Kako je feminizem z.jebal babe in copatarje..
Robi, ti pa si ga zdaj malo mimo usekal. One ne da niso sposobne, ne želijo resne zveze. 😉
Robi, ti pa si ga zdaj malo mimo usekal. One ne da niso sposobne, ne želijo resne zveze. ;)[/quote]
take, če so gajstne, so odlične občasnice ☺♥♥
Butlji ste starunklja in Marko ki mislita da lahko trollata tako na lahko, bistvo je v naravni danosti, tip bo hotel pofukat 20 letnico, namesto 60 letnice, ne glede na njene izkušnje zato ker nam je narava dala da si želimo mladih plodnih deklin, to ali želimo otroke iz tega ali ne, je potem naslednje vprašanje, če povezujeta oboje sta pač trola ali pa neumna, kaj vama naj jaz. Za Markota vem da trola, za starunkljo pa imam dvome o njeni inteligenčni sposobnosti dojemat enostavno naravno dano zadevico kot je nagon.
Robi, ti pa si ga zdaj malo mimo usekal. One ne da niso sposobne, ne želijo resne zveze. ;)[/quote]
Mimo si pihnil ti… govoril je o ženskah, ki bi rade bile nekaj kar niso… nizko nekje so in se ozirajo navzgor in edino kar lahko povzamejo po njih je feminizem… inteligence, denarja, uspeha, lepote… vse to jim je nedosegljivo… feminizem pa se lahko gre vsaka ženska… zdaj ali ji to v bistvu paše ali ne ni pomembno… važno je, da s tem misli, kako je sedaj podobna tistim uspešnim intelektualkam…
Se kaj bolje počutiš ob tej svoji izjavi?
No upam, da si s to svojo izjavo kaj okrepil svojo sampodobo in svojo samozavest.[/quote]
Niti ne.. ker imam dovolj veliko samopodobo in samozavest tudi. Povedal sem samo svoje mnenje o tebi. Pač tak vtis daješ, čeprav bi rada izpadla bistra, duhovita, na momente cinična.. vendar ti zarad pomanjkanja inteligence to nikakor ne uspeva. In vse kar ti uspe je, da uspeš v trenutku razjezit sogovornika zarad neprimerne izbire besed, nepovezanih in kontradiktornih izjav, popolnoma zgrešenega (hote ali nehote) razumevanja. Bolj se nagibam k “nehote” varianti, iz razloga, ki sem ga zgoraj navedel. Zabita si in še umsko pokvarjena, beri zlobna zaradi bolestne nevoščljivosti…
In še enkrat povdarim, da ti prihranim debilno vprašanje… to sem napisal iz ljubega dolgčasa, drugače se mi itak ne da s tabo ukvarjat, si prenizko v prehranjevalni verigi… edino za kar bi si vzel čas je, priznam, zelo nizkotno od mene ampak povem kar pač mislim… ob branju tvojih bedastih sestavkov me ima, da bi si vzel čas in te nekajkrat pošteno nabrcal v rit. Morda bi se takrat zamislila nad sabo![/quote]
Kaj ti si brat dvojček od matkiča? Tudi on tu gor piše o pretpanju žensk. Ti bi pa tudi žensko brcal. Lepo, lepo.
Ne da se ti z mano ukvarjat, vendar se zelo pogosto ukvarjaš z mano. Zelo zanimivo.
POkaži pogum in me nabrcaj v rit. Tega pa ne upaš a ne? Ker si korajžen le, ko si za tipkovnico. Takrat si upaš biti žaljiv, nesramen, celo z nasiljem si upaš groziti. V reali pa rep med noge in kot polit cucek.
Če jih ne bi hotel imet, ne bi tako javskal, da on ne bo plačeval kondomov. Pa vazektomija tudi obstaja za take, ki res nočejo otrok. Ampak ok , vsaj kondomi jim niso problem.
Niti ne.. ker imam dovolj veliko samopodobo in samozavest tudi. Povedal sem samo svoje mnenje o tebi. Pač tak vtis daješ, čeprav bi rada izpadla bistra, duhovita, na momente cinična.. vendar ti zarad pomanjkanja inteligence to nikakor ne uspeva. In vse kar ti uspe je, da uspeš v trenutku razjezit sogovornika zarad neprimerne izbire besed, nepovezanih in kontradiktornih izjav, popolnoma zgrešenega (hote ali nehote) razumevanja. Bolj se nagibam k “nehote” varianti, iz razloga, ki sem ga zgoraj navedel. Zabita si in še umsko pokvarjena, beri zlobna zaradi bolestne nevoščljivosti…
In še enkrat povdarim, da ti prihranim debilno vprašanje… to sem napisal iz ljubega dolgčasa, drugače se mi itak ne da s tabo ukvarjat, si prenizko v prehranjevalni verigi… edino za kar bi si vzel čas je, priznam, zelo nizkotno od mene ampak povem kar pač mislim… ob branju tvojih bedastih sestavkov me ima, da bi si vzel čas in te nekajkrat pošteno nabrcal v rit. Morda bi se takrat zamislila nad sabo![/quote]
Kaj ti si brat dvojček od matkiča? Tudi on tu gor piše o pretpanju žensk. Ti bi pa tudi žensko brcal. Lepo, lepo.
