Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako jemati vitamin D3?

Kako jemati vitamin D3?

Na pregledu krvi mi je pokazalo, da imam v krvi premalo vitamina d( skupnega). Ker imam tezave podobne avtoimunskim boleznim me zanima, kje naj kupim D3 in kako naj ga jemljem? V lekarni sem kupila tabletke, ampak povsot pisete o olju… Kaj mi svetujete?

Zdarvnik ti ni svetoval, si si kar sama postavila diagnozo in zdravljenje? Po mojem kapljice D3, ki jih dobiš v kmetijski trgovini za piščance, ko se izvalijo in se primešajo v vodo, ne bodo škodovale.😁😁

d
Da ne bos pozabol jutri na strajk, sigurno si z javne uprave.

Če ti je zdravnik res ugotovil prenizek nivo D vitamina, ti bo tudi napisal recept.

Barca,ti imaspa res prevec casa….

Vsi nepismeni tukaj. Ženska je šla samoplačniško na pregled D vitamina. Pametna poteza. Jaz niti ne rabim pregleda, da vem, da imam pomanjkanje, itak ga ima pozimi večina ljudi. Ko so zraven še simptomi, je slika jasna. Šla sem v lekarno, prosila za nasvet in po njihovem nasvetu kupila D3 Solar it, ki vsebuje največ D vitamina. Kapljice zdravniki po moje predpisujejo, ker so pač Krkine in najcenejše. Hčerki je zdravnik predpisal ravno te. Ni pa to vse, kar obstaja.

Tudi s samoplačniškim izvidom lahko gre k osebnemu zdravniku in ji bo napisal recept.

Tudi s samoplačniškim izvidom lahko gre k osebnemu zdravniku in ji bo napisal recept.
[/quote]

Te to sprašuje? Jaz tistih ogabnih kapljic ne bi jemala, če mi plačajo.

Te to sprašuje? Jaz tistih ogabnih kapljic ne bi jemala, če mi plačajo.
[/quote]

In kako si s tem svojim odgovorom pomagala avtorici?

New Report

Close