Kako je pa iDesi
annoying! Pa tok pameten za vse…
Res bo bolje, da ne deliš toliko osebnega življenja z ljudmi tukaj gor. Kaj imaš od tega? Samo daješ jim futr, da se spravljajo nate, da imajo novo kost. Super je, če komentiraš poste drugih, izražaš svoje mnenje, podajaš predloge, nove ideje, karkoli, ampak hudiča no, distanciraj se od svojih osebnih zgodb. Ker s tem ne boš rešil sebe, kot si že sam zaznal, te samo vleče nazaj v čudne sfere.
iii343, 09.04.2025 ob 23:40
Res bo bolje, da ne deliš toliko osebnega življenja z ljudmi tukaj gor. Kaj imaš od tega? Samo daješ jim futr, da se spravljajo nate, da imajo novo kost. Super je, če komentiraš poste drugih, izražaš svoje mnenje, podajaš predloge, nove ideje, karkoli, ampak hudiča no, distanciraj se od svojih osebnih zgodb. Ker s tem ne boš rešil sebe, kot si že sam zaznal, te samo vleče nazaj v čudne sfere.
Preberi si na spletu lastnosti narcisoidnega sociopata, pa ti bo jasneje, zakaj in kako to počne.
Koki
“KAKO PREDVIDLJIVO”,
iDesi pravi, da bo zadevo, torej kar si pisalo pod mnogo vzdevki, predal kriminalistom. Seveda bi kriminalisti ugotovili, da so vsi ti vzdevki pod istim IP-ijem in da imajo opraviti s hudim psihotom.
Pa se ti zavedaš, da bi v marsikateri zahodni državi že zdavnaj odgovarjal, za vso nadlegovanje in psihološko nasilje, ki ga tu na Starševskem leporečno izvajaš že leta? (In to početje ti je olajšalo dejstvo, da se na temu forumu ni treba registrirati.) Tudi uredništvo foruma bi odgovarjalo.
Praviš da ne groziš. No v tej temi si pokazal, da si še kako pripravljen groziti.
Življenja v reali več nimaš, saj so se že vsi umaknili od takšnega človeka kot si ti, zato obupano bitje obstajaš le še tukaj.
Zdaj pa ti polagam na srce, pomisli kako zelo moraš biti obsedeno in bolano, da čutiš tako močno potrebo, da dokazuješ pod toliko vzdevki svoj prav celo pri stvareh, ki niso tvoje področje in zanimanje in ki niso del tvojih osebnih okoliščin.
samo 2 primera:
………………………..
– Jaz sem gej in za intimne partnerje si večino svojega spolnega življenja izbiram biseksualce. In ker je to del mojega življenja, sem moško biseksualnost vedno preučeval. Imam veliko izkušenj. Ti s temi stvarmi nimaš stika. A KLJUB TEMU, ČUTIŠ OGROMNO POTREBO, DA SE VTIKAŠ V SPOLNO ŽIVLJENJE DRUGIH LJUDI, Z NARAVNOST PSIHOPATSKO PREPRIČANOSTJO, DA TI Z NEZNANEGA RAZLOGA VEŠ VEČ O TEMU.
Tako zelo bolan si v glavo, da praviš, da nisi ne gej, ne biseks, a kljub temu čutiš ogromno potrebo, da mi poveš, da ti razumeš mojo spolnost in spolnost biseksualcev, bolje od njih samih, in se spustiš v obsedeno dokazovanje svojega prava.
Pa kaj si totalno bolano v glavo? Kako bolan v glavo moreš biti, da to počneš?
– Nobene telenovele še nisi videlo v življenju, a se odločiš, da boš mene, ki sem jih videl 1000 poučevalo o telenovelah. Ker si do te mere sociopatsko, narcistično in moteno, da si prepričano, da ti o telenovelah veš več, ker tebi je kozmos vso znanje vstavil v glavo. In potem blodiš neke čudaškosti, da imajo lat.am.telenovele sezone, pa čeprav je lastnost telenovel, da so fiksne priredbe starih zgodb in so torej brez sezon.
……………………
Ti nimaš veze s temi stvarmi, nikoli nisi imel stika z njimi, a kljub temu si iz iz nekega psihopatskega razloga prepričan, da imaš ti že prirojeno znanje o temu in si pripravljen vložiti ogromno energije, da bi dokazal, da ti veš več o temu.
Pomisli kako izredno bolan človek moraš biti, da to počneš.
