Kako ji zavidam ….
…. moji frendici, ki je slabo leto po ločitvi našla takšnega dedca, da dol padeš in to baje preko portala za zmenke. Ločenec, star nekaj čez 45, možat velikan, hkrati pa zabaven sam-svoj-mojster. Ko ga je naši družbi prvič pripeljala pokazat, smo celo mislili, da si ga je “naročila” 🙂 Tisto večer je rešil petelinjenje dveh gostov v lokalu, popravil plinski grelec in celi družbi zaslužil zastonj pijačo. Na poti domov sem zaradi dežja (in pohotnih misli) zdrsnila s ceste … 10 minut po telefonskem SOS klicu, je bil že pri meni, ogrnil me je s svojo gorsko srajco in avto potegnil nazaj na cesto…… Ja, v tej poplavi metrosexualcev še vedno obstajajo takšni tipi…… Ufff, pa srajco mora enkrat priti iskat ;-D
Lepo, da rečeš bobu bob, zavidanje je biološko pogojen odziv prav vsakega, ki je stopil na zemeljsko oblo. KKljučno je, če boš na uspeh prijateljice odreagirala z blatenjem nje pri sebi in skupnih kolegicah ali pa boš poskušala najdi pravi moški material zase.
Glede na narejen profil si fokus usmerila v pravo smer ampak bojim se, da ta oddelek MONa ni pravi prostor za iskanje moškega podobnega tistemu, ki ga je ujela kolegica. Preberi nekaj zadnjih tem in odzive večine moške populacije pa ti bo vse jasno:))
Sicer pa Srečno; )
Še ena zavidljiva, ljubosumna. Namest, da bi prjatlci privoščila orng deca, ji zavida, ker ni njen.
Ker ti si tvoji čist privoščil in svrsaval, ko je kmalu za tabo našla enega pravega 🙂
Pa popravi nick, ker je resnična samo prva polovica le tega.
Verjamem, da nisem edini, ki ga zanima, če bo superalfa&omegamojsterzavse prišel po svoj kos obleke:)
Ja sm, pa tud napisu sm že to. Sploh po tem, ko sem zvedu, da si ga ni kmalu za mano našla, ampak že dost prej.
Also, slab poizkus samodokazovanja. Zdej mislš, da bo avtorica še v teb našla orng deca in te povabla na kavo ? lol
Še vedno ne toliko kot ti, ki do take mere zavidaš pravemu svoje bivše, da na to temo naklofaš 50 debi.lnih postov
Orng debilna si ja, da niti naslova ne znaš prebrat in isto prispevkov ne, čeprov je večina tvojih, lol
Ja sm, pa tud napisu sm že to. Sploh po tem, ko sem zvedu, da si ga ni kmalu za mano našla, ampak že dost prej.
Also, slab poizkus samodokazovanja. Zdej mislš, da bo avtorica še v teb našla orng deca in te povabla na kavo ? lol[/quote]
Kdaj pa je bilo to “dosti prej”?
Če smo prav prebrali, sta hodila 3 mesece in se v tem času 3x razšla, torej nista niti bila v vezi…
In zdaj nas hočeš prepričat, da te je že “zelo dolgo varala”, medtem ko si ti ubogi revež, ki ga ženske samo izkoriščajo.
Če že hočeš izpast žrtev, si vsaj kaj bolj verjetnega izmisli. Ker trenutno je vsak post, ki ga napišeš, bolj de.bilen.
Brez skrbi, zagotovo sem zadnjič reagiral na tvoj komentar, ker vse od pogleda na vzdevek pa do prebiranja vsake odprte teme in komentarjev s tvoje strani so paradoks, nelogičnost in cinizem ene zgubljene duše, polne predsodkov, stalne asociacije.
In ravno ti lahko pišeš o samodokazovanju….
Sem kronično premlad, na grelce se ne razumem in še manj sem mojster za vse. Prej bo Antilopa poročna priča Goldfish kot jaz pravi naslov za Bojano:). Komentiral sem kar tako, da postane aktualna kaka manj zatežena tema kot feministke – uničevalke civilizacije ali frustracije bivših, ki vidijo vse samo lastno nekompetentnost ne.
@Lepolaska
Ti maš ene hude težave z bralnim razumevanjem opažam, čeprav sumim, da maš lahko tud privide, da potem povsod najdeš probleme, tud tm, kjer jih ni :)))
Aha pa še to nas zanima: sta s tvojo bivšo živela skupaj in plačevala sama svoje položnice? Imata skupne otroke?
