Kako izslediti neznano številko
Sem pred davnimi leti imela enak problem. Klici na stacionarni telefon med 11 on 6 zjutraj, najpogosteje med vikendom. Prek pošte so ugotovili,da klici prihajajo iz mobitela. Klical je moški in spraševal kako sem. Neko jutro je klical pijan in sem ga poskušala cimdlje obdržati na liniji,da ugotovim kdo bi lahko bil, on pa je zaspal na drugi strani. Odložila sem slušalko zraven telefona in šla nazaj spat. Po dveh urah sem vstala in še vedno slišala smrčanje na drugi strani. Odložila sem slušalko in ko je klical čez kak mesec, sem se ga razveselila in ga vprašala ali je že dobil račun za telefon. In da sem mu jaz zrihtala tak znesek, ker me nadleguje. Takrat so bili klici iz morija na stacionarni telefon zelooo dragi. Nikoli več ni poklical. To je moja zgodba.
So pa vam drugi v odgovorih tudi ponudili kak uporaben nasvet kako se rešiti takih psihopat.
Dobro rešite. Lp
Anonimno793, 29.10.2023 ob 15:30
Vem, da gre za nekoga od sodelavcev ali sodelavk. Ampak pojma nimam za koga gre. Nekdo se dela norca I uživa v tem, da imam zdaj z ženo probleme, čeprav nisem nič kriv. Prav zato me zanima za koga gre in kaj ima ta sploh od tega, da povzroča nekomu nesrečo.
Iz izkušenj ti povem, da boš to težko ugotovil.
Tudi mene je 6 let nekdo zalezoval ne samo iz 070 li 071, 068 udi druge številke, točno vem kdo, vendar ignoriram in se je po 6 letih naveličal. Pa smo najeli detektive-nič ne morejo, domet do tega telefona je 10 metrov, kr pomeni prideš blizu ni pa to dokaz za zalezovanje.
Saj ti dobro veš kdo to počne. Imam kolega hekerja, ki odpre vse te prosto prodajne cifre, do takrat, dokler je dejansko nekdo ne kupi na Petrolu in drugje. Vendar niso nikakršni dokaz. Tako, da roko na srce, v zakonu si imel težave že prej Zdaj je žena samo izvedela.
In se to. Ce ves da je nekdo od sodelavk ali sodelavcev si ga z eno sral na sihtu. Sedaj ko se je razvedelo pa si jezen. Bodi posten do sebe in zene in ji povej sam vse. Veliko huje je to izvedeti od drugih ljudi saj to pomeni da zene nisi spostoval niti toliko da se ne bi razvedelo. Edino pravilno je da ji povejo
Kjer je dim je tudi ogenj, močno dvomim da si je nekdo zamislil da varaš ženo. Sem imel tak primer sodelavke, skos varala moža, pač težave je imela, ker ni imela samo enega partnerja in je jamrala kako je nekdo se spravil nanjo in vse povedal možu, kako nič ni res….pa je bilo vse res, vsi smo vedeli, samo mož ne, je bila pa zelo zlobna in nekdo je njeno šibkost lepo uporabil za maščevanje. Karma vedno opravi svoje.
- Tako je mene nekdo nonstop klical z neznane cifre ob različnih urah, ko sem se javila je bil na drugi strani tiho in se je parkrat moj partner javil pa ni nič pomagalo. Sem menjala telefonsko in sedaj imam mir. Sem dala novo cifro samo v službi in mojim domačim, pa pri zdravniku in na banki, drugi je pa nimajo. Ko pa na staro pokličejo pa pove operazer, da ne obstaja več. Tako, da imam sedaj lepo mir. Tako, da je najbolje menjat cifro jaz sem dala 20€ za novo, a se je splačalo, sedaj je mir. Pa samo določenim poveš in če se bo to še dogajalo je nekdo med njimi in imaš manjši krog koga lahko obtožiš, da ti nagaja.
Šnelca_783, 03.12.2023 ob 00:41
To se je meni tudi dogajalo. Klicali in bili tiho v telefon, prdeli, ali pa predvajali posnetke raznih kletvic. Potem pa sem klice preusmerila k mojo sosedi, eni stari kljusi, ki jim je dala vetra.
Od takrat imam mir.
Prdeli v telefon. Umiram od smeha. Šnelo tebi dogaja.
Kako lahko preusmeriš klice na drug teleon brez soglasja lastnika tistega telefona? Za tistega, ki predlaga, naj preusmeri klice na telefon šefa ali direktorja.
Klici in SMS so možni iz skrite številke in iz neznane številke (iz neizpusanevin izposane -neznane številke) mobilnega operaterja. Zato, malce se podučite. Na telefonih je možno blokirati vsako številko, tako da tudi to ni problem. Tu kjer sem v tujini imam telefonsko številko od začetka, kar sem prišel na delo in imam listo blokiranih številk zeloooo dolgo. Ko me kliče, mi je pač ne posreduje. Ko pa imam klic iz izpisane številke, ki je ne poznam, pa se tudi ne javim, saj vsakomur, ki me mora kontaktirati, rečem, da mi posreduje svoj kontakt na e mail ali se javi na SMS, ter pokličem jaz. Simpl.