Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako jo pripraviti do sexa

kako jo pripraviti do sexa

Glej ga njega, misli da bo lahko žensko premagal pri “skrivalnicah” 🙂

Par vprašanj zate siromah, a je taka situacija z ženo od vedno? Še ko sta hodila skupaj ali je kaka točka v času kjer je vse šlo navzdol?[/quote]
Že od nekdaj ni bila preveč zagreta za sex, že od samega začetka. 1X na teden je bil maximum. Ne, ne vara me, v to sem prepričan. Ne grem se nobenih skrivalnic in nič ne oprezam za njo, enostavno vem.[/quote]

torej si sam rinil zavestno v nesrečo, če je že na začetku tako slabo, kaj si potem pričakoval??? Ne jadi se sedaj ker te ni prinesla okrog….sam sebe si…

Sem ženska, poročena, srednja leta, 3 otroci … pa ko tole berem mi gre na bruhanje nad lastnim spolom. Sem ženska, kot sem omenila, zvesta, polno zaposlena, z otroki, pa ljubim seks. Resda le z osebo, ki jo ljubim (kar je mož), a seksam rada, večkrat tedensko že desetletja. Edinokrat, ko mi do seksa ni bilo, je bilo takrat, ko me je do fanta/fantov (preden sem spoznala moža) minilo. In takrat je bil tudi čas za razhod.[/quote]

Glej, ti samo bruhaj, če ti to paše, istočasno pa se zahvali 1000x na dan, da te je bog naredil tako, da ljubiš seks. Verjetno imaš tudi dobre izkušnje iz otroštva in mladosti (vzgoja pa to), a istočasno se zavedaj, da vsi nimamo takšne sreče. Morda smo se že rodili z nižjim libidom, veliko pa je naredila nazadnjaška vzgoja in potem dobiš še kot pravi ena zgoraj tak hlod, da še se ti tisti kanček veselja zagabi in ti mine, da bi še kdaj hotel s kom seksat.

Kot sem rekla, ti pa kar vsakodnevno zahvaljuj vesolju, da ti je dalo posteljne užitve in ti privoščim, ti kar uživaj.

Sem ženska, poročena, srednja leta, 3 otroci … pa ko tole berem mi gre na bruhanje nad lastnim spolom. Sem ženska, kot sem omenila, zvesta, polno zaposlena, z otroki, pa ljubim seks. Resda le z osebo, ki jo ljubim (kar je mož), a seksam rada, večkrat tedensko že desetletja. Edinokrat, ko mi do seksa ni bilo, je bilo takrat, ko me je do fanta/fantov (preden sem spoznala moža) minilo. In takrat je bil tudi čas za razhod.[/quote]

Glej, ti samo bruhaj, če ti to paše, istočasno pa se zahvali 1000x na dan, da te je bog naredil tako, da ljubiš seks. Verjetno imaš tudi dobre izkušnje iz otroštva in mladosti (vzgoja pa to), a istočasno se zavedaj, da vsi nimamo takšne sreče. Morda smo se že rodili z nižjim libidom, veliko pa je naredila nazadnjaška vzgoja in potem dobiš še kot pravi ena zgoraj tak hlod, da še se ti tisti kanček veselja zagabi in ti mine, da bi še kdaj hotel s kom seksat.

Kot sem rekla, ti pa kar vsakodnevno zahvaljuj vesolju, da ti je dalo posteljne užitve in ti privoščim, ti kar uživaj.[/quote]

Al se mi ne bruha (pa se opravičujem izrazu, samo me te res premakne) nad nizkim libidom, ker ja, vsak ima nek svoj nivo, ki ga mora sočlovek spoštovati. Bruha se mi nad dejstvom, da kolikor razberem, “stisnejo zobe in potrpijo” 1x mesečno, 1x tedensko ali pa da z odtegnitvijo seksa kaznujejo partnerja (totalna čustvena nezrelost in grdobija. Moj libido pa je, kakršen je, sama celo menim, da ni visok, je le normalen – ko sem ob človeku, ki ga ljubim, s katerim sva kompatibilna. V obobjih, ko sem bila brez partnerja, me ni nič matralo poželenje, pa kaj “ščemelo med nogami”, nisem čutila nobene potrebe po seksu. Zame je poželenje zgolj enegija med ljubljenima osebama. In če seksalne privlačnosti ni oziroma raje obstaja odpor do seksa, je v odnosu nekaj fino narobe.

