Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako kaj nakupovanje in roba v Primarku po parih mesecih?

Kako kaj nakupovanje in roba v Primarku po parih mesecih?

Toliko je bilo govora o tej trgovini, pa me zanima, ali,kaj kupujete tam, je še zdaj gužva, kakšna je kupljena roba po parih mesecih? Glede na to, koliko se je pisalo o trgovini se preden je prišla, no, tu gor se o tem danes praktično ne debatira.

To pa tudi mene zanima.

Jaz sem nedavno kupila paket bombažnih nogavic in zaenkrat so zelo OK. Gužve ni bilo.

Pred dvema mesecema sem kupila nekaj debelejsih puloverckov za fantka. Nisem zadovoljna, kljub pranju na 40 stopinj z manj centrifuge, so se vsi ze zmuckali.

Cena je bila 4€ na komad, ni veliko, ampak dejstvo je da se da na razprodajah kupiti kvalitetnejso robo za enako ceno.

Pretirano me ni navdusila niti ponudba za otroke, vse blogerke so vpile o nevemkaksni izbiri, po pregledu pa mi je bilo hitro jasno, da dobis enake ali zelo zelo podobne stvari kot v h&m, ovs in ostalih stacunah.00

Mah ni neki sla sm mal pofirbcat kupila par kosov oblacil. Me ni preprical. Bla dm 4 leta nazaj v grazu v avstriji in moram rect da je tista roba veliko boljsa in tudi cene se mi zdijo nizje kakor v sloveniji (nevem no jaz sem dobila tak obcutek)

Sem šla enkrat naključno notr, ker sem falila vhod v City park…
not smrdi po kemikalijah, me je kuj glava začela bolet…
ne dam nase pa če je zastojn

Sem sla pogledat za otroke pa sploh ni ne vem kaksne izbire, ojoj pa te barve, zelena, drekasta, kako bi bila oblekica take barve lepa? Pa se ta smrad, fuj, nic nisem kupila. Imajo v C&A boljso, lepso robo za isti denar in nic ne smrdi.

Sem šla prejšnji teden pogledat, kaj je to za ena trgovina. V glavnem za bruhat roba. Komu je sploh kaj od tam všeč? Sama ciganarija.

Kupu sem eno vetrovko-predzimsko “jakno” in se potim pod njo, material ne diha.

Te trgovine osebno ne poznam, hči je pa večkrat nakupovala v tujini in je bila vedno navdušena, pri nas razočarana – na silo je potem kupila par drobnarij, uporabnega ni našla nič. Pravi, da je kar velika razlika v ponudbi pri nas in v tujini, da ne more verjeti, da je to res ista firma. Recimo meni je prinesla par oblačil iz tujine, v Ljubljani ni našla nič niti okvirno podobnega. S tem, da rada zapravlja …

Bili lani v Londonu v Primarku, nekajkrat večja trgovina od te v BTC-ju, pa v Londonu nismo kupili nič, sama čudna roba, nič pametnega ni bilo. Določene cunje so bile take, da jih ne bi nosil, če bi mi oni plačali. :)))
Letos bili že parkrat v BTC-ju pa nismo zavili v Primark. Tukaj je glede na velikost trgovine še manj izbire, pa verjetno še slabša roba.

Bla nedolg nazaj. Kupla sm si eno jopco s kapuco, mislm da je bla 6€. Kaj pa vem, po 2 pranjih je še zmer kot nova.
Je bla pa kr gužva, ampak je na blagajnah šlo kr hitr.
Vrjetn bom šla še kaj tja, zakaj pa ne?

Me ne čudi, da v njej nakupujejo osebki ala Ena južna

Kupila bombažno pižamo ,zase in za moža,zelo zadovoljna

Tja hodi samo čefurijad. Vidiš čarapanke nakranclane debele,brez okusa.

Kupila debeljši pulover za punco – 40 evrov. Po parih pranjih zmuckan. Pa ne v Primarku. Povsod je škart, tukaj je vsaj poceni.

Saj je bilo že takrat vse povedano, za malo denarja, malo muzike. Uglavnem po večini sama nizko kvalitetna oblačila za rajo.

Kupila debeljši pulover za punco – 40 evrov. Po parih pranjih zmuckan. Pa ne v Primarku. Povsod je škart, tukaj je vsaj poceni.
[/quote]
sorry sam 40 evrov za pulover pa res ni poceni.

Smo bili ta teden. Imajo že božične stvari. Se najde kaj za kupit, čeprav je izbira mala. Manjša kot v HM pri določenih artiklih. Gneča ni bila pretirana, prazno ni bilo.

Normalno, da ne diha. Večina stvari tam je 100% plastika. Je treba prebrat etikete. Enkrat sem šla skozi. Že na pogled je vse plastično. Stvari po 4-6 evrov ne morejo biti drugačne, kot plastične . Tako je.

sorry sam 40 evrov za pulover pa res ni poceni.
[/quote]

Funkcionalna pismenost res ni odlika tega foruma.

Bla nedolg nazaj. Kupla sm si eno jopco s kapuco, mislm da je bla 6€. Kaj pa vem, po 2 pranjih je še zmer kot nova.
Je bla pa kr gužva, ampak je na blagajnah šlo kr hitr.
Vrjetn bom šla še kaj tja, zakaj pa ne?
[/quote]

Seveda je, saj je plastična. Poglej na listek: 100% polyamid ali kako podobno sranje :((. Bljak.

Bili v soboto, pa najbrž ne bomo nikoli več.

pižame so zelo v redu za ta denar.

vse ostalo bi jaz oblekla za doma oz. za sprehod v naravo, za skok do trgovine… stara sem 34, ne oblačim se ravno kot stara mama, nimam tudi neke službe da bi morala bit upedenana, ampak zase nisem našla niti ene stvari (razen pižamc) da bi jo nosila za v službo. zgleda mam res čuden okus, ker mam sodelavke ki so pa dnevno v Primarku in omedlevajo ob vseh cunjah tam.

Tudi v Avstriji po 1,5 uri pregledovanja po trgovini nisem našla niti ene stvari za kupit. Našo sem na hitro prehodila in je še slabša od avstrijske.

New Report

Close