Izredno poškodovan, uničena samozavest in očitno se res matraš v svoji koži.
Skratka ko si iDesiju napisal, da je nepopravljiv psihopat in skrajno zopern in vsiljiv človek, si v resnici le projeciral nanj svoje lastnosti, saj si opisoval sebe.
Je na boljšem kot ti, ki si peder.
iii343, 09.04.2025 ob 23:46
In kdo si ti? Imaš izobrazbo s tega področja? Da tako vehementno limaš etikete na ljudi.
A ni najprej on nalimal etiketo na svojo bivšo, kako je narsica in triletni otrok v telesu odraslega. In samo ona kriva za vse, kar se je zgodilo v zvezi? Pa kako ga hčere nočejo obiskovati samo zato, ker so čisto prestrašene od matere, ki baje ne more prenesti, da je hčeram pri očetu tako fajn. Zato ga nočejo obiskovati, on sam s tem nima nič, on je zgleda popoln oče.
In ko narod v to podvomi, pa spet zaigra žrtev.
čak mal, 10.04.2025 ob 06:06
A ni najprej on nalimal etiketo na svojo bivšo, kako je narsica in triletni otrok v telesu odraslega. In samo ona kriva za vse, kar se je zgodilo v zvezi? Pa kako ga hčere nočejo obiskovati samo zato, ker so čisto prestrašene od matere, ki baje ne more prenesti, da je hčeram pri očetu tako fajn. Zato ga nočejo obiskovati, on sam s tem nima nič, on je zgleda popoln oče.
In ko narod v to podvomi, pa spet zaigra žrtev.
Se popolnoma strinjam, da lahko nekdo izrazi dvom. To je popolnoma legotimno. Je pa velika razlika med izražanjem dvoma v neko sporočilo in popolnim moralnem razvrednotenju človeka.
Obrekovanje, blatenje, poniževanje, zanikanje moje realnosti, pripisovanje besed, lastnosti, itd. meni, ki nimajo nobene podlage, grožnje in kar je še bilo tega, pa ni izražanje dvoma, temveč sistematično nasilje. Nasilje.
V bistvu neposreden prikaz natanko tistega nasilja, zaradi katerega sem na koncu klonil in podal predlog za ločitev. Za razliko od naključnih bralcev lahko namreč jaz prepoznam, ko se na forumu pojavi zapis, ki vsebuje “interne informacije”, do katerih načeloma ne bi mogel imeti nihče dostopa.
In kljub vsemu se trudim odgovarjati korektno, pa čeprav tudi sam kdaj začutim tisti poriv, da bi komu kaj grdega napisal. Ker za razliko od drugih, bi jaz lahko svoje trditve podkrepil z dokazi. Najsi bo to z bančnimi izpiski, zapisniki, izvedenskim mnenjem kliničnega psihologa, protokoli komunikacije, itd.
Kljub temu, da mi je hudo, da boli brati vse to, se trudim ohranjati dostojanstvo. Svoje, tistih, ki se jih vpleta v te debate, da bi sprožilo mojo reakcijo in nenazadnje samih piscev, ki to počnejo. Ker to, da oni čutijo tako, kot pišejo, verjamem, da je res. In zato sem ter tja zastavim kako reflektivno vprašanje, da morda sami pridejo do uvida, ali je to, kar pušejo, res tisto, kar želijo sporočiti.
Tudi jaz marsikdaj pišem iz pozicije ranjenosti. Tudi sedaj, v tem zapisu. In si ne domišljam, da mi pozicija ranjenosti, prizadetosti ali užaljenosti daje pravico, da bi odgovoril na način, kot smo mu priča na predhodnih sedmih straneh s strani teh, ki naj bi jim odgovarjal. Ker nekaj človeškosti, nekaj moralno etičnega kompasa pa človek potrebuje ohraniti in izkazati. Ker ja, nismo triletni otroci. Smo odrasli, ki naj bi bili zmožni tudi samoregulacije.
sirkova metla, 10.04.2025 ob 08:25
Tvoja največja napaka je tvoje spreobračanje resnice in tvoja nesposobnost, da se soočiš z svojimi napakami, ki jih iz nekega razloga ponavljaš. Kot sem ti že napisala, vsem lahko lažeš, le sebi ne moreš.
Moje pisanje temelji na dejstvih, ki se jih da preveriti. Moja občutja, mnenja, videnja pa so seveda subjektivna izkušnja. Oboje je resnično. Razumem pa, da ne nujno vsem všečno.
