Kako lahko ljudje nasedate mazačem, ki trdijo da je covid nateg
Njihova edina referenca je da so to ALI prebrali na kaki strani ala Ona plus/Najdi. si ALI pa so slišali od “sosedovega Jožeta”. Sami pa so končali le OŠ. In potem ti ljudje imenujejo druge, ki zaupajo uradni medicini, za ovce. Adijo logika. Nobenih dokazov, samo jamrjanje in nabijanje lažnih in izmišljenih dejstev. Zdravnike, ki so se šolali 12 let, pa se označi za mazače. Ali imamo poleg epidemije COVID, tudi epidemijo neumnosti?
To je pa tako:
gledanost raznih šovov big brother in podobnih je vedno visoka
gledanost dokumentarcev pa je vedno nizka
prodaja rumeni časopisov laufa na polno
kake strokovne revije pa gredo bolj slabo v promet
Samo meni je hecno ,da vsi ti fb dohtarji, ki pljuvajo po pravih zdravnikih, ko zbolijo, letijo k pravemu zdravniku, ne tistim fb-dohtarjem.
Pa, ko recimo otroka nočejo cepit recimo proti oslovskem kašlju, ko otrok skoraj umre zaradi oslovskega kašlja, letijo k pravim zdranvikom. Potem pa nič več k fb-anticepilcem-dohtarjem.
Najboljši so pa itak tisti, ki se ne bodo testirali pa cepili, ker te bojda čipirajo med testiranjem, cepljenjem, ampak vlačijo pa skoz s sabo pametni telefon :).
Za mene je nateg tako kot testiranje in ta sumljiva cepiva!
[/quote]
Ali imaš mogoče kakšne materialne dokaze za podpret to trditev. Moja teorija je, da ne maraš testiranja zaradi vrst in nelagodnega pekočega občutka, cepljenja pa zaradi nerazumevanja delovanja cepiv + možnosti za nastanek krvnih strdkov (ki so okoli 1 proti 1000000). Zato pa trdiš da je vse to “nateg”.
Pa še nekaj, zdi se mi da je veliko odraslih med to epidemijo postalo otročjih. Namreč, kako da ne razumejo da virus boli ku**c, za tvojo poroko in druženje. “on” je le skupek proteinov, ki so skupaj zato, ker je Gibbsova prosta energija v primeru teh aminokislin, nukleotidov itd. pač najmanjša. Nima ne vesti, ne mišljenja, niti ni škodoželenj. Edino k čemur “stremi” je to, da dobi gostitelja, v katerem se bo razmnožil. Zato še enkrat, virus boli ku**c za naaše želje in potrebe, prej kot se s tem sprijaznite, bolje je.
Ko se greš cepit recimo proti klopnemu meningoencefalitisu, je vse jasno glede intervalov in ostalega, kaj pa v primeru covida? Vsak teden se izmišljujejo neke nove variante: najprej, da vsak dobi dve dozi, potem da bo mogoče dovolj samo ena (v Britaniji pa tri zaporedoma), kasneje spet, da dve dozi, ampak lahko različnih proizvajalcev (čeprav proizvajalci izdelujejo cepiva s popolnoma različnimi tehnologijami), potem pridejo informacije v medije, da določena ameriška cepiva, ki so že v uporabi v Evropi, v ZDA še čakajo na odobritev, pa sprenevedanje, če je določeno cepivo varno ali ne – stroka ene države pravi, da je, stroka v drugi ustavi cepljenje … Ne vem, meni se vsa ta konfuzija ne zdi niti malo strokovna in znanstvena. Takole kombiniranje bi se po pravilu moralo dogajati v testnih laboratorijih, ne pa v javnosti. Kako naj človek ne dobi občutka, da je v tem primeru pravzaprav cel svet laboratorij in vsi mi poskusni zajci?
Oh kako ste eni naivni in preprosti, da semi kar smilite. Novice 24ur, Slovenske novice, knor juha, čevapčiči, kavči, penzija ali minimalc. To je vaš domet. Nič razmišljat, samo kimat.
[/quote]
Pa recimi, samo uradno znanost si pozabil. In še razmišljat o čem; a da si baje nek milijarder čez lužo želi vedeti, kdaj grem na sekret, in je zato zapravil več milijard, da je ustvaril “fake virus”, plačuje pa 100 milijonom ljudi in vsem znanstveniko, zdravnikom, novinarjem itd.? A razmišljat o tem?
