Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako izmeriti maščobo v telesu, vzdržljivost, kondicijo?

Kako izmeriti maščobo v telesu, vzdržljivost, kondicijo?

Vidim, da ste tu gor tudi športniki.

Zanima me kako izmeriti maščobo v telesu. Vem, da so nam v šoli merili kožno gubo, se da to tudi kje izmeriti? Mogoče v fitnesih?
Pri zdravniku ali pa v kakem zdravilišču pa še kje imajo Tanita tehntnice. A te pokažejo nek realen delež maščobe?
Kaj pa te domače tehtnice, ki tudi kažejo delež mišic, maščobe, so kaj realne? Meni vedno pokažejo drugače kot TAnita.

Kako pa izmerti v kaki kondiciji si? Cooperjev test? Pa, da imaš neko primerjavo z drugimi ljdumi.

Kak pulz v mirovanju se vam zdi ok, da si nekako fit?

Zanima me zato, da lahko nekak spremljam napredek skozi mesece.

Pa še glasbeno željo ?

Najbolj jaki športnik na forumu je spet dokazal, da nima pojma (in mnenja) čisto o nobeni stvari 🙂

tanitatehtnica, tehtnice pokažejo rezultat, ki nima nobene veze z realnostjo, ampak so namenjene nategovanju ljudi, ki so najbolj srečni, če objavljajo take gluposti po facebooku. Če hočeš RELAVANTNE rezultate, pa kar na DIF:
http://www.fsp.uni-lj.si/meritve/storitve_za_rekreativne_sportnike/

Najmanj pametna na forumu je spet dokazala, da nima pojma (in mnenja) čisto o nobeni stvari 🙂

Jaz bom pomagal, če že komu tu gor, mogoče samo kakemu Matkiću, Spiderju, Dxu in podobnim, pa še to samo preko zasebnih sporočil…

tudi to ti je spodletelo, glede na to da berem o 15% špeha in koži, ki jim visi do kolen.
ubogi revež je tisti, ki se mu ti odločiš “pomagat” :))))

Ponovno si me umorila. Bravo deklica !

Najbolj jaki športnik na forumu je spet dokazal, da nima pojma (in mnenja) čisto o nobeni stvari 🙂

tanitatehtnica, tehtnice pokažejo rezultat, ki nima nobene veze z realnostjo, ampak so namenjene nategovanju ljudi, ki so najbolj srečni, če objavljajo take gluposti po facebooku. Če hočeš RELAVANTNE rezultate, pa kar na DIF:
http://www.fsp.uni-lj.si/meritve/storitve_za_rekreativne_sportnike/%5B/quote%5D

Ja, sem opazila, da sem naivno pričakovala, da so tu gor tipi, ki se spoznajo na športanje in te zadeve :).

Debeluharji si merijo odvečno maščobo namesto da bi hodli športat. I don’t want to live on this planet anymore.

Drama queen.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Senza, ti se moraš v eno knjižnico zaprt, pa nikol več vn hodt.

Ti imaš probleme s tem planetom, ne jaz.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Senza kje maš pa moms bang teens tipa? A si ga peljala na trening danes k je ponedeljek?

Ti imaš probleme s tem planetom, ne jaz.[/quote]
Očitno maš, če še tok simple humor nisi sposobna poštekat.

Puste senzo k je srečno zaljubljena, je dobila sedaj vse v enem, od sina, očeta do partnerja. a veš une igrice v 90ih, 99 in 1. TO ma ona sedaj, nič čudno da je tako vesela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close