Ne da se ti z mano ukvarjat, vendar se zelo pogosto ukvarjaš z mano. Zelo zanimivo.
POkaži pogum in me nabrcaj v rit. Tega pa ne upaš a ne? Ker si korajžen le, ko si za tipkovnico. Takrat si upaš biti žaljiv, nesramen, celo z nasiljem si upaš groziti. V reali pa rep med noge in kot polit cucek.[/quote]
🙂
upam si v živo tudi. Pridi v CE če želiš dokaz. Povej uro, in kraj…
V Celje? Daleč, ampak ja, bom reskirala za vlak. Lahko drug teden dopoldan, ni problema. Blizu železniške?
Ker tebe bi res rada videla. Kdo je tisti, ki upa preko neta žaliti, biti nesramen, groziti.
Nekateri ljudje smo v službah, bi morda šlo proti večeru? Lahko kar na parkirišču zraven železnice. Tistih nekaj brc mi ne bo vzelo veliko časa 🙂
Hm, popoldan lahko, zvečer pa žal ne.
Prvo bi se drla, potem stepla…
…nato bi sledil divji strasten seks. Nekaj se plete med vama…
Če jih ne bi hotel imet, ne bi tako javskal, da on ne bo plačeval kondomov. Pa vazektomija tudi obstaja za take, ki res nočejo otrok. Ampak ok , vsaj kondomi jim niso problem.[/quote]
Ti opica, ki imaš čas doma brskat po googlu 24 ur na dan zaradi brezposelnosti in življenja od socialne ki jo delno financiram jaz ki delam, bi lahko pogledala in uvidla da ne morem opravit vazektomije, ker sem premlad 🙂
Nekateri ljudje smo v službah, bi morda šlo proti večeru? Lahko kar na parkirišču zraven železnice. Tistih nekaj brc mi ne bo vzelo veliko časa :)[/quote]
Seveda, brezposelna starunklja ima čas samo čez dan, ker nima kaj k delu, večer brska po MONu in se nažira sladkega, mi ki delamo čez dan nimamo časa
Nekateri ljudje smo v službah, bi morda šlo proti večeru? Lahko kar na parkirišču zraven železnice. Tistih nekaj brc mi ne bo vzelo veliko časa :)[/quote]
Seveda, brezposelna starunklja ima čas samo čez dan, ker nima kaj k delu, večer brska po MONu in se nažira sladkega, mi ki delamo čez dan nimamo časa[/quote]
itak…
Toliko si zabita, da ne veš niti da proti večeru pomeni pozno popoldan in nikakor zvečer?[/quote]
Ja, seveda, povej uro in da vidimo, če mi boš upal vse to tudi v obraz povedat. Sem res radovedna.
Ampak žal kasneje kot ob 17ih res ne morem. Težave s prevozom.
Matkič, kako bi pa lahko to preverila. Vem, da si učiteljičin sin, oz. ravnateljičin, ampak ej, res ne vem tvoje starosti. Starost glede kondomov pa ni omejena. Tako, da tudi, če si 18 letnik, jih lahko uporabljaš.
Mimo si pihnil ti… govoril je o ženskah, ki bi rade bile nekaj kar niso… nizko nekje so in se ozirajo navzgor in edino kar lahko povzamejo po njih je feminizem… inteligence, denarja, uspeha, lepote… vse to jim je nedosegljivo… feminizem pa se lahko gre vsaka ženska… zdaj ali ji to v bistvu paše ali ne ni pomembno… važno je, da s tem misli, kako je sedaj podobna tistim uspešnim intelektualkam…[/quote]
Ja, res je. Lažje je nekoga ponižati in iz sebe narediti nekaj kar nisi, kot pa delati na sebi in postati to, kar si želiš.
Mislim pa, da je Markova trditev bila sarkastična in je povedal le to, kar takšne ženske najraje uporabijo kot priročen izgovor.
Se kaj bolje počutiš ob tej svoji izjavi?
No upam, da si s to svojo izjavo kaj okrepil svojo sampodobo in svojo samozavest.[/quote]
S tem nikomur debelastarunklja res deluješ zabito.