Mogoče se odgovor na vprašanje, da se proti klopnemu meningoencefalitisu cepi že 10+ let, cepivo za Covid pa so razvili pred enim letom, količino protiteles pa se sproti spremlja, namreč naj ponovim, cepivo so razvili v manj kot enem letu, zdaj pa se vse optimizira za prihodnost.
[/quote]
Ja, nekaj so na brzino razvili, testne kombinacije in raziskave se pa očitno vršijo na svetovni populaciji.
A se pri vas doma v familiji držite ukrepov? Nosite maske doma v zaprtih prostorih in se držite varnostne razdalje?
[/quote]
He he, če si že tak poznavalec ukrepov, bi vedel, da v familiji (brez starih staršev itd., samo oče, mati, otroci), ni treba nositi mask, ni potrebna razdalja. Drugače pa ko sem pred poslabšanjem epidemije obiskoval babico, sem vedno nosil masko + razdalja. To pa zato ker uporabljam razum in ne neke otroške ihtavosti.
Ne, mi pa covid idioti onemogočajo normalnejše življenje s tem da se ne držijo ukrepov in se nočejo cepiti.
[/quote]
Izobrazuj se in beri razlicne vire, sploh zdaj ko imas cas in ne mores normalno ziveti. Torej imas nenormalno veliko casa, vsedi se v svoj udobni kauc, tu bos varen. Ko vse mine pa se le pojavi zunaj, bodi prijazen, ne rabis se lupckat in stiskat, ce te je strah… nasmehni se, pomahaj, vdihni svez zrak, bodi cool… To je najboljse zdravilo za vsako nevsecnost in problem.
He he, če si že tak poznavalec ukrepov, bi vedel, da v familiji (brez starih staršev itd., samo oče, mati, otroci), ni treba nositi mask, ni potrebna razdalja. Drugače pa ko sem pred poslabšanjem epidemije obiskoval babico, sem vedno nosil masko + razdalja. To pa zato ker uporabljam razum in ne neke otroške ihtavosti.
[/quote]
Zakaj pa ravno v familiji ni treba? No, razloži, ko si že tak poznavalec stroke.
Izobrazuj se in beri razlicne vire, sploh zdaj ko imas cas in ne mores normalno ziveti. Torej imas nenormalno veliko casa, vsedi se v svoj udobni kauc, tu bos varen. Ko vse mine pa se le pojavi zunaj, bodi prijazen, ne rabis se lupckat in stiskat, ce te je strah… nasmehni se, pomahaj, vdihni svez zrak, bodi cool… To je najboljse zdravilo za vsako nevsecnost in problem.
[/quote]
No kateri so ti različni viri? Grem stavit da Med Pub pa Science, ali se motim?
Jaz v covid verjamem, izgubila sem sorodnika v roku dveh tednov, poznam ljudi, ki so imeli posledice, in sicer krvne strdke, visok pritisk. Razkuri pa me, da nekateri izkoriscajo to situacijo, eni sedaj zelo bogatijo in na koncu res deluje, da ti zelijo, da bi to trajalo se nekaj casa. Ni cudno, da se ljudem mesa in ne spostujejo ukrepov. Zakaj dobivajo doktorji, policaji, gozdarji po par tisoc dodatkov, zakaj so take razlike, gospodarstvo enkrat dobi dodatek po 200 eur drugic ne, v JU jih dobivajo ves cas in to krepko vec. Pa se tisti, ki smo zasluzili vec kot 1400 sploh nismo dobili tega dodatka, a je to socialni dodatek, a smo mi imuni na corono?! Vsem enako in pika pa bo takoj veliko boljsa slika.
Ker je to tako imenovan mehurček, neka baza, če greš v karanteno gre pač cela familija, ne pa razred, delovna skupina, sorodniki itd.
[/quote]
To je lahko tudi mehurček, neka baza, kjer si izmenjujete viruse in jih potem širite okoli, preden pride do karantene. Sicer je pa karantena prostor, kjer se izolira okuženega od zdravih, ne pa da se skupaj z njim zapre celo familijo, pa kar bo.