Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako je delati pri Nkd?

Kako je delati pri Nkd?

Kako je delati pri Nkd?Plača?Urnik?Odnos do delavcev?Nameravam dat prošnjo za zaposlitev.
Hvala za vašo pomoč.Maja

Plače niso bogve kaj kod povsod v trgovini cca 700 evrčkov.

Ja, tudi mene zanima kako je delati pri NKD. Hvala za informacije, …

Tako torej: delati pri Nkd pomeni biti sprejet v sluzbo za skrajsani delovni cas 25 ur in dobiti neto placo nekje 350 evrov.To pomeni, da se dela tudi po 13 ur na dan in vedno za isto placo, malico se ima (ce ima clovek sreco) tri krat na mesec, ko ti odredijo teden dni prosto zaradi viska ur, pa se kaksni “sprdne”, te brez nobene zadrege poklicejo oz. zahtevajo, da si vedno dosegljiv, tudi ponoci in se mores vrnit v sluzbo.Da ne govorimo o stalnih spremembah tako rekoc vsega : od oddelkov v trgovini, do cen, stotih pravil, ki jih imajo glede zlaganja blaga, etiketiranja,…da vcsaih se poslovodje ne vedo, kaj bi.Skratka, da se ne boste prevec trudili, ce slucajno pridete k njim v sluzbo- jaz sem se, niti en dan nisem bila odsotna, nikoli rekla ne, delala bolana, delala po 13 ur na dan,….in po poteku dveh let so me brcnili na cesto!!!Izgovor je bil klasika:si super, si zelo pridna, ampak imamo premalo prometa.Zanimivo, da se preden mi je prenehalo delovno razmerje, je bil ze razpisan oglas, da iscejo prodajalko…ne bom niti komentirala,koliko so mi ostali na zelodcu!

Tukaj je dokaz. Skrajšan d. č. 350 €.

Ima še kdo kakšne izkušnje kako je kaj zdaj pri Nkd?

Ne delam v NKD, in nikoli nisem. Ampak predvidevam, da so razmere iste. Ne vem, recimo poznam ene par trgovin (ne NKD), kjer se v cca. 2 letih ni nič spremnilo.
Mogoče pa je odvisno tudi od tega, v kateri poslovalnici delaš.

Ocitno se, vsaj kar se plac tice, ni veliko spremenilo. Zaposlena za 30 ur tedensko, placa ne doseze niti 400 evrov. Stran od njih, ce imate kaj zdrave pameti.

V lj na rudniku 1 sama prodajalka, v celi trgovini zlaga in pospravlja, dela na blagajni+ na vhodu preverja pct pogoje.

Po moje je ful fajn delat v taki trgovini tudi njen izraz na obrazu je ocitno obraz NKD-ja

New Report

Close