Kako je delati pri Nkd?
Tako torej: delati pri Nkd pomeni biti sprejet v sluzbo za skrajsani delovni cas 25 ur in dobiti neto placo nekje 350 evrov.To pomeni, da se dela tudi po 13 ur na dan in vedno za isto placo, malico se ima (ce ima clovek sreco) tri krat na mesec, ko ti odredijo teden dni prosto zaradi viska ur, pa se kaksni “sprdne”, te brez nobene zadrege poklicejo oz. zahtevajo, da si vedno dosegljiv, tudi ponoci in se mores vrnit v sluzbo.Da ne govorimo o stalnih spremembah tako rekoc vsega : od oddelkov v trgovini, do cen, stotih pravil, ki jih imajo glede zlaganja blaga, etiketiranja,…da vcsaih se poslovodje ne vedo, kaj bi.Skratka, da se ne boste prevec trudili, ce slucajno pridete k njim v sluzbo- jaz sem se, niti en dan nisem bila odsotna, nikoli rekla ne, delala bolana, delala po 13 ur na dan,….in po poteku dveh let so me brcnili na cesto!!!Izgovor je bil klasika:si super, si zelo pridna, ampak imamo premalo prometa.Zanimivo, da se preden mi je prenehalo delovno razmerje, je bil ze razpisan oglas, da iscejo prodajalko…ne bom niti komentirala,koliko so mi ostali na zelodcu!