Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KAKO JIH SPOZNATI?

KAKO JIH SPOZNATI?

Ojla punce….

Malo čudno vprašanje, pa vseeno. Stara sem 29 in imam pet mesecev novega fanta. Njegova mama me je vzljubila v trenutku, problem pa je, ker on mojih staršev še ne pozna. Nekako mi je neugodno. Mogoče zaradi veze, ki sem jo sicer prekinila pred 2 letoma (po 10 letih), pa vendarle. Moja mama je bila na bivšega precej navezana.
Ja, zdaj sem se odločila, da jih predstavim. Že ko pomislim na to, imam kepo v želodcu. Mi lahko prosim svetujete kako naj to izpeljem…..ne bi pa rada kašnega kosila pri nas doma. se mi zdi tako uradno. Vsaj za začetek ne….

Vsem lepa hvala

Jagoda

Strinjam se s teboj, kosilo bi bilo preveč formalno, nelagodno!

Jaz sem mojega predstavila, kar tako “by the way”. Nekoč, ko je prišel pome, sem ga povabila naj vstopi in staršem rekla, da je sedaj že čas, da jim predstavim osebo s katero se že nekaj časa dobivam! Bil je sicer šok za starše, bili so nepripravljeni, vendar je bilo tako bolje! Pa tudi malo časa sva ostala, saj sva se namenila iti ven!

Lep dan! poli

ja, to men ni blo fajn, ampak smo pol tudi kar tako mimogrede brez nekih večerij pa gor pa dol-jaz nisem za take hece. Je prišel po mene, roka, roka, par vljudnostnih pa gremo. Če bo pr teb ratalo, se bojo lahko pol še life-time en na drugega obešali 🙂

P.S.: Pa mi je ratalo…

Midva sva se vedno dobivala na “nevtralnem območju”, potem pa je enkrat prišel kar domov po mene, me je skoraj kap, moje starše pa tudi, pa smo sfurali tisto prvo srečanje, potem pa ni bil več problem.

hah, če bi čakal da se jaz odločim kdaj ga bom predstavila, bi še mogoče danes čakal (sva že poročena) hahah.

čao ženske

Moj muci je preden je spoznal mene imel burno vezo , ki se je potem tudi burno končala. In njegovi te punce še niso čisto pozabili.
Jaz pa sem tudi skenslala enga kurbirčka…naj rečem, da se moji mami ni sanjalo o njegovem značaju…..in tudi ona še ni tega takrat čisto prebolela.
In moj pripelje mene domov – inkvizicija ti rečem. Stara mama , pa vse tete okoli mize.:)) Ampak je šlo ok. Čeprav sem potem še nekaj časa poslušala komentarje o tej bivši. Ampak so se unesli, ko so videli da se imava zares rada.
Moja mama pa je potrebovala malo več časa. Šele ko sva se poročila ga je zares sprejela.

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

Fanta spoznaš takrat ko prvič seksas .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close