Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kako je preživeti dopust sam?

Kako je preživeti dopust sam?

Še ena taka, ki ji ni problem iti na dopust sama ali v družbi.
Sama sem tako šla v Tunizijo, Egipt z ladjo po Nilu, a popotniško agencijo Viking na Škotsko in Skandinavijo. Ma jaz vedno najdem družbo, če mi je slučajno dolgčas, ker sem precej odprta in družabna. Na takih potovanjih sem spoznala kar nekaj res enkratnih ljudi s katerimi se še danes družim in smo tudi kasneje skupaj kam odpotovali.

In moram povedat, da imam tudi veliko raje take ljudi, ki ne čakajo na druge, da kam grejo 😉

Vidim, da ima veliko popotnikov in dopustnikov pozitivne izkušnje s tem, da so šli sami.
Pa vendar se jaz za tako varianto ne morem odločiti.
Morda bo tukaj kdo prebral te vrstice in se odločil, da me kontaktira.
Sem vdova, stara 51 let, radovedna in željna malo potepanja v dobri družbi.
Čakam!

Tudi jaz sem 1 leto čez Abrahama in se pogosto sama potikam naokoli :). Na potovanja grem tudi sama oz. se prijavim s kako agencijo, ki organizira malo bolj odklopljene variante potovanj. Pa vedno najdem družbo…saj se srečujemo ljudje s podobnimi interesi. Ko greš prvič, te mogoče malo stiska…potem se pa kar začneš “spravljat od doma” . Brez čakanja na kako usmiljeno dušo, ki bi ti krajšala čas. Poskusi in videla boš, da ni bilo vredno izgubljati časa čakajoč na nekoga, ki bi šel s tabo. Pa srečno.

Rada bi šla na kakšno 7 ali 8dnevno potovanje.Malo me mika Grčija ali nekje tam , predvsem moram it na toplo.Termin naj bi bil nekje po 12 juniju. Je še kje kdo, ki bi ga zanimal moj plan.
Rada bi imela družbo, cimro na potovanju. Javi se, če te zanima.
LP

Poročena, odrasli otroci,denarno omejena za potovanja v tujino,61 let, želim preživeti 7_10 dni na Jadranu. Najraje severnem. Morda Opatija, Crikvenica, Selce….
Ali bi se mi kdo pridružil?

No če kdo še išče družbo za dopust…2.7-10.7. …jst sm frej:)) Nimam kej počet, rad bi dobro normalno družbo za dopust. Lahko v tujino lahko kje okoli:)
Star sm 24 let.

tudi jaz bi šla še kaj na morje, tam avgusta nekje… kak teden HR ali GR
stara 24 let

Jaz imam pa namen iti še nekam dlje na morje, tam proti koncu septembra kdaj, destinacija bi bila pa recimo kaki Kanarski otoki, Karibi, morda celo Sejšeli, stvar dogovora, seveda ugodna last minute varjanta 😉
torej če si preprostna umirjena ženska se oglasi pa da vidimo kako reči stojijo
sem pa 32 letnik

Zanimiva razmišljanja se najdejo tu gor. V preteklosti, sem dvakrat bil sam na dopustu. Bilo je nepozabno, lahko počneš kaj si želiš, se malo dlje zadržiš tam kjer ti je ljubo – plaža, odbojka, nočni klub… z okolico nikakršnih težav, samo zajtrki in večerje so pa bili malo dolgočasni, brez pogovora. Prijatelji so se poparčkali, zaradi tega pa ne nameravam ostai doma. Vrjetno bom letos enako preživel dopust, se že prav veselim.
Zakaj pa ne, če se najde punca, ki bi preživela nekaj dni brez skrbi pa tudi v dvoje.
Moj dopust bo med 1 in 16.8 Hr ali Črna gora.
Sem preprost nezakompliciran in star 34.
l.p
-:)

Tudi meni je letos naneslo, da bom odšla sama na morje. Ker pa bi vseeno rajši imela kakšno družbo, se le naj nekdo oglasi, če mu je.
Stane… če še nimaš družbe, se oglasi.. ti bom pustila mail.. pa se kaj več zmenimo..
Stara sem 29 let
Lp vsem

dan crna80

tudi jaz iščem družbo za morje, tako da lahko pišeš na [email protected] in se kaj dogovoriva

lepo se mejte

črna kam in kdaj bi pa ti šla, pa iz kje kj si?