Nobenega opravičila pa ni za to, da se nad menoj ali komerkoli drugim izvaja sistematično nasilje. Zgolj zato, ker sem po mnenju nekoga tako ali drugače neustrezen, “okvarjen”, “z napako”.
iDesi
Moje pisanje temelji na dejstvih, ki se jih da preveriti. Moja občutja, mnenja, videnja pa so seveda subjektivna izkušnja. Oboje je resnično. Razumem pa, da ne nujno vsem všečno.
Nobenega opravičila pa ni za to, da se nad menoj ali komerkoli drugim izvaja sistematično nasilje. Zgolj zato, ker sem po mnenju nekoga tako ali drugače neustrezen, “okvarjen”, “z napako”.
Tudi to sva obdelala, dejstva, ki si jih nizal, vključno z nekim kvazi testom očetvostva, potem s tistim trmarjenjem okrog motorja, potem dlakocepljenje s katerim denarjem tanka bivša, kako ste jo izselili s pomočjo sladkorne tvoje mame, ki bi naj bila povod, da ona pač ni sprejela sobivanja…..vse to sem prebrala jaz tu gor, lahko me imaš za neumno, da si izmišljam, ampak dejstvo je, da jaz vem kaj sem prebrala, pa verjetno še kdo! In sedaj k tvojemu izvirnemu grehu, pisariš in pisariš o osebnih zadevah na javen forum, potem pa jokaš!
sirkova metla, 10.04.2025 ob 09:10
Tudi to sva obdelala, dejstva, ki si jih nizal, vključno z nekim kvazi testom očetvostva, potem s tistim trmarjenjem okrog motorja, potem dlakocepljenje s katerim denarjem tanka bivša, kako ste jo izselili s pomočjo sladkorne tvoje mame, ki bi naj bila povod, da ona pač ni sprejela sobivanja…..vse to sem prebrala jaz tu gor, lahko me imaš za neumno, da si izmišljam, ampak dejstvo je, da jaz vem kaj sem prebrala, pa verjetno še kdo! In sedaj k tvojemu izvirnemu grehu, pisariš in pisariš o osebnih zadevah na javen forum, potem pa jokaš!
Torej, če jaz sedaj prav razumem tvoj zapis, ti veš, kaj si prebrala in kljub temu zavestno lažeš in predstavljaš stvari drugače?
iDesi
Torej, če jaz sedaj prav razumem tvoj zapis, ti veš, kaj si prebrala in kljub temu zavestno lažeš in predstavljaš stvari drugače?
Na monu nisva le jaz in ti, tudi drugi so brali! Ampak sedaj bom nehala, ker oba poznava resnico in resnica pozna naju, življenje pa je tvoje.
sirkova metla, 10.04.2025 ob 09:31
Na monu nisva le jaz in ti, tudi drugi so brali! Ampak sedaj bom nehala, ker oba poznava resnico in resnica pozna naju, življenje pa je tvoje.
Če prav razumem tvoj zapis, trdiš, da oba poznava resnico in da je tvoja resnica superiorna, moja pa inferiorna, kar me uvršča v kategorijo, nad katero je dopustno izvajati nasilje, širiti neresnice omeni in drugače delovati v mojo škodo?
Zdi se, da ne čutiš potrebe po opravičilu ali preizpraševanju, komunikaciji, dialogu. Mar to ne spominja na to, kar se pravzaprav očita meni? Gre morda za projekcijo?
ja vse smo narobe razumeli. Ko je kot Desiderius pisal hvalnice svoji bivši in so nekateri izrazili dvom v tako ureditev, da je ona doma, je napisal če smo butasti ali kaj, tudi če se onadva ločita, bo ona v hipu dobila službo, tri jurje neto ji ne gine, pa če res mislimo, da bi se on poročil z njo, če bi ne bi imela vsega pošlihtanega na podstrešju. In potem mu je to nekdo oponesel, ko sta se že ločevala, pa je seveda v svojem stilu zabluzil v tri krasne, skratka, ni on tega tako mislil, mi smo čisto narobe dojeli.
In tako smo mi čisto vse narobe dojeli, on je od vsega začetka točno vedel kaj in kako in če se ni izšlo je to zato, ker je bil on žrtev, ona pa bolna manipulatorka. Ma tale obrača besede kot mu trenutno paše. Debata z njim je nesmiselna.
@Desi V preteklosti si naredil osnovno napako, da si pisal o privatnem življenju, vmešaval družino in napihoval lasten ego.
