Kako je pa iDesi
annoying! Pa tok pameten za vse…
…razen za sebe. Jak motorist je to,res, da ima cajt nonstop vsem jadat po monu celo na sončno osboto in nedeljo… ne me basat…ta model iDesi z motorjem sigurno nima motorja ker so zdaj VSI motoristi na cestah!
Kero budalo… en zahojen penzjonist z peciklom največ, kaj menite ve?
Pameten pa da se kar kadi ko iz 4 ne samo 2 rorov! Budalo!
Komu mar en iDesi, no?
Točno na njegov mlin je pa tako odpiranje tem o njem. Pomemben sam sebi in pomemben na monu. Jaki neki dosežek. Glavni na svinjskem placu
Itak vsak dan tu prosi za pozornost in da bi se ukvarjali z njim. V vsako drugo temo se vtakne in jo spelje na svoje bluzenje.
A ko pa dobi konkretno debato, pa spizdi. Klinc pa tak dec.Pussy čisti.
Ravno toliko je potegnil od psihiatrov, da se je naučil na pamet one glupe “kaj pa vi čutite ob tem”. Bedak neozdravljen.
iDesi
…razen za sebe. Jak motorist je to,res, da ima cajt nonstop vsem jadat po monu celo na sončno osboto in nedeljo… ne me basat…ta model iDesi z motorjem sigurno nima motorja ker so zdaj VSI motoristi na cestah!
Kero budalo… en zahojen penzjonist z peciklom največ, kaj menite ve?
Pameten pa da se kar kadi ko iz 4 ne samo 2 rorov! Budalo!
Avtor tega prispevka je Kokoši.
Kurjek, spozna se te, čeprav se trudiš z menjavo nickov in stilov pisanja.
Sweeby, 06.04.2025 ob 15:55
vsi vemo, da ovira proces ločitve z tožarjenjem. Plača naj kot DESC kar je naredil in naj se pobere delat. Ne pa da jamra.
Podpiši že dokumente pa daj mir ženski ki ji nisi mogel dati kar si obljubljal in si ji uničil življenje.
Zanimivo. Kolikor jaz poznam zadevo, sem razvezan. In spoštujem odredbo sodišča. Veš ti kaj več?
Leta in leta smo brali cele romane tu kako ima on super zakon in kako njegova Lepooka ne hodi v službo in kako je to prav. Totalno nastrojen proti ženskam, ki smo napisale, da za žensko ni pametno, da nima službe. Da se lahko kaj zalomi. On bil ponižujoč. In seveda poudarjal še naprej kako ima on super zakon, kako sta oh sploh super oba. Sama hvala.
Vmes je seveda napisal tudi kako je neki drugi ženski naredil otroka in jo pustil nosečo, kar pač on ni želel otroka. In je pač ona kriva, da je noseča. On ni nič kriv. Saj pa je samo seksal okrog brez zaščite, s ker nekimi ženskami. Nič kriv.
Potem pa so sledili meseci celih romanov, kjer je zlival svoj žolč po svoji bivši, Lepooki. Bral je svoje usrano perilo na monu in javno izpostavljal svojo ženo in otroke. Ja tudi z imenom in priimkom. Verjetno je to na potem prijavila in ga tožila zaradi tega.
AJa, cele romane je tudi pisal o preživnini in prosil za nasvete kako zmanjšat preživnino. Menda je celo pobegnil iz Nemčij v Slo, da bi rešil ta problem.
Potem so sledili celi romani nasvetov kako je treba na spletu iskati partnerje. Vmes se je hvalil kako se z neko žensko ujame, kako sta par kako vse…
Včasih se mu je spipalo, ker sem odprla temo, da mi niso všeč moški na spoznavnih portalih, ki objavijo v profilko avto. Postal je ponižujoč tako ga je tema prizadela. Sploh, ker je kar nekaj žensk napisalo, da jim tudi ni ok avto v profilki. V glavnem tema ga je totalno zadela. Le zakaj, če je pa en dan prej pisal, da se mu ženske na veliko ponujajo na teh portalih?
Ne vem ali je hodil na terapijo ali je bral psihološke priročnike, ampak posledica tega je, da non stop ponavlja: razumem tvoj pogled, razumem tvoje razmišljanje in podoben drek. Sledi namreč kup neumnosti, ki dokazujejo, da itak nič ne razume.
badujka, 06.04.2025 ob 16:10
Leta in leta smo brali cele romane tu kako ima on super zakon in kako njegova Lepooka ne hodi v službo in kako je to prav. Totalno nastrojen proti ženskam, ki smo napisale, da za žensko ni pametno, da nima službe. Da se lahko kaj zalomi. On bil ponižujoč. In seveda poudarjal še naprej kako ima on super zakon, kako sta oh sploh super oba. Sama hvala.
Vmes je seveda napisal tudi kako je neki drugi ženski naredil otroka in jo pustil nosečo, kar pač on ni želel otroka. In je pač ona kriva, da je noseča. On ni nič kriv. Saj pa je samo seksal okrog brez zaščite, s ker nekimi ženskami. Nič kriv.
Potem pa so sledili meseci celih romanov, kjer je zlival svoj žolč po svoji bivši, Lepooki. Bral je svoje usrano perilo na monu in javno izpostavljal svojo ženo in otroke. Ja tudi z imenom in priimkom. Verjetno je to na potem prijavila in ga tožila zaradi tega.
AJa, cele romane je tudi pisal o preživnini in prosil za nasvete kako zmanjšat preživnino. Menda je celo pobegnil iz Nemčij v Slo, da bi rešil ta problem.
Potem so sledili celi romani nasvetov kako je treba na spletu iskati partnerje. Vmes se je hvalil kako se z neko žensko ujame, kako sta par kako vse…
Včasih se mu je spipalo, ker sem odprla temo, da mi niso všeč moški na spoznavnih portalih, ki objavijo v profilko avto. Postal je ponižujoč tako ga je tema prizadela. Sploh, ker je kar nekaj žensk napisalo, da jim tudi ni ok avto v profilki. V glavnem tema ga je totalno zadela. Le zakaj, če je pa en dan prej pisal, da se mu ženske na veliko ponujajo na teh portalih?
Ne vem ali je hodil na terapijo ali je bral psihološke priročnike, ampak posledica tega je, da non stop ponavlja: razumem tvoj pogled, razumem tvoje razmišljanje in podoben drek. Sledi namreč kup neumnosti, ki dokazujejo, da itak nič ne razume.
Res je. Ne razumem, kako lahko človek investira toliko časa in energije v nekaj, kar naj bi preziral. Morda bi mi ti to znala pojasniti?
crazyfrog, 06.04.2025 ob 16:16
Hvala za povzetek. Še js, ki sem vse zamudila, sem s ponavljanjem teh zgodbic na tekočem verjetno jih bomo brali leta in leta.
Na forumu mi je to nekako nadležno in na nek način tudi zabavno. V realnosti pa me frustrira. Nekje junija 2023 sem prenehal hodit na sodišče, ker se zadeve niso premaknile z mrtve točke. Zdelo se je, kot da bi se čas ustavil tam… 2018 do 2022. In ko vzamem v roke kak “svež” pravno formalni dokument, čutim enako. Tu, na forumu “zamahnem z roko”. Ko gre zares, pa me grabi obup. Občutek ujetosti v patološki odnos zaradi procesnih zahtev in nemoči premakniti zadevo z mesta, kaj šele h koncu. Precej tesnobno, žalostno in nenazadnje krivično se čuti. Pa debela koža gor ali dol.