Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako izslediti neznano številko

Kako izslediti neznano številko

Pozdravljeni. Neznana številka mi pošilja sporočila, ki mi uničujejo zakon. Nadleguje mene in mojo partnerico, saj se vpleta v mojo družino. Sem poklical na klicni center 070 od koder izvira številka in pravijo, da ne morejo nič, saj je nekdo kupil na Petrolu ta paket in se ne ve kdo je uporabnik. Prav tako so mi dejali na policiji. Ker me zelo zanima kdo mi hoče škodovati, bi vas vprašal ali kdo ve oz. je imel podobno izkušnjo in je vseeno ugotovil kdo je nadlegovalec. Mislim, da se to da, sem 100%, da se danes razvozla vsaka skrivnost, vendar kako? Ali moraš imeti kakšne posebne veze, da takšne zadeve raziščeš? Tudi, če blokiram številko, vem, da mi bodo poskušali škodovati drugače. Hvala in lepo nedeljo.

Pokličeš z druge številke na to in povprašaš, če lahko dobiš neko xz osebo in ko rečejo, da te osebe ni, povprašaš,  koga si dobil.

Čisto preprosto je, tista oseba je, s katero si se zapletal. Ne bo ti nihče kar tako uničeval družine, če te ne pozna in nista imela nič. Tako da, družino si si uničil kar sam, ko nisi bil zvest ženi (tako ali drugače).

Se pa da vse izvedeti, seveda ni brezplačno in seveda ni legalno. Se pa da. Zagotovo imaš koga v svojem krogu prijateljev ali znancev, ki ti lahko pomaga. Ne vem pa, kaj ti bo ta informacija, saj po mojem dobro veš za koga gre.

Si pa očitno naletel na mino oz psihopatko, pa bodo zdaj posledice občutne. To je cena, ki jo nekateri plačujete za tistih 5 minut zabave.

Ne sočustvujem.

Če sprašuješ, kdo je uporabnik, ti itak noben ne bo povedal. Poslikaj sporočila, opißi, prijavi operaterju nadlegovanje ter še policiji. Da pa samo sprašuješ, kdo je, ti pa noben ne bo povedal. Tudi če pokličeš iz druge cifre, je vprašanje, če se ti bo kdo oglasil.

Odgovor na objavo uporabnika
Šišmaš, 29.10.2023 ob 12:33

Če sprašuješ, kdo je uporabnik, ti itak noben ne bo povedal. Poslikaj sporočila, opißi, prijavi operaterju nadlegovanje ter še policiji. Da pa samo sprašuješ, kdo je, ti pa noben ne bo povedal. Tudi če pokličeš iz druge cifre, je vprašanje, če se ti bo kdo oglasil.

Pa saj ni nujno vedno, da se je kdo kam zapletel. Mogoče se pa ni hotel.

Telefon ne omogoča blokiranje sporočil od neznanih številk ?

Lahko posreduješ sam, da njihov operater blokira številko iz prometa- da številka ne obstaja več. Samo mislim, da boš potreboval kakšen zapisnik od policije, da je zadeva prijavljena zaradi nadlegovanja organom morda celo sodišča. Raje razmisli, da si z ženo nabavita samo nove telefonske številke.

Če veš da je iz 070 ni neznana. Vsak telefon ima možnost blokiraj številko in jo blokiraš, stvar rešena.

Anonimno 8110, 29.10.2023 ob 13:24

Če veš da je iz 070 ni neznana. Vsak telefon ima možnost blokiraj številko in jo blokiraš, stvar rešena.

ma on ne rabi blikirat številko, on mora zvedeti kdo ga kliče, mu sporočila pošilja, on je firbčen in bi se rad maščeval, kr neki.

Očitno ni skrita številka, ampak neznan klicatelj.

mogoče najameš in plačaš zasebno detektivsko agencijo…obstajajo tudi pri nas in lahko se jih najame…

vsekakor pa gre za nekoga , ki te pozna / kot je že prav ugotovila Soft /…

lahko gre za bivše  ljubosumne partnerje, kakšne sosede, žlahto-ožjo ali širšo, bivše-zdajšnje sodelavce…popolni neznanci, ki bi tako nagajali to vsekakor niso…

Vem, da gre za nekoga od sodelavcev ali sodelavk. Ampak pojma nimam za koga gre. Nekdo se dela norca I uživa v tem, da imam zdaj z ženo probleme, čeprav nisem nič kriv. Prav zato me zanima za koga gre in kaj ima ta sploh od tega, da povzroča nekomu nesrečo.

ja. Je način. Zamisli se nad sabo kaj si počel in koga si prizadel in užalil in kako si se obnašal za 25 let nazaj. Potem pa začni klicat ljudi in se opravičevati in popravljati svoje napake. Mogoče misliš da sem usekan ampak druge poti ni. Začni popravljati svojo karmo.

