Kako je pa iDesi
annoying! Pa tok pameten za vse…
Duh, 07.04.2025 ob 09:43
Kdo preživlja tega iDesija? Ve kdo? Da se sam prezivlja je vprasljivo, je nalepil dokunente, kako revez ne more placveti prezivnine otrokom, cele dneve zdi na monu, tako da je vprasljivo ce preostane kaj casa za sluzbo in delo.
Sociala? Mogoce je pa to dejansko eden izmed teh novih AI robotov, glede na to, da je neprestano tu gor in kvasi komaj razumljive gluposti dan in noc
Ni robot. Je žal kar realni sociopat. Direkt za v študijsko gradivo psihiatrije. Socialkar je, kaj pa drugega. Zato je pa tako hudo, ko ga bivša več ne preživlja, on pa ne more več igrat gazdo kuče.
Čakaj malo, Desi ima partnerko?
Zakaj pa potem visi na spoznavnih portalih? Cele litanije je pisal te dni glede spozavanja tam gor? Pa, da se mu ženske na veliko ponujajo?
Da ni našel kake trape, ki ga preživlja, če pravite, da je zdravnica, on pa cele dneve na netu lovi babe?
Čeprav jaz si težko predstavljam, da je katera tako nora, da bi bila z njim. Razen res mogoče kaka tujka, ki je nasedla njegovim manipulacija. Samo zdravnica, da bi bila tako naivna pa še psihologinja povrh?
očimdesi, 07.04.2025 ob 09:46
mitra, 07.04.2025 ob 09:44
Ta človek nikoli ne bo prevzel odgovornosti do svojih otrok, da opraviči svoje zapuščanje, obtožuje biše partnerke, da otroke odtujujejo. Inštitucije ignorira, ker ne delajo kot on hoče. Veljavo si krepi z novo partnerko, ki je res da zdravnica, ampak tudi sama primerek hudo nesamozavestnega človeka, ki si pusti dominirati. Ko sem ju videla skupaj, se je na daleč videlo, da ga ona gleda kot boga on pa njo kot trofejo zdravnico in nič drugega. Ona je izjemno posebnega videza, ker ni Evropejka zato vsem razloži, da je zdravnica in da je pravkar končala tudi študij psihologije. Ta par je živ primerek reka, da je kovačeva kobila vedno bosa.
kako pa se Desi obnese kot očim dvema fantkoma, ki ju ima ta Arabeska?
Ona ima 2 hčeri ne sinov!
https://www.facebook.com/profile.php?id=61550041007294&comment_id=Y29tbWVudDoyMDY3MzYzNDAzNjU5Nj
da se ve o katerem paru je govora! sami presodite.
soseda773, 07.04.2025 ob 10:22
https://www.facebook.com/profile.php?id=61550041007294&comment_id=Y29tbWVudDoyMDY3MzYzNDAzNjU5Nj
da se ve o katerem paru je govora! sami presodite.
OMG
iDesi
Sweeby, 06.04.2025 ob 15:55
vsi vemo, da ovira proces ločitve z tožarjenjem. Plača naj kot DESC kar je naredil in naj se pobere delat. Ne pa da jamra.
Podpiši že dokumente pa daj mir ženski ki ji nisi mogel dati kar si obljubljal in si ji uničil življenje.
Zanimivo. Kolikor jaz poznam zadevo, sem razvezan. In spoštujem odredbo sodišča. Veš ti kaj več?
Ja, ok, kaj če bi me že končno nehal zasledovati? Imaš položnic zarad prepovedi približevanja ko dreka, sledi ti uklonilni zapor, če boš tako nadaljeval!
Oh my my, 07.04.2025 ob 11:33
Ne morem verjet, narcisek pa še čefur in soicjalkar na slabem motroju, o kako se semjim bwahahahaha kero budalo…. pazite da ne naleite nanj na Tinderju ali Ona-On. Petrušič….hahahahahahah pa še sam o sebi teme odpira, bolnik ahahaha
Vidiš, kako je preprostost lahko vir navdiha in radosti. Zdi se, da moja zgodba kaže, da je možno ohraniti človeško dostojanstvo tudi v najbolj toksičnih okoliščinah, če le človek zmore črpati moč od znotraj. Hvala.
Telesna govorica, 07.04.2025 ob 11:58
Izjemno posebnega videza? Meni se zdi zelo povprečna.
Tudi jaz sem ju včasih pogosto videvala na sprehodu in moram reči, da se Desi zelo dobro drži za svojih 50 let!
Ima ob njej vedno roke v žepu? Khm?
