Kako je feminizem z.jebal babe in copatarje..
pride = prime*
Kdaj sem pa napisala, da si grd Matkič?
Matkič, pa si opazil, da so moški, ki tam z desko drvijo prek skakakalnic pa še kako salto vmes naredijo bolj privlačni ženskam kot motoristi za šankom?
Kaj da ne, sebe poglej, kolk maš za povedat čez, kako jim že ti rečeš, emancipiranke. zato si raje izbral neemancipiranko.[/quote]
Emancipiranke so vam in sebi zjebale življenje, ker je vse, kar vam preostane, le slaba tolažba kako ste srečno samski.[/quote]
Ti si kljub svoji vezi v večnih dvomih, ali si dovolj dober za svojo žensko. zato si še kar prisoten v takih temah..
Emancipiranke so vam in sebi zjebale življenje, ker je vse, kar vam preostane, le slaba tolažba kako ste srečno samski.[/quote]
Ti si kljub svoji vezi v večnih dvomih, ali si dovolj dober za svojo žensko. zato si še kar prisoten v takih temah..[/quote]
To da si v dvomih, ni nič slabega. Slabše je, ko ti postane to, kar poudarjaš, samoumevno. Če si v dvomih, pomeni, da imaš možnost, da se trudiš. Če nisi v dvomih, nimaš razloga in ti je vseeno. Kar pomeni, da dober odnos hitro propade. To še zdaj ne pomeni, da je za dober odnos dovolj to, da si v dvomih.
V zvezah so zato, ker drugače ne znajo, to jim je samoumevno, v zibko položeno, nikoli se niso spraševali po drugem, pa tudi denarni razlogi so pri marsikom močan motiv.
To je tako, kot da bi rekel, da je kajenje vredu, ker dosti ljudi kadi.
Za nekatere ja. 🙂 Tako kot denar. 🙂
Sicer pa poglej sebe, kolk si v dvomih. Kar naprej odpiraš teme o copatarstvu pa zvezah, ki kako ne prinašajo sreče in ženskah takih in onakih. Polno dvomov. Pa nisi v zvezi. 🙂
Iz istega razloga so eni samski. A ti tega pri sebi ne opaziš? Ker nam je očitno. 🙂
To pa potem pomeni, da niso v dvomih, če ne dvomijo in se ne sprašujejo. S tem si zanikal svojo zgornjo trditev, da zveza prinaša le dvome.
Če pa so zadovoljni, je pa nekaj drugega.
Marko, na en moj zapis sei dal dve različni repliki. Potem se še sprašuješ, zakaj vam odpiram teme. ja o čem bi se pa ti pogovarjal sicer?
Iz istega razloga so eni samski. A ti tega pri sebi ne opaziš? Ker nam je očitno. :)[/quote]
Pišeš ebdarije. že od malega nam vcepljajo v glavo, da je treba v vezi biti. Za odločitev biti samski morš biti kr močna oseba. Pravi dedci zmoremo.
tebe sem pa pogrešala.lepo da si nazaj
tebe sem pa pogrešala.lepo da si nazaj[/quote]
Nisem nikamor šel. Samo ne da si mi prepucavat z enimi, ki napišejo 100 prispevkov o besedi “likanje” s popolnoma isto vsebino samo z malo obrnjenimi stavki. Beda do amena in še malo čez.
Sam vsake tolk mi varovalka pregori in povem kakšno konkretno. 🙂
Nobene prave debate ni več, nobenega humorja, ….
Nisem nikamor šel. Samo ne da si mi prepucavat z enimi, ki napišejo 100 prispevkov o besedi “likanje” s popolnoma isto vsebino samo z malo obrnjenimi stavki. Beda do amena in še malo čez.
Nobene prave debate ni več, nobenega humorja, ….[/quote]
Pa še s spremenjenimi nicki, ne samo stavki. 🙂
+1 Bravo! Točno tako, familje skoz gnjavijo kdaj bomo kero pripeljali dokler se le na naveličajo, babice zanima kdaj bodo prababice in čist slučajno opomnijo da one so pri teh letih že imele otroka če ne kar dva, itd itd itd
Nobene prave debate ni več, nobenega humorja, ….[/quote] Nič zato..pogrešala sem ta tvoj nik.Lepo se imej na dopustu.
Nobene prave debate ni več, nobenega humorja, ….[/quote] Nič zato..pogrešala sem ta tvoj nik.Lepo se imej na dopustu.[/quote]
Aha tale bo ja 🙂
Kot da verjamem …
Nobene prave debate ni več, nobenega humorja, ….[/quote]
Pa še s spremenjenimi nicki, ne samo stavki. :)[/quote]
Itak… vem da je “starunklji” dolgčas, pa mal provocira 🙂
lahko rečem da sem bil že na vseh sorte forumih, tudi tistih, ki se zelo očitno nagibajo k bolanim primerkom ampak NIKJER še nisem zasledil tako očitne primerke mentalno obolelih 5-10 ljudi, ki tvorijo ta forum. NIKJER, ne šalim se pa sem že dosti časa na internetu. Prav zmrazi me ko vas berem.
Pa še s spremenjenimi nicki, ne samo stavki. :)[/quote]
Itak… vem da je “starunklji” dolgčas, pa mal provocira :)[/quote]JA VERJEMI ,DA SEM POGREŠALA TVOJ NIK,OBČASNO MALO POGLEDAM,KAJ PREBEREM,TUDI NASMEJIM ,RES NISEM REGISTRIRANA,PRI MENI JE TAKO,NIMAM VEDNO ČASA ZA KAKŠNE KLEPETE,ČE PA ŽE, PA POGLEDAM SEM.SEM ČIST O.K OSEBA,NEVSILJIVA,LEPO SE IMEJ NA DOPUSTU,JAZ GA IMAM ŠELE DRUG TEDEN.UŽIVAJ
+1 Bravo! Točno tako, familje skoz gnjavijo kdaj bomo kero pripeljali dokler se le na naveličajo, babice zanima kdaj bodo prababice in čist slučajno opomnijo da one so pri teh letih že imele otroka če ne kar dva, itd itd itd[/quote]
Da pa je to ena izmed potreb, ki nam je prirojena, pa ni nihče pomislil ?
Seveda subjektivne izkušnje potem vplivajo na odnos do nas samih in na to potrebo s katero se rodimo in ustvarijo določen odpor, notranji konflikt…
To ne pomeni, da moramo biti z eno osebo do konca življenja, ampak da imamo nekoga ob sebi, ob katerem se počutimo varne in sprejete ter zadovoljimo potrebo po bližini.
Tega prav tako ne morejo nadomestiti posesivni starši, ki za svojega “otroka” skrbijo skoraj celo žilvjenje.
Forum je zaprt za komentiranje.