Moral bi vedeti, da te v takih primerih naskočijo dežurne forumske hijene. Na osnovi etnične pripadnosti (čefur), te žali Veseli, možno tudi Pičkulet-12cm, ostale žaljivke (psihopat) pa verjetno dobivaš od Viharca.
Glede omembe kriminalistov ne upaj preveč, razen če nimaš poznanstev v policiji, ker se s forumskim nasiljem ne ukvarjajo. Verjetno gre za tvojo taktiko, da bi omilil napade na lastno integriteto.
Tragikomedija je, da se za samooklicanega razsodnika in kritika forumskega nasilja vsiljuje Kokoši, eden nabjolj krvoločnih in nasilnih forumašev, ki je grozil z umori, fizičnim nasiljem in uporabljal najbolj vulgaren način izražanja.
Desiju svetujem nekoliko manj leporečenja, osladnosti in manj filozofsko-poetičnega način pisanja.
iDesi
Se popolnoma strinjam, da lahko nekdo izrazi dvom. To je popolnoma legotimno. Je pa velika razlika med izražanjem dvoma v neko sporočilo in popolnim moralnem razvrednotenju človeka.
Obrekovanje, blatenje, poniževanje, zanikanje moje realnosti, pripisovanje besed, lastnosti, itd. meni, ki nimajo nobene podlage, grožnje in kar je še bilo tega, pa ni izražanje dvoma, temveč sistematično nasilje. Nasilje.
V bistvu neposreden prikaz natanko tistega nasilja, zaradi katerega sem na koncu klonil in podal predlog za ločitev. Za razliko od naključnih bralcev lahko namreč jaz prepoznam, ko se na forumu pojavi zapis, ki vsebuje “interne informacije”, do katerih načeloma ne bi mogel imeti nihče dostopa.
In kljub vsemu se trudim odgovarjati korektno, pa čeprav tudi sam kdaj začutim tisti poriv, da bi komu kaj grdega napisal. Ker za razliko od drugih, bi jaz lahko svoje trditve podkrepil z dokazi. Najsi bo to z bančnimi izpiski, zapisniki, izvedenskim mnenjem kliničnega psihologa, protokoli komunikacije, itd.
Kljub temu, da mi je hudo, da boli brati vse to, se trudim ohranjati dostojanstvo. Svoje, tistih, ki se jih vpleta v te debate, da bi sprožilo mojo reakcijo in nenazadnje samih piscev, ki to počnejo. Ker to, da oni čutijo tako, kot pišejo, verjamem, da je res. In zato sem ter tja zastavim kako reflektivno vprašanje, da morda sami pridejo do uvida, ali je to, kar pušejo, res tisto, kar želijo sporočiti.
Tudi jaz marsikdaj pišem iz pozicije ranjenosti. Tudi sedaj, v tem zapisu. In si ne domišljam, da mi pozicija ranjenosti, prizadetosti ali užaljenosti daje pravico, da bi odgovoril na način, kot smo mu priča na predhodnih sedmih straneh s strani teh, ki naj bi jim odgovarjal. Ker nekaj človeškosti, nekaj moralno etičnega kompasa pa človek potrebuje ohraniti in izkazati. Ker ja, nismo triletni otroci. Smo odrasli, ki naj bi bili zmožni tudi samoregulacije.
Ti imaš “narcisistični filter”, ki prepušča vse, kar se dobro piše o tebi, več superlativov si deležen, boljše se počutiš. Tisto, ko te pa nekdo kritizira in piše, kar ti ni všeč, tega pa tvoj filter ne prepušča, tako kot svetlobni žarek nikoli ne posveti do globin Marijanskega jarka – tvojega destruktivnega nezavednega dela, ker omadežuje fantazijsko sliko tvoje popolnosti, nedolžnosti, samaritanstva…
Realnost je preboleča zate, nisi dovolj močan, dovolj karakterja, da bi lahko prevzemal odgovornost za lastni uničevalni doprinos v zvezah, vedno mora biti nekdo drug kriv za vse, nikoli ti nič.
MP intervju: Željko Petrušić, EMSR DATA d.o.o.
“Suzana Petrušić, vodja pisarne. Iz lokacije v Hamburgu skrbi za organizacijo dela s strankami, finance in računovodstvo, ter drugo podporo kolegom pri njihovem delu v obeh enotah.”
Tebi laž ni tuja, ali nemara spet kaj narobe razumemo, tukaj si pisal, da si bil sam za vse in si samo ti služil, v članku si navedel druge podatke!