Lep pozdrav vsem! lahko grem sama ali pa z dobro družbo in sicer po 14.8.2010
A se kdo pridruži? Zaželena starost sopotikov od 30 do 44 oz. mladostnega duha in srca ter vesele narave. Kaj pravite? Hrvaška oz po dogovoru. Pišite na [email protected] LP

Živijo,

avgustovski dopust nekje na HR obali….poleg mene je še pasja družba. Če je kdo za, javite se! 🙂

lp

Pozdravljene dame

Če si zaželite družbe na počitnicah sem jaz pravi naslov za vas. Sem urejen moški, vitke postave, star 30let. Sem umirjen in ne preveč zahteven. Ustrezajo mi vsi tipi potovanj. Imam lasten prevoz ter kamp opremo za preživetje v raznih pogojih bivaja. Na potovanjih vam lahko pravim babica, mamica, ljubica, mucika itd. Nudim razne usluge gratis: zaščitim vam telo pred sončnimi žarki s kremo za sončenje, zvečer vas za rokico peljem čez promenado. Če imate kamp ali apartma varijanto tudi kaj okusnega skuham in postrežem z osvežilno pijačo. Popazim, da se vam v morju in naravi kaj ne zgodi ter vas pustim na miru, ko si tega zaželite. Peljem vas na zabavo ali na sprehod v naravo. Finančne zadeve prepustim vam.

ojla….

nekdo za let za hurgado od 17 do 24 junija…pričakujem dobro družbo starost od 30 do 38…

Živjo,
junija se odpravljam v Turčijo na počitnice. Kaj priporočaš glede na svoje pretekle izkušnje.
Hvala in lep dan

Pred mesecem sem se vrnil z enainpolmesečnega potepanja po Avstraliji. 1 preko abrahama, čisto sam (ker somišljenika nisem našel), v povsem novo in neznano. Moram reči, da je bilo noro dobro doživetje, popoln odklop. Zlitje z drugo deželo in ljudmi, ki ga v družbi verjetno nikoli ne bi. Ni mi bilo lahko odriniti, a se je že kmalu po startu padlo vse v prave tire. Vsekakor priporočam. Če ne boste našli ustrezne družbe, pojdite sami. Nenazadnje tako potuje ogromno ljudi in če boste družbo potrebovali, vam jo ne bo manjkalo.
No in rezultat vsega … imam že karto za ponoven potep po Aussie, tokrat z družino 😉

BRAVO, dopustnica; tako bi pa tudi jaz enkrat, vsaj enkrat;

Pozdravljene,

je katera pripravljena preziveti dopust v druzbi?
Sla bi za teden dni na morje v Grcijo ali kaj podobnega.
Iscem zensko druzbo nad 30.let, sama sem stara 32.

Lp

Tudi jaz bom letos ocitno sam prezivel dopust…sam ne vem še kako, ker s tem še nimam izkušenj . Sam sem si v preteklisti že zastavil cilj, da bi enkrat šel na najsevernejši del evrope (Nordkapp), pa Balkan trip z Grcijo vred, pa tudi Italija me zelo mika. Šel pa bi z avtomobilom, v lastni režiji, da si lahko vmes ogledaš še kaj več, da je čimbolj naravno, pristno potovanje. Bi bil kdo za?
Seveda pa grem lahko kamorkoli drugam, odprt sem za vse variante, razen hrvaške, ker tam sem že bil in mi ne predstavlja adrenalina, poleg tega pa tja grem lahko vsak vikend, aja, pa omejitev imam s casom.
Sem star 35 let in nezatežen (no, vsaj mislim da nisem, je pa res to ocena vsakega posameznika), in pa baje dobra družba 😉
Šel pa bi v terminu začetek avgusta, za 14 dni max, ker žal več nimam dopusta.
Če bi se našel kak sopotnik/sopotnica, naj se mi javi na [email protected]
Seveda lahko vsak predlaga tudi kaj drugega…se pogovorimo, pa odločimo kako pa kaj. Je vse odprto 😉

Za dopustovanje v tujini je bolje v paru saj je cena tako dosti nižja. Tudi jaz iščem sopotnico za poceni dopust v tujini ali pa za krizarjenje

Jaz sem se pred dvemi leti odločila za takšen dopust. Pa mi ni bilo ok. Zelo osamljeno sem se počutila, tako da niti v lepotah te dežele nisem mogla uživat. Morda je bil razlog moje siceršnje ne ravno dobro psihično stanje.

New Report

Close