Če bi pa ti vedela, kakšne vzgoje sem bila deležna … ti lahko zagotovim, da seks, spolnost, telo, intima, še menstruacija ipd. ni nikoli in nikdar prišlo iz ust kateregakoli starša. Sem se te zaplankane vzgoje, tega ubijanja duha ves čas zavedala, morda me je rešilo to, da se bolj zaupala sebi (se nisem dala ubit v duhu), kot okolju in vzgoji. Pa tudi kak hlod se da iztesat, vendar je hlodu najprej treba povedat, da je hlod, ga vprašat, če želi spremembo in če jo, skupaj delati na spremembi obeh. Če je seveda interes pristen in ljubezen tudi (navezanost ali strah pred izgubo je premalo). Najhujša je pasivna vdaja. Otopiš. V sebi umreš, pa se tega niti ne zavedaš več.

če ji je že od začetka bil en seks na teden polna kapa, ne vem, kaj si pričakoval. Ne vem, o čem razmišljate tipi, ki rinete v vezo s spolno hladno žensko, potem se pa čudite situaciji.

Ne vem za tvojo ženo zakaj noče seksati lahko pa povem zakaj je pri nama to redko na sporedu, ker komaj najdeva čas, da sva sploh skupaj in ker večina stvari poleg redne službe pade na moja ramena in sem zvečer preutrujena on pa tudi redko da pobudo. Skupaj ne greva nikamor na lepše, le služba in obveznosti, majhni otroci, veliko dela doma… Saj bo boljše.

a je po horoskopu devica?

očitno že po naravi nima močnega libida.

Za mojo prijateljico, ki je že v letih in ki je sicer zelo kompatibilna z možem, sta skupaj že 50 let, je bil seks kot ene vrste gospodinjsko delo, zato da je bil mož zadovoljen. Ona pravi, da bi odlično celo življenje prefunkcionirala brez seksa, je zelo družabna in odprta oseba brez sledu psihičnih težav.

Z veliko osvajanja in božanja brez namigovanja na seks, kot je ena zgoraj predlagala, se bo mogoče izboljšalo. Božaj jo po telesu in izpusti seks za ene tri dni, da bo čutila, da se žrtvuješ zanjo v tem smislu. Morda ji bo potem kliknilo?

Poglej na kuponkota. Povabi jo v kak jakuzi z šampanjcem, prinesi sabo jagode:) Saj veš kako to gre… Ena jagoda za v popek ena v kozarec. Moški a veste, da ženske rabimo tudi romantiko, čeprav smo že dolgo poročene???? Kdaj si naredil nekaj, da bi jo razveselil? Samo zanjo in samo njo???

A je zmatrana?
A imata otroke?
Koliko sodeluješ pri domačih opravilih?
Koliko se pogovarjata?
Ali sta sicer par, sta prijatelja, ali čutiš povezanost….

Tolaži se s tem, da obstajajo hujši primeri. Tudi več kot pol leta nič. Pogovarjati se ne zna, če pride kdo na obisk ni prav, da se pogovarjam. Kakšen dan 5 do deset besed. Radio ne sme biti prižgan, na TV bi o gledala vse quize po vrsti, še kakšno turško nadaljevanko. Sklenil sem, da z novim letom začnem iskati ljubico, kar mi je sicer že sama svetovala, le vedeti ne sme. Opazil sem par primerov, ko je bila v kočljivem stiku z drugimi a zadirčno kričanje bi sledilo, ko nebi utihnil, ko sem jo doma vprašal o opažanju.

Sicer stara tema, a če je slučajno kdo v taki situaciji, odgovorim. Meni so vso željo po seksu ubile kontracepcijske tabletke. Ginekologi to radi zamolčijo, ampak v mojih je bil celo naveden kot stranski učinek zmanjšan libido. Tako da premislite, predvsem moški, ali vam je res lepše porivati brez kondoma, pa tudi če imate potem pod sabo hlod, ki se strupi s tabletkami in ne čuti kančka strasti. Al pa pejte si kable preščipnit…..

obstaja samo en način

.https://youtu.be/A_KvQArXbfU

Glej, res si Siromak.