Meni se to ne dogaja. Niti nikomur ki ga poznam in to da si je nekdo vzel čas in verjetno vsebina tudi ni kar naključna več pove o tebi kot o komerkoli.

Mene pa zanima kaj piše v teh smsih,da imaš probleme zaradi tega?

Anonimno 10797, 29.10.2023 ob 15:36

Mene pa zanima kaj piše v teh smsih,da imaš probleme zaradi tega?

Da se zapletam s sodelavkami. Kar pa definitivno ni res.

aha, no vidiš, -sodelavci…niso neznanci…

to gre lahko za kakšno ljubosumje, foušarijo, zamere, marsikaj…

ni to osamljen primer, da takole nagajajo in zganjajo žlehtnobo…

kaj pa ,če bi kar direkt vsekal- vse skupaj zbereš- kakor na nek sestanek in direktno to izpostaviš, da vsi izvejo tudi nadrejeni…in poveš, da je prijavljeno in da bo storilec kaznovan po zakonodaji in da imaš dokaze…poskusi…

Jah, eni sodelavki si všeč in je ljubosumna, da si tako zvest možiček .Hoče narediti špetir med vama z ženo, da bi prišlo do nezaupanja. Ker očitno misli, da te bo dobila zlepa ali zgrda. V stilu- moj boš ali pa od nobene !

No, saj se je zadnjič tu v temi ena pohvalila, kako ji vedno uspe dobiti poročene ali v resnih zvezah. Prav brez problemov jih pripravi do tega da se ločijo, razdrejo obstoječo zvezo , nato jih pa odvrže.

Je pa čudno, da ne skontaš- katera je to…ker kakšni očitni znaki pa že morajo bit ?

Ne, ne ko tam za katero bi slo, ker me ne zanimajo. Zanima me samo to, če se da, oz je možno ugotovit kdo se skriva za to cifro.

Ti pa tok motiš, da sam sebi delaš delaš težave, ne rabiš drugih. 🙃☺️☺️☺️

Kupiš predplačniško kartico in ko boste s sodelavci v isti sobi, pokličeš in opazuješ. Ali pa s predplačniške številke pokličeš ob polnoči ali enih zjutraj. Dostikrat se ljudje v spanju avtomatsko javijo.

Drugače na svojem telefonu blokiraš številko in z druge številke vrneš milo za žajfo.

Ce je bila st res kupljena na Petrolu, je more nihce (operater, policija) vedet kdo je kupil to st, ker pri nakupu cifre ne rabis dat svojih podatkov.

Ce prijavis operaterju nadlegovanje (z dokazi, slike sporocil, klicev ipd), opozorijo uporabnika naj preneha, drugace sledi izklop stevilke. Kar spet je resi zadeve, saj gre oseba po novo st inkrog je sklenjen.

Se sam nabavi tako cifro in klici na to st. Zmisli si al da jekaj prodajas, al ce lahk dobis neko x osebo, pac da slisis glas te osebe in tako morda prepoznas kdo je za tem.

Ce pa ima ta oseba to st samo zato, da greni zivljenje tebi in partnerici, se pa ne bo oglasila, ker bo vedela, da je lahko klicatelj samo ena oseba…

Ce je res tolk pomembno vedet kdo je, ti bo to grenilo zivljenje, kar je tudi cilj osebe ki nagaja… Ce ti pa ni pomembno, pa cifre rukni na block, mogoce celo oba menjajta telefonsko in novo previdno dajajta osebam iz svojega kroga. Ce se nadlegovanje ponovi, ves kje iskat krivca in zozas mozne osebe…

Ni moj problem,vem postopek,pa me ne interesira ti povedati.

Če blokiraš št.telefona ne pomaga kaj dosti. Samo zvoka zvonenja ne slišiš pokaže se ti pa številka na imeniku

Anonimno793, 29.10.2023 ob 15:30

Vem, da gre za nekoga od sodelavcev ali sodelavk. Ampak pojma nimam za koga gre. Nekdo se dela norca I uživa v tem, da imam zdaj z ženo probleme, čeprav nisem nič kriv. Prav zato me zanima za koga gre in kaj ima ta sploh od tega, da povzroča nekomu nesrečo.

Malo Pobrskaj po spominu kaj si komu žalega naredil

Moderni patriarh 🛺, 29.10.2023 ob 15:34

ja. Je način. Zamisli se nad sabo kaj si počel in koga si prizadel in užalil in kako si se obnašal za 25 let nazaj. Potem pa začni klicat ljudi in se opravičevati in popravljati svoje napake. Mogoče misliš da sem usekan ampak druge poti ni. Začni popravljati svojo karmo.

Meni se to ne dogaja. Niti nikomur ki ga poznam in to da si je nekdo vzel čas in verjetno vsebina tudi ni kar naključna več pove o tebi kot o komerkoli.

kupiš en predplačniški paker in ko ste s sodelavci skupaj pokličeš iz te številke na št iz katere vaju nadlegujejo. Pa boš videl komu zvoni.

New Report

Close