Citirano za @mitra
iDesi
lepooka čarovnica, 07.04.2025 ob 09:15
Kako se lepooka boginja spremeni v lepooko čarovnico?
Ne čutim se pravi naslov za taka vprašanja. Verjetno bi obstoj takih transformacij najlažje potrdila, ovrgla ali pojasnila sama, ali pa kdo, s komer je v tesnem stiku.
Ne bo sama Lepooka nič ovrgla ali potrdila, ker ne gre za njeno projekcijo same sebe najprej kot boginje, ko je pa ugotovila, da nisi tisto, za kar se izdajaš, se je pa spremenila v bolnico in zlobnico. To je tvoja projekcija nje kot take, ona je taka samo v tvoji zblojeni glavi, kar nima nobene veze z objektivno resnico ali z njeno resnico, kako je doživljala vajin vzpon in padec.
Tako da si ti tisti, ki naj bi se ukvarjal s tem vprašanjem, kako je ženska v TVOJI glavi postala od boginje navadna bolna prasica. Res pa je, da se kot hudič križa boriš proti temu, da bi kaj povedal o svojem popolnoma zgrešenem doživljanju nje in nasploh o tem, kako za vraga je mogoče, da je ženska iz piedestala zgrmela dol v kletne prostore v tvoji zblojeni betici.
Ogibaš se odgovorom v stilu “zanimivo razmišljanje”, “kakšna so tvoja občutenja o tem” in s podobnim bullshitom. Naša razmišljanja in kaj občutimo ob tvojem popolnem zanikanju vsega, kar se je zgodilo v preteklosti, ob tvojem gashlightanju, ko poskušaš ljudi prepričat, da ti pa že nisi tega pisal (ko vsi, ki smo te brali, vemo, da si)…. niso niti malo pomembna. Ne gre za nas in naše občutenje ob sranju, ki ga počenjaš. Gre zate in za tvojo razlago o zadevah.
dec pa ima postavo, 07.04.2025 ob 12:16
Sicer se mi ne zdi ok, da se nekoga javno obljavlja na mon, ampak sem pa vseeno radovedna kot je ta Desi in sem pogledala. Dec ima dobro postavo za svoja leta.
Hvala.
Pravijo, da zgledi vlečejo. Držim se načela “practice what you preach”. Verjamem, da je psihofizična pripravljenost eden ključnih dejavnikov, ki vplivajo na kakovost bivanja.
Opažam da, 06.04.2025 ob 15:39
iDesi
…razen za sebe. Jak motorist je to,res, da ima cajt nonstop vsem jadat po monu celo na sončno osboto in nedeljo… ne me basat…ta model iDesi z motorjem sigurno nima motorja ker so zdaj VSI motoristi na cestah!
Kero budalo… en zahojen penzjonist z peciklom največ, kaj menite ve?
Pameten pa da se kar kadi ko iz 4 ne samo 2 rorov! Budalo!
Avtor tega prispevka je Kokoši.
Kurjek, spozna se te, čeprav se trudiš z menjavo nickov in stilov pisanja.
Jaz pa opažam isto kot vedno, in sicer to, da ti nisi sposoben dojeti in opažati ničesar, ker si preveč avtističen in zaostal.
Tudi drugega incela, ki enako kot ti cele dneve visi tu na monu in menjava vzdevke nisi uspel prepoznati v avtorju te teme. Pa sta samo vidva incela na monu.
Si totalno glup, da misliš, da sem jaz avtor teme, ki napada IDESIJA, glede na to, da sem ga v preteklosti kvečjemu zagovarjal. In idesi je mimogrede napisal, da imam prav, ko sem pisal o biseksualnosti. In tudi v preteklosti dolga leta nazaj je kot Desiderious da Petri napisal iste ugotovitve o biseksualnosti, kot sem vam jih jaz razlagal.
Toliko. Samo bebci trdite, da biseksualnost ne obstaja. Ampak ti si itak incel, ki ne fukaš, nimaš družbe, ženske te sploh ne opazijo in si ti zadnji, ki bi vedel kaj o seksualnosti. Idesi je za razliko od tebe dovolj pameten, da razume svet. Tako da njega ne bom kritiziral, tebe imbeciala pa bom vedno kritiziral. No, pa nadaljuj z obtoževanjem neznanih komentatorjev, da so jaz.
Koki
Jaz pa opažam isto kot vedno, in sicer to, da ti nisi sposoben dojeti in opažati ničesar, ker si preveč avtističen in zaostal.
