Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako izgleda orgazem?

Kako izgleda orgazem?

sicer imas nickname malo cuden..ampak naj ti bo….dovoljujem ti, da gres s svetilnikom na sladoled!

pa pazi nanj, ker je zelo obcutljivo bitje, pa zelo ok oseba….sem prepricana!

imata moj blagoslov

:-))

najprej sem pomislila, da se hecaš….

tik pred orgazmom imam občutek kot da sem vulkan, ki bo vsak trenutek začel bruhat…čutim kako se v meni nabira energija…začutim vročino in občutek, ki ga je nemogoče opisat z besedami…blaženo…

predpogoj, da doživiš orgazem z moškim je, da ga doživiš s samozadovoljevanjem…drugi, tretji in nadaljnji je vedno boljši :))))))), mmmmmmmmmmm

Andzoo! Ali si ti tudi zaljubljena v Svetilnika? Moj nickname izhaja iz latinščine…

in kaj pomeni ta nick?

DOJKA-JOŠKA-SISA-CICA!!!!!!!!!

he he .a si poročena, samska?

…s tem predpogojem se ravno ne strinjam….

Jaz sem ga najprej doživela z moškim. In največkrat, najslajši in najlepši so bili vedno z moškim. Sama s sabo nimam nikdar takšnih vulkanov….naslade.

🙂

Nisem zaljubljena vanj…hmmm jaz se ne zaljubim expresno…

Jaz sem po horoskopu ribica, svetilnik škorpijon in vem da vodna znamenja so OK znamenja…in da se za svojo pikrostjo, nesramnostjo… v bistvu le skriva…v resnici pa je po moje ok oseba….tako mislim jaz…kako je pa v resnici pa ve samo svetilnik…

In želim mu vse najlepše….da bo našel seksi bejbiko:-)

Mamma…go for it…:-)

Zakaj je to tako zelo pomembno ali si poročen ali ne? Zakaj pa he, he, ker sem iskrena ali kaj? Po moje, da zelo uživaš, ker sem napisala, da si mi všeč:))) Priznaj, da ti je všeč!!!

ahh, že provociraš….kake ste zenske ej….

Pa to sem jaz-sexi bejbika!!!

no, fajn

potem pa se zmenita

mogoče vama rata!

sliko imaš?

Zdi se mi, da sva si podobna, navsezadnje 2 škorpiončka- se bova pičila:))))

pikal bi jaz če ti je ok in to tvojo češpljico:)))

yap…to gre skupaj!

moja babica in dedek sta bila oba škorpijona…res da sta se dostikrat “pikala”, ampak nista pa zdrzala drug brez drugega…

skratka dve vodni znamenji…bi moralo laufat:-))

ti si pa nežna ribica .

Imam veliko slikic, vendar za začetek ti samo napišem kako izgledam. Sem črnolaska oči zelene, postavna- … Smešno, kaj se grem:)))))

Ćisto odvisno od tega kako sposobnega partnerja imaš, in če je med vama kemija, da ko se te dotakne z jezičkom….se ti vse dlake pokonc od vzdraženja postavijo….nori občutki…

Mamma:-)

Smejčkam se in kažem svoje lepe zobke ah kako je to lepo…

rad bi videl ta nasmeh in zobke na sliki lahko’

hvala, za začetek je ok.
sedaj pa nadaljevanje: sliko prosim:)))

Da si ga dr….?

jaooooooo, kake imaš

ti pa si osvajalka….meni bi kot dedcu takoj volja minila ob takih odgovorih

kaj bi ti sploh rada?

lahko noč:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close