako to sploh izgleda? Ali mogoče šumi v ušesih? Ali je podobno nezavestnem stanju?

to je tko kot če bi zadela loto………………….haha dobra primerjava…………..ženska pejd sexat,pa boš zadela

Ne, nisi me dobro razumela saj sexam kot zajčica od 17 leta, sedaj jih imam 35 pa še zmeraj nisem zadela.

Mary, bodi raje tiho, če nimaš kaj pametnega napisati.

Kako izgleda orgazem? Mislim, da e bi ga doživela, bi vedela, da je to to. Fizično gledano pa se ti mišice medeničnega dna ritmično krčijo. Npr. če si vtaknše prst v ritko, pav čutiš, kako se ti krčijo mišice.

Da bi pa prav slišala, kako mi v ušseih piska… nikoli. Pa sem doživela že velikrat orgazme in tudi take, ko mi je zastal dih…

Ne vem kaj pa tudi ne pričakuj…
Samo ko se zgodi,enostavno veš.

čisto resno, omogočim ti ga lahko jaz, sedaj se pa odloči orgazem ali tvoj.

:-))))))))))))

Med vrbami zahrešči,v bičevju nekaj poči in potem se prikaže palček smuk.:)))))))))))))))- ti ti zajkla mala potrebna:)a maš že otroke?

Jaz doživim orgazem le tako da me fant oralno zadovoljuje. Nekaj časa traja, ampak ko mi pride sem v devetih nebesih. Stanje po orgazmu bi težko opisala. Takrat sem sproščena, pomirjena, potrebna tiča itd. Res najboljša droga v mojem življenju je orgazem. :)))

Ampak moram pa povedat da sem orgazem doživela le s tistimi tipi ki sem jih imela resnično rada in sem bila z njimi v daljših zvezah.

Ne vem, sploh si neznam predstavljat da nikoli v življenju nebi doživela orgazma.

Svetilniknovi nimam otrok in nisem poročena. Zakaj vprašaš, ali misliš, da bom imela orgazme, ko bom rodila? Ali si ti poročen, mimogrede kolk si pa ti star in kako izgleda orgazem s teboj:))) Zajčica

malce nenavadno…hmmm…ja kaj imas za enga tipa ti, kaj pa sama si se ze samozadovoljevala?

najprej se sama nauci prit do orgazma, potem eksperimentiraj s tipi…

pa skoraj ne morem verjet…

To je pa skoraj tako, kot da ne bi znala plavat pri teh letih.

Ko doživiš orgazem, je tako, kot da si prišla na vrh gore. Prišla si na cilj in začutila nenavadno zadovoljstvo.

Ej, ” ne vem kaj pa tudi ne pričakuj” ???
Jaz bi pa rekla, da če ga še ni doživela, potem naj glih to pričakuje. Jaz ga tudi dosti časa nisem doživela, potem sem ga sem pa tja, sedaj pa …. srečna jaz.
Jaz mislim, da ne čakaj več, da ga boš doživela, pozabi naj in se samo imej fajn z lubijem, pa sama s sabo se zabavaj in enkrat ga boš čist nepričakovano doživela.

pepsika zame neskrbi,raje se zase pobrigi,…..

Ooooooooooo orgazem z menoj izgleda kot najboljši orgazem z zajčkom:)))
Samo tako sem vprašal, ker ponavadi imajo ženske z orgazmi probleme zato, ker so jih tipi recimo naveličani.Npr, zakon, trije otroci in vsakodnevna rutina.
Se pravi sama nosečnost ali koliko otrok bi imel nima direktne zveze z orgazmi. Nisem poročen , huh, sam tega ne prosim:))), nimam otrok, star ene 30, saj pravim orgazem z mano pa mnjam in mljask.Povabi me na morje za en dan boš doživela svoj prvi mega orgaze na plaži:))).Se bo Koper stresal:)).

Moja bivša ga ni doživela dokler ji nisme jaz pokazal poti do njega. In takrat je bila že poročena z drugim.

Svetilnik!

Pa kako si ti to predstarvljas…da tako vabis zenske na morje?!

Ne vem a se hecas…al ne dojames…da na tak nacin nobena ne bo sla s tabo…razen kaka za denar!

Daj se malo skuliraj, pa ne obracaj vse na seks, kako jih bos obdelal…bodi bolj “fin”, bo prej katera prijela…:-))

pa zakaj se ne bi porocil, ce bi nasel seksi bejbiko, tako pri kateri bos cutil pravo ljubezen in mir?

kaj je tako slabega v tem?:-)

Svetilnik ti si se resnično spremenil, si pa čist novi. Zdej si mi bolj všeč, ker končno pravilno “doziraš”. Šele zdej si mi fullll zanimiv, čeprav sva se kregala 1X zelo hudo. Če boš tako nadaljeval še zaljubila se bom vate:)))

hm glede česa pa sva se kregala?saj nick mi je znan toda drugo ne .
pa ne pozabi škorpijon nravi ne spremeni nikoli:)).

orgazem izgleda takole:

http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/20050620_2058017.php?Nt5=11

Mini mause HVALA TI !!!! Končno sem dobila odgovor. Raziskava je pokazala, da se med orgazmom izklopi možganska skorja in mentalna prisebnost. To pomeni, da je kriv moj visok IQ . :)))))))))))

Saj sem jaz tudi škorpionka/strelka, enako sva stara. Kako pa izgledaš??? Pa saj ni važno, kako izgledaš, mislim, da sem zaljubljena vate, fulll mi srček utripa:)) lep občutek je.

🙂

Nice….

No evo svetilnik…:-)

Upam mamma da se ne zafrkavas in da bos sla s svetilnikom na sladoled!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close