Tudi drugega incela, ki enako kot ti cele dneve visi tu na monu in menjava vzdevke nisi uspel prepoznati v avtorju te teme. Pa sta samo vidva incela na monu.
Si totalno glup, da misliš, da sem jaz avtor teme, ki napada IDESIJA, glede na to, da sem ga v preteklosti kvečjemu zagovarjal. In idesi je mimogrede napisal, da imam prav, ko sem pisal o biseksualnosti. In tudi v preteklosti dolga leta nazaj je kot Desiderious da Petri napisal iste ugotovitve o biseksualnosti, kot sem vam jih jaz razlagal.
Toliko. Samo bebci trdite, da biseksualnost ne obstaja. Ampak ti si itak incel, ki ne fukaš, nimaš družbe, ženske te sploh ne opazijo in si ti zadnji, ki bi vedel kaj o seksualnosti. Idesi je za razliko od tebe dovolj pameten, da razume svet. Tako da njega ne bom kritiziral, tebe imbeciala pa bom vedno kritiziral. No, pa nadaljuj z obtoževanjem neznanih komentatorjev, da so jaz.
@Koki, vse je v redu. Jaz ti verjamem. In za razliko od navedb nekaterih, ki nimajo podlage v dejstvih, je tvoje navajanje, da sem biseksualnost označil kot izhodiščni spekter (naslonil sem se na Kinsey-a) je povsem točna. V veselje mi je, da lahko stojim za svojimi besedami, če ti je to v podporo.
iDesi, odpri še 10 tem o SEBI, to je tudi tvoja stalnica, da boš lahko govoril o SEBI, da bodo lahko drugi govorili o TEBI, da bo povsod tvoj JAZ, JAZ in JAZ. In ta tvoj megalomanski JAZ zasede do zadnje najmanjše špranje možnosti v komunikaciji z drugimi ljudmi, še posebej s partnerko, ker tvoj JAZ je omnipotenten.
Nekdo omenja tvojo novo partnerko, da je zdravnica, kjer je to zate očitno zelo pomembno, da spet izpostavljaš. Koliko pa bi bila vredna zate ta ženska, če ne bi bila zdravnica? Nič…
Kaj pa je imela Lepooka, ker nekaj si rabil, da si se lahko postavljal pred drugimi, verjetno lepo telo, dokler ti ni rodila treh otrok, se postarala in je njena vrednost padla na nič?
te ne moti to, 07.04.2025 ob 13:47
Desi, te ne moti, da javno objavljajo tvoj fb profil tule gor?
Da se javno razgali tvoje ime, priimek? Da nisi več anonimko kot mi ostali?
Mene bi to izjemno motilo. Tebe ne?
On se je sam izpostavil z imenom in primimkom, pa tudi svojo bišo in svojo sedanjo, tako da ga ne moti!
Veliko tega je tu, kar me moti. Izkrivljanje mojih izjav čutim kot krivično. Blatenje in laži me ujezijo. Obsesivnost, ki še zdaleč presega okvire forumske debate in predstavlja bolestno preokupacijo vzbudi občutek tesnobe. Borderline-narcistična toksičnost, ki je podstat, ki sili v kompulzivno Gish gallop pisanje, ki presega vse meje socialno sprejemljivega, me navdaja z grozo in z neizmerno žalostjo.
A na vse to jaz nimam najmanjšega vpliva. Kar je znotraj mojega pidročja vpliva, je da poimensko pozdravim goste na tem simbolnem pikniku, kot sem to storil zjutraj in da ustvarim varen prostor za povezovanje, kot sem tudi danes že zapusal in piskrbim za vključenost gostov, ki se počutijo izključene, kot je primer s @koki -jem.
Vse ostalo pa bi bilo zgolj neproduktivno investiranje. Treba je razumeti, da tu ne gre za debato o meni, temveč za ritualno manifestacijo potreb borderline-narcistične strukture po konfliktu. Bi rabil biti precej naivno narcisoiden, da bi verjel, da je vsa ta čustvena investiranost namenjena meni.
Se pravi, da je sam povedal ime in priimek tu gor?
Vem, da je pisal o svoji hčerki, ki jo ni želel, ki jo kar neki ženski naredil. Tudi litanije o Leopooki so znana reč. Tudi kako je svinjal po Lepooki je jasno.
Samo nisem pa vedela, da je tudi imena pridal.
Eno je, če svinjaš po nekom anonimno, če pa poimensko, je pa čisto druga reč.
Pa ne vem no, je res treba da vsi vedo to glede otrok? Se bodo otrokom posmehovali.