Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako izgleda orgazem?

Kako izgleda orgazem?

Težijo mi, da skoz gor visim, se piševa mal kasneje. Kako pa ti izgledaš samo barve povej… itak ni važno, ker si me že ….

To je bila moja sestra- TO NISEM JAZ ANDZO

Andzoo kaj pa torta s tičem in spermo, slovenčki- raje nič ne napiši kakor, da kritiziraš kar tako…Ali ti mogoče delaš z otroci? To se ne spodobi!!:-)))

🙂

Ja, ljuba sisters…sperma je ŽIVLJENJE…zakaj bi se je morala sramovat?

Halooo?

:-))

Vidiš, to pa mi gre na jetra, kok se vsi nekaj pretvarjamo, seks sem pa seks tja, pa tabu, pa oh in sploh….pa učiteljice ne smejo seksat…ja MALORA…saj pa to je nekaj najbolj naravnega na celem svetu…LJUBEZEN….kaj je lepšega?

Saj pa ne seksam pred otroki?!

🙂

rjave lase modro zelene oke. normalna postava.

Zakaj potem mene kritiziraš, ker sem namesto sestre napisala da si ga bo d….?

aaa…oprosti:-)

kje je sestra?

Z mojo sestrico sva si ful različni, ona je nežna, občutljiva, lepo govori tako, da ne bo pomote. Odpustim ti, saj sem jaz kriva, ker sem tko grdo napisala v imenu sestre.

jst tut nevem kako približno zgleda orgazem. s fantom sva že kar nekaj časa apak ko sexava ne doživim orgazma, čeprav mi sex z njim zelo prija in je zelo dober. ko pa se sama s sabo mal igram mi po domače rečeno lula začne skakati oz. se krčiti in raztezati, pred tem pa se mi telo zelo strese. ali je to orgazem

orgazem zgleda tako, da ti fant zleze med noge in te z jezikom po ščegetavčku privede do ekstaze
In kakšni so občutki? Srce ti začne noro razbijat, telo se trese, občutiš trenutek ekstaze. 🙂 In potem si želiš, da ne odneha in da bi trajalo večno….

So pa še drugi načini, poze,…me pa čudi da ženske čakate do 35 pa še ne veste kaj je orgazem. Če bi se malo pomatrale bi to že solo občutile. To vejo že otroci stari 15 let. Če si figiden ti verjetno nič ne pomaga.

Mater toliko knjig filozofije tukaj gor za le eno in edino besedo nečesa..?!

kje pa ti vidiš kakšne knjige ? :))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close