Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako kaj nakupovanje in roba v Primarku po parih mesecih?

Kako kaj nakupovanje in roba v Primarku po parih mesecih?

Seveda je, saj je plastična. Poglej na listek: 100% polyamid ali kako podobno sranje :((. Bljak.
[/quote]

Ne, 65:35.
In ja, če se ne motm cca 70% svetovne proizvodnje predstavljajo sintetična vlakna, pa tud visoka cena in znana blagovna znamka ti ne garantira da si kupla zares “zdrav” material.
Tko da lej, men je važn da je fajn na otip, da se ne mečka, da mi je v njej toplo, da ni že po par nošenjih al pranjih za stran, ostalo me pa ne zanima.

Ne, 65:35.
In ja, če se ne motm cca 70% svetovne proizvodnje predstavljajo sintetična vlakna, pa tud visoka cena in znana blagovna znamka ti ne garantira da si kupla zares “zdrav” material.
Tko da lej, men je važn da je fajn na otip, da se ne mečka, da mi je v njej toplo, da ni že po par nošenjih al pranjih za stran, ostalo me pa ne zanima.
[/quote]

65% bombaž je že kar za nosit. Kar je manj, je grozno. Predvsem zato, ker plastika ne diha.

Tudi v Avstriji po 1,5 uri pregledovanja po trgovini nisem našla niti ene stvari za kupit. Našo sem na hitro prehodila in je še slabša od avstrijske.
[/quote]

Kupila sem denarnico za 4 evre, pa še to samo zato, ker sem ene 2 leti nazaj kupila podobno in mi je začela čist cvetet. Sej isto pričakujem… Ta stare mi nikoli niso tako hitro začele cveteti, nikoli. Ma v Sloveniji je samo še šrot na policah. Letos sploh v slovenske trgovine ne grem več, samo še v Avstrijo. Že gledam kateri dan bom šla in delam seznam….

65% bombaž je že kar za nosit. Kar je manj, je grozno. Predvsem zato, ker plastika ne diha.
[/quote]

65 je plastike, 35 pa predelane celuloze (kakšen modal ali kaj podobnega). bolje, da potem ne srečaš teh prešvicanih, smrdečih ljudi v tej plastiki.
ampak glavno da zgleda, pa da ni treba peglat.

Enako pri meni… s sestro sva sle pogledat, pricakovale nevemkaj, dobile pa nic. Sestra je komentirala, da so cunje super za na instagram in za nikamor drugam. 🙂

Obe smo v 30tih, nobena se ne oblaci kot stara mamka ampak odrezanih pulijev, strganih kavbojk, velikih sombrerotov, kicastih jaknic in kar je se tega, pa za v pisarno ne morem nosit.

Ima katera kaksen predlig za znamko, ki ima malo bolj “resna” oblacila in ni tako draga? SOliver mi je vsec, ampak tam obicajno pocakam na razprodaje…

[/quote]

Ne ne, 65 je poliestra 35 pa bombaža.

[/quote]
Tipična južnjakinja. Nimaš okusa. Iz opank v štikle.

[/quote]
No, če se ti v tem dobro počutiš, je rešeno. Najbrž te tudi ne moti, da se na daleč vidi, da je plastika.

Tipična južnjakinja. Nimaš okusa. Iz opank v štikle.
[/quote]

Hahahaha, uff al sm se zasekirala zdej ker za de.bile kot ti nimam okusa LOL
pa če si že vsevedo, kako ne veš da sm ponosna na svoje korenine, halooo? Raj to kar sm, kot pa gnoj od Slovenke al Slovenca kar si ti 😉

No, če se ti v tem dobro počutiš, je rešeno. Najbrž te tudi ne moti, da se na daleč vidi, da je plastika.
[/quote]

Jap, full se vid. In ne, ne mot me.

Enako pri meni… s sestro sva sle pogledat, pricakovale nevemkaj, dobile pa nic. Sestra je komentirala, da so cunje super za na instagram in za nikamor drugam. 🙂

Obe smo v 30tih, nobena se ne oblaci kot stara mamka ampak odrezanih pulijev, strganih kavbojk, velikih sombrerotov, kicastih jaknic in kar je se tega, pa za v pisarno ne morem nosit.

Ima katera kaksen predlig za znamko, ki ima malo bolj “resna” oblacila in ni tako draga? SOliver mi je vsec, ampak tam obicajno pocakam na razprodaje…
[/quote]

Zadnja leta se je Orsay zelo popravil. Jaz sem vanj nazadnje zavila v srednji šoli, ko smo še po 500 sit kupovale vsak vikend drugo plastično majčko za žurat, potem pa kakšnih 15 let ne – do prejšnje pomladi.

Poizkusit sem imela namen samo oblekico, ki me je vabila iz izlozbe, na koncu sem šla ven s polno vrečo. Trendi, a ne kič, večinoma 100 bombaž (razen hlače), zmerne cene. Delam corporate, pa je večina kosov primernih za v pisarno.

Sicer pa je S.Oliver tudi meni pri srcu, Tom Tailor ima lepe pletenine, pa Zara za osnovne kose in kavbojke.

V obleki, ki je v glavnem plastična, sintetična se zelo slabo počutim. Ne diha, vroče mi je, tudi na otip me kar nekako skomina.
V Primarku je 90% take robe. Tudi modeli niso prav lepi. Za moj okus. Res je, da sem bila le enkrat bolj na hitro.

Tako slabe pa spet niso cunje v Primarku. Imeli so v začetku oktobra bombažne majice z dolgimi rokavi po 5 eur. Po 3 dneh pošle. Jo že trikrat oprala, popolnoma še v redu.

New Report

Close