Ker, če je odgovor ne, po vašem mnenju to sploh ni prava veza. Torej tu sploh ne more biti v nobene primeru problema, tudi če bi ona od prvega dneva bila z negom drugim. Saj v resnici niti nista bila v vezi, ane.
A avto je z lastnimi čeljustmi iz jarka potegnil?
In v enem samem večeru toliko dogodivščin? In to že čisto prvi večer, ko ste ga spoznali? In vse je on rešil z enim samim zamahom? A to je uvod v kak erotičen roman ali kako?
A avto je z lastnimi čeljustmi iz jarka potegnil?
In v enem samem večeru toliko dogodivščin? In to že čisto prvi večer, ko ste ga spoznali? In vse je on rešil z enim samim zamahom? A to je uvod v kak erotičen roman ali kako?[/quote]
Superman 🙂
Z eno napakico, kako to, da je ena spustila iz krempljev tak dobitek?
No, no….. a kaj tukaj se res ne morem malo po bajbe pohecat in biti srečna za prijateljico? Ja, super moškega ima in seveda ga ji zavidam… Kot svoji dolgoletni prijateljici ji ga iz srca privoščim, saj si ga po vsej življenski kalvariji tudi zasluži. Zelo težko ji je bilo z bivšim, a je kljub temu komajda prenesla ločitev od njega in mu ni nagajala glede skupnega skrbništva nad otroki. Na obravnavi na sodišču se je komajda strinjala z ločitvijo in v solze spravila sodnico in zapisnikarja. Niti na kraj pameti mi ne pride, da bi ji to srečo vzela in ji ga bognedaj speljala. Pa saj res niste normalni tle….
Če je moje pisanje naredilo zgodbo neverjetno, si ne morem pomagat….. Je pa res kot v kakšni limonadi. In naj traja…..
Nisem neka avtomehanična ekspertka, vendar je s svojim terencem mojega mičkenega beetla z lahkoto izvlekel nazaj na cesto….
Bistvo teme je, da pravi moški, tako vizualno kot po srcu in z zlatimi (in mišičastimi) rokami…. še vedno obstajajo. In ja, je štajerc, seveda 🙂
Lp
Barbi;
Veš da smo ga babe zaslišale…. Ločen, z bivšo v dobrih in zrelih odnosih, dve hčerki. Vzroki seveda niso moja stvar, je pa sam povedal da sta se z bivšo odtujila in da sta se ločila na željo obeh.
Z mlajšo hčerko sta bila skupaj z prijateljico pri meni že na obisku, da sem mu vrnila srajco 🙂
Baje pa da ima kar nekaj sodelavcev…. ki imajo že zaradi službe, enake kvalitete 🙂 😀
Ehh, že spet limonadam…
javi se mi … dobiš demo verzijo mene … z možnostjo za več ♥
Limonadaš ja…vse medicinske sestre umirajo zaradi primarijev in podobne štorije.
In zdajle v tej uri je prišel po srajco? Pa še to celo z otrokom. Se ti ni čisto izšla zgodbica, kajne:)
Vsak najde to, kar v resnici išče. Eni najdejo odličnega partnerja, drugi se pa z -izmi in drugimi bedarijami ukvarjajo. Jaz vedno pravim, če je uspelo samo enemu, bo tudi meni. Če pa še ni nikomur, bom pač jaz prva. Tako da, če se boš tega držala tudi ti, bo uspelo tudi tebi. Veliko uspehov ti želim!
Začuda se kle strinjam s tabo. Dodajam še, kako je grda, ko razmišlja o tem, kako bo prišel nazaj po srajcu. A je lahko še bolj…
Za barbi…
Ne, res…. si ok? Saj ne poročam v živo….
Sicer se mi res ne ljubi kregat, pa naj bo; Babam nam ga je pripeljala pokazat na začetku tega meseca, drugi al tretji…. ko je najbolj scalo. Na obisk so mi prišli prejšnjo nedeljo. Ej, pridi jutri okoli 13. ure na Ruško…. Imamo skupen izlet, če ne bo preveč deževalo zopet. Čavč
Taprav a manj k en dan ga pozna…
Res je, to pa drži kot pribito, Štajerci smo strašno fejst, sploh moški, samo poglejte mene… 😀
Kaj to je Peter Klepec iz Jakobskega dola?
Pohorski gozdni Joža. Ideal potrebnih Štajerk. To mi deli, ha-ha-ha.
Forum je zaprt za komentiranje.