Kako je feminizem z.jebal babe in copatarje..
Najlažje je viset na monu in ženskam govoriti kako so zabite. Zakaj že taka potreba?[/quote]
Najlažje je na MONu viseti ne imeti službe, biti na socialni, nesposobno dobit lasten prevoz in se izogibat Sveta po 17:00 uri, ker je nevarno 🙂
zakaj že taka nesposobnost?[/quote]
HAHA
Robi, ti pa si ga zdaj malo mimo usekal. One ne da niso sposobne, ne želijo resne zveze. ;)[/quote]
Mimo si pihnil ti… govoril je o ženskah, ki bi rade bile nekaj kar niso… nizko nekje so in se ozirajo navzgor in edino kar lahko povzamejo po njih je feminizem… inteligence, denarja, uspeha, lepote… vse to jim je nedosegljivo… feminizem pa se lahko gre vsaka ženska… zdaj ali ji to v bistvu paše ali ne ni pomembno… važno je, da s tem misli, kako je sedaj podobna tistim uspešnim intelektualkam…[/quote]
V bistvu sem bil sarkastičen, verjetno bo tudi kdo zaznal.
Se kaj bolje počutiš ob tej svoji izjavi?
No upam, da si s to svojo izjavo kaj okrepil svojo sampodobo in svojo samozavest.[/quote]
S tem nikomur debelastarunklja res deluješ zabito.[/quote]
Še en, ki je korajžen le preko neta. Kaj pa v reali? Si mi upaš to v obraz povedat?
Ne, vem, da ne.
Mimo si pihnil ti… govoril je o ženskah, ki bi rade bile nekaj kar niso… nizko nekje so in se ozirajo navzgor in edino kar lahko povzamejo po njih je feminizem… inteligence, denarja, uspeha, lepote… vse to jim je nedosegljivo… feminizem pa se lahko gre vsaka ženska… zdaj ali ji to v bistvu paše ali ne ni pomembno… važno je, da s tem misli, kako je sedaj podobna tistim uspešnim intelektualkam…[/quote]
V bistvu sem bil sarkastičen, verjetno bo tudi kdo zaznal.[/quote]
Si počakal, da ti je Robi položil rešitev v usta? ejej malo si zabluzil pa nisi našel sam rešitve? No ja ob tolkih postih, ki jih ti sproduciraš mora kdaj pridet tud do zajeba, ane? 🙂
si že kdaj slišal za cinični ali pa židovski humor ☺
meni deluje ljubko
si že kdaj slišal za cinični ali pa židovski humor ☺
meni deluje ljubko[/quote]
🙂
Wau, tu si pa že kar sebe šel citirat. Čestitke.
tudi ti Brutus ☺
Saj, Matkič, s tabo se pa lahko dogovorim tudi čez vikend ali pa zvčer, do tebe imam pa dosti bliže. Pa še matjažkota lahko vzameš zraven. Da se me ne bosta bala.
NS, saj bi se tudi s tabo dogovorila za srečanje, samo ti si pa res daleč. Daj pridi vsaj do Celja. Da bo en tip dobil pogum, če bosta prišla v dvoje pretepat žensko.
Če jih ne bi hotel imet, ne bi tako javskal, da on ne bo plačeval kondomov. Pa vazektomija tudi obstaja za take, ki res nočejo otrok. Ampak ok , vsaj kondomi jim niso problem.[/quote]
Ti opica, ki imaš čas doma brskat po googlu 24 ur na dan zaradi brezposelnosti in življenja od socialne ki jo delno financiram jaz ki delam, bi lahko pogledala in uvidla da ne morem opravit vazektomije, ker sem premlad :)[/quote]
Ti tud, če bi jo lahko, bi zahteval še, da ti jo ženska pol plača. 🙂
Če jih ne bi hotel imet, ne bi tako javskal, da on ne bo plačeval kondomov. Pa vazektomija tudi obstaja za take, ki res nočejo otrok. Ampak ok , vsaj kondomi jim niso problem.[/quote]
Ti opica, ki imaš čas doma brskat po googlu 24 ur na dan zaradi brezposelnosti in življenja od socialne ki jo delno financiram jaz ki delam, bi lahko pogledala in uvidla da ne morem opravit vazektomije, ker sem premlad :)[/quote]
ti si se že rodil rjast in preplozan
Edino smotrno, glede na to, da bi ji prihranil bolečine na psihi zaradi splava ali pa na tisoče € zaradi potencialnega otroka, lahko bi celo plačala! 😀