Toliko si zabita, da ne veš niti da proti večeru pomeni pozno popoldan in nikakor zvečer?[/quote]
Ja, seveda, povej uro in da vidimo, če mi boš upal vse to tudi v obraz povedat. Sem res radovedna.
Matkič, kako bi pa lahko to preverila. Vem, da si učiteljičin sin, oz. ravnateljičin, ampak ej, res ne vem tvoje starosti. Starost glede kondomov pa ni omejena. Tako, da tudi, če si 18 letnik, jih lahko uporabljaš.[/quote]
Sociala ne plača avta in nesposobna izpit naredit? Jah saj razumem.. ne bo šlopred peto ne pridem domov, žal eni delamo za bresposelneže… morda tale vikend? Ker drug vikend sem že na morju in me ni 3 tedne… po dopustu se mi najbrž nekaj časa ne bo ljubilo z gnojem ukvarjat
Najlažje je viset na monu in ženskam govoriti kako so zabite. Zakaj že taka potreba?
Matkič, kako bi pa lahko to preverila. Vem, da si učiteljičin sin, oz. ravnateljičin, ampak ej, res ne vem tvoje starosti. Starost glede kondomov pa ni omejena. Tako, da tudi, če si 18 letnik, jih lahko uporabljaš.[/quote]
Sociala ne plača avta in nesposobna izpit naredit? Jah saj razumem.. ne bo šlopred peto ne pridem domov, žal eni delamo za bresposelneže… morda tale vikend? Ker drug vikend sem že na morju in me ni 3 tedne… po dopustu se mi najbrž nekaj časa ne bo ljubilo z gnojem ukvarjat[/quote]
Zakaj sem vedela, da si ne boš upal?
Nisem prav nič presenečena. Točno sem vedela, da si koraježen le na netu. Sem se bila pripravljena pripeljati na vaš konec. Potem pa si našel tisoč izgovorov glede ure. Še naprej pa boš upal stresati žaljivke preko neta. Res si prav pogumen.
Žal, čez vikend ne morem. Jaz lahko samo med tednom. Lahko tudi danes. AMpak ne kasneje kot ob petih popoldan. Lahko pa kdaj tudi zgodaj zjutraj, dopoldan. To pa ni problema. Če si le ti upaš.
Najlažje je viset na monu in ženskam govoriti kako so zabite. Zakaj že taka potreba?[/quote]
Ne vem. Lahko vprašaš vsakega posebej, če ti bo odgovoril. 🙂
Pa ženske tudi, ko bo katera izjavila nekaj podobnega, da ne boš diskriminatorna.
Mimo si pihnil ti… govoril je o ženskah, ki bi rade bile nekaj kar niso… nizko nekje so in se ozirajo navzgor in edino kar lahko povzamejo po njih je feminizem… inteligence, denarja, uspeha, lepote… vse to jim je nedosegljivo… feminizem pa se lahko gre vsaka ženska… zdaj ali ji to v bistvu paše ali ne ni pomembno… važno je, da s tem misli, kako je sedaj podobna tistim uspešnim intelektualkam…[/quote]
Ja, res je. Lažje je nekoga ponižati in iz sebe narediti nekaj kar nisi, kot pa delati na sebi in postati to, kar si želiš.
Mislim pa, da je Markova trditev bila sarkastična in je povedal le to, kar takšne ženske najraje uporabijo kot priročen izgovor.[/quote]
Ja vem da Marko poskuša podjeb.avat ampak tukaj ga nekaj stalnih udeležencev pozna in tud razume njegove trolle, velika večina pa sploh ne bo dojela in bodo njegove cinizme jemali za resnico..
Najlažje je viset na monu in ženskam govoriti kako so zabite. Zakaj že taka potreba?[/quote]
Najlažje je na MONu viseti ne imeti službe, biti na socialni, nesposobno dobit lasten prevoz in se izogibat Sveta po 17:00 uri, ker je nevarno 🙂
zakaj že taka nesposobnost?
Ne vem. Lahko vprašaš vsakega posebej, če ti bo odgovoril. 🙂
Pa ženske tudi, ko bo katera izjavila nekaj podobnega, da ne boš diskriminatorna.[/quote]
Hja, vprašanje je bilo v bistvu retorično.
Vsakemu je povsem jasno zakaj eni ljudje visijo na netu in zmerjajo ljudi z gnoji, zabiteži in podobno. Velja za oba spola enako.
Zanimivo, da si noben od teh ne upa nikomur teh zadev v obraz povedat. Samo preko mona so korajažni.
Forum je zaprt za komentiranje.