Ali ti jo v službi nekdo poriva, ali pa je frigidna. V prvem primeru imaš opravka s kurbetino, v drugem pa s hlodom. Oboje je sranje.

Vsekakor je rešitev samo ena, vpričo nje si ga začni drkat in to vsakič, ko bi želel z njo.

Kaj bo drugače? Ali bo dojela tvojo potrebo, ali pa te proglasila za prasca in se ločila, pobrala bajto, otroke in prihranke, sam pa se boš moral naučit pomivat, kuhat in prat.

In kaj bo boljše? Tukaj ne boš več ljudi spraševal neumnosti.

razumem avtorja. Nekaterim ženskam se pač ne seksa po tolikih letih zveze. Pa čeprav je drugo vse mega! Moški imamo pač težko odločitev pred sabo, brez spolnosti, varanje. Nobena od opcij nam ne paše.

Čeprav je tema stara  za tiste, ki ste v istem dreku . Nikoli ne bo boljše. Verjemite, škoda časa . Življenje je prekratko, da ne bi smeli vi uživati zaradi nekoga drugega.  Pri meni bilo isto. Sedaj je bivša , jaz pa se cartam z drugo. Idite drugam, dokler vas še ženske nimajo samo za starčke. Potem bo prepozno .

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1884, 24.12.2024 ob 09:53

Čeprav je tema stara  za tiste, ki ste v istem dreku . Nikoli ne bo boljše. Verjemite, škoda časa . Življenje je prekratko, da ne bi smeli vi uživati zaradi nekoga drugega.  Pri meni bilo isto. Sedaj je bivša , jaz pa se cartam z drugo. Idite drugam, dokler vas še ženske nimajo samo za starčke. Potem bo prepozno .

Samo v vednost, je ni ženske, ki ji ni do seksa, razen kakih žrtev spolne zlorabe, posilstva ali kaj podobnega. Tudi tvoji bivši je bilo nekoč do seksa, kajne? Sicer bi bil bedak, če bi sploh začel zvezo z eno, ki jo moraš prositi za seks enkrat na mesec. Torej, čisto vsaka si želi seks. Le da ne z vsakim. Zakaj je tvojo bivšo minila želja po tebi, pa sam premisli. Pa ne zato, da bi pogreval preteklost, ampak zato, da ne boš nekoč imel enake težave tudi a to ta novo.

Anonimno 8834, 23.12.2024 ob 21:48

Tolaži se s tem, da obstajajo hujši primeri. Tudi več kot pol leta nič. Pogovarjati se ne zna, če pride kdo na obisk ni prav, da se pogovarjam. Kakšen dan 5 do deset besed. Radio ne sme biti prižgan, na TV bi o gledala vse quize po vrsti, še kakšno turško nadaljevanko. Sklenil sem, da z novim letom začnem iskati ljubico, kar mi je sicer že sama svetovala, le vedeti ne sme. Opazil sem par primerov, ko je bila v kočljivem stiku z drugimi a zadirčno kričanje bi sledilo, ko nebi utihnil, ko sem jo doma vprašal o opažanju.

To je malo hecno – se ne pogovarjata, ni seksa, ne smeš to, ne smeš ono…. In ti so boš našel ljubico? Vzbujal lažna upanja drugi? Zakaj pa enostavno ne greš stran?

Majči 87, 24.12.2024 ob 16:08

To je malo hecno – se ne pogovarjata, ni seksa, ne smeš to, ne smeš ono…. In ti so boš našel ljubico? Vzbujal lažna upanja drugi? Zakaj pa enostavno ne greš stran?

“ne smeš to, ne smeš ono…. In ti so boš našel ljubico?”

Umrl od smeha. Pri njih je očitno žena šefica in ona njega komandira, ne vem, če je lahko tip katerikoli ženski spolno privlačen, če nima prvinske moške energije.

New Report

Close