Kaj smo nekje s prekmurja, falirana priučena šivilja z Mure? 😛 Zdaj je pa vse jasno, kakšno perspektivo imaš…
V bistvu sem bil sarkastičen, verjetno bo tudi kdo zaznal.[/quote]
Si počakal, da ti je Robi položil rešitev v usta? ejej malo si zabluzil pa nisi našel sam rešitve? No ja ob tolkih postih, ki jih ti sproduciraš mora kdaj pridet tud do zajeba, ane? :)[/quote]
Ja lej, nekdo mora bit kriv, tud, če ni a ne. 🙂
Edino smotrno, glede na to, da bi ji prihranil bolečine na psihi zaradi splava ali pa na tisoče € zaradi potencialnega otroka, lahko bi celo plačala! :D[/quote]
Razumljivo, ti tud ko porivaš, če že, porineš samo do polovice. Pošteno. 🙂
Si počakal, da ti je Robi položil rešitev v usta? ejej malo si zabluzil pa nisi našel sam rešitve? No ja ob tolkih postih, ki jih ti sproduciraš mora kdaj pridet tud do zajeba, ane? :)[/quote]
Ja lej, nekdo mora bit kriv, tud, če ni a ne. :)[/quote]
To smo pa danes že nekje drugje obdelal. Itak.. a boš priznal al ne, kriv si! 🙂
Ne, Matkič, nisem iz Prekmurja. Se pa lahko s tabo in Matjazkom dobim in vama osebno povem vse kar vaju zanima. Kaj praviš, Ranca bi bila ok? Tam se lahko ob vodi v miru pomenimo.
Kar se pa tiče šivilj, one pošteno delajo, kaj pa ti? Ti pa se obešaš na mamico.
ti si se že rodil rjast in preplozan[/quote]
Šolo je pa zato naredil, ker je njegova mamica učiteljica, potem je pa še ravnateljica postala in tako dobila moč, da sinčeku pomaga narediti šolo.
Edino smotrno, glede na to, da bi ji prihranil bolečine na psihi zaradi splava ali pa na tisoče € zaradi potencialnega otroka, lahko bi celo plačala! :D[/quote]
Razumljivo, ti tud ko porivaš, če že, porineš samo do polovice. Pošteno. :)[/quote]
Ja seveda, saj nenazadnje s teh 40cm ne morem do konca 😛
Ranca? a motoristka si da boš na Ranco lazla ta vikend? A pol pa pridem, tam okrog poglej jutri ob ene 20:00 za enega luštnega, z ene 5 dnevno bradico slabih 185cm cca 88kg malo mišic na rokah, pa me pridi ogovorit če ti ne bo padlo srce v hlače, samo da ne umrem od smeha ko te spoznam no
Ranca? a motoristka si da boš na Ranco lazla ta vikend? A pol pa pridem, tam okrog poglej jutri ob ene 20:00 za enega luštnega, z ene 5 dnevno bradico slabih 185cm cca 88kg malo mišic na rokah, pa me pridi ogovorit če ti ne bo padlo srce v hlače, samo da ne umrem od smeha ko te spoznam no[/quote]
Nisem rekla, da je nujno ravno ta vikend. Lahko pa tudi. Ni problema. Motoristi so tudi fajn vampasti.
Ranca – to sem seveda jaz.
Glih tak fajn vampasti kot ti ane? Boš se zlila z okolico, samo da te kdo ne zapreže kot Harleya, pa proba odpelat, to bi bli smehi 🙂
No poišči me jutri, jaz bom takoj vedo katera si ti, ta najgrša pa najbolj debela tam, ti pa boš mene težko našla pa ne ker me ne bo, ampak ker misliš da sem grd pa debel al pa da me nobena noče, a pridem z dvema al eno spremljevalko?
Ja, seveda med motoristi se fajn zlijem. Med vitkimi tekači bi se bolj težko. Samo nisem jaz udarjena na črno usnje pa tetovaže tako, da bom izstopala. Pa lase tudi nimam črne, ampak sive.
AJa, samo potem se morava pa kasneje zmenit. Ob 8ih zvečer ženske še ne bodo tako pijane, da bi ti šle za spremljevalko. Misliš, da bodo?
Valda da bodo, saj pa ti najboljše veš da alkohol najbolj pride pod vročim soncem, ne v temi 🙂 Ker ga itak čez dan srkaš ponoči ne smeš
No poišči me, saj boš zmogla če sem baje tak grdi ko praviš me ne boš mogla zgrešit 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.