Kako je feminizem z.jebal babe in copatarje..
Iz istega razloga so eni samski. A ti tega pri sebi ne opaziš? Ker nam je očitno. :)[/quote]
Pišeš ebdarije. že od malega nam vcepljajo v glavo, da je treba v vezi biti. Za odločitev biti samski morš biti kr močna oseba. Pravi dedci zmoremo.[/quote]
To je res, ampak tebi niso tega vcepljali. Ti imaš drugačno izkušnjo, slabo in to je, da v zvezi se dogaja samo trpljenje itn. Zato, da bi res pokazal moč, bi moral it kontra temu in pokazati, da se da bit v zvezi zadovoljen. Ampak, saj ti je ni treba kazat, da me ne boš narobe razumel.
+1 Bravo! Točno tako, familje skoz gnjavijo kdaj bomo kero pripeljali dokler se le na naveličajo, babice zanima kdaj bodo prababice in čist slučajno opomnijo da one so pri teh letih že imele otroka če ne kar dva, itd itd itd[/quote]
Da pa je to ena izmed potreb, ki nam je prirojena, pa ni nihče pomislil ?
Seveda subjektivne izkušnje potem vplivajo na odnos do nas samih in na to potrebo s katero se rodimo in ustvarijo določen odpor, notranji konflikt…
To ne pomeni, da moramo biti z eno osebo do konca življenja, ampak da imamo nekoga ob sebi, ob katerem se počutimo varne in sprejete ter zadovoljimo potrebo po bližini.
Tega prav tako ne morejo nadomestiti posesivni starši, ki za svojega “otroka” skrbijo skoraj celo žilvjenje.[/quote]
Zakaj tega ne napišeš pri poligamnosti ki je osnova moške narave. Seveda družba potem ustvari nek notranji konflikt češ da je to narobe in to izvaja pritisk na moškega ko je razpet med naravo in nagonom ter družbeno korektnim lajfom.
Zakaj to praktično vedno sprašujejo babice, mame, ”nikoli” pa fotri in dedki?
Osnova moške poligamnosti še vedno vključuje žensko, ki doma skrbi za njegove otroke in mu kuha, pa pere….:)
Robi se pa res ne naveliča vedno enih in istih litanij pisat.
zakaj tipčki tipa Pajkec, NS, Matjazko, Matkić … ne gredo nazaj od koder so prišli ☺
Zakaj se pa ti tok ukvarjaš z nami…če so ti všeč ženske ?
ker, če se vrnete, bi vam lahko v ksiht pljuval ☺
Itak… vem da je “starunklji” dolgčas, pa mal provocira :)[/quote]JA VERJEMI ,DA SEM POGREŠALA TVOJ NIK,OBČASNO MALO POGLEDAM,KAJ PREBEREM,TUDI NASMEJIM ,RES NISEM REGISTRIRANA,PRI MENI JE TAKO,NIMAM VEDNO ČASA ZA KAKŠNE KLEPETE,ČE PA ŽE, PA POGLEDAM SEM.SEM ČIST O.K OSEBA,NEVSILJIVA,LEPO SE IMEJ NA DOPUSTU,JAZ GA IMAM ŠELE DRUG TEDEN.UŽIVAJ[/quote]
Hvala enako 🙂
ker, če se vrnete, bi vam lahko v ksiht pljuval ☺[/quote]
Ne diraj lava dok spava. 🙂
Noben se nikamor ne vrača. Ti za nami hodiš, skrit pod različnimi vzdevki (med drugim tudi ženskimi).
Noben se nikamor ne vrača. Ti za nami hodiš, skrit pod različnimi vzdevki (med drugim tudi ženskimi).[/quote]
pikec: tole počasi preberi, pa še riši spotoma:
vi se vrnete od koder ste prišli – mamicam v vagine ☺ … ko vaše mamice seksam in končam v njih vas pa spotoma še popljujem … razumel ☺
.-.-.-.-.-
kar se pa nickov tiče … v navodilih MON_a nikjer ne piše kakšnega in koliko naj jih kdo uporablja ☺
Še celo vspodbujajo uporabo neregistriranih nickov … da le kdo kaj objavi
Noben se nikamor ne vrača. Ti za nami hodiš, skrit pod različnimi vzdevki (med drugim tudi ženskimi).[/quote]
pikec: tole počasi preberi, pa še riši spotoma:
vi se vrnete od koder ste prišli – mamicam v vagine ☺ … ko vaše mamice seksam in končam v njih vas pa spotoma še popljujem … razumel ☺
.-.-.-.-.-
kar se pa nickov tiče … v navodilih MON_a nikjer ne piše kakšnega in koliko naj jih kdo uporablja ☺
Še celo vspodbujajo uporabo neregistriranih nickov … da le kdo kaj objavi[/quote]
Pa naj še kdo reče, da Neusmiljeni nikoli ne uboga. 😉
P.S. Čakam Pacota, da napiše Vzpodbujajo!… 😀
saj poznaš “postopek” … lahko si pa pred očmi tudi skrolaš vse moje tipkarije vseh nickov … z zatipkanji vred ☺
saj poznaš “postopek” … lahko si pa pred očmi tudi skrolaš vse moje tipkarije vseh nickov … z zatipkanji vred ☺[/quote]
Ja, ja, vse je samo tvoj ™.
Forum je zaprt za komentiranje.