Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako lahko nosite Desigual – meni zgleda cigansko

Kako lahko nosite Desigual – meni zgleda cigansko

Niti ena stvar iz te trgovine mi ni všeč – vse je preveč šarasto, kot da bi bil nekdo zelo reven in bi vse možne kose zašival skupaj. Oz spominja me na kuhinjske krpe. Pa material je preveč opazen in zgleda tako neelegantno. Domnevam tudi, da se ga hitro naveličaš.

Kakšni ste ljudje, ki radi to nosite? (saj je ne rečem, kakšna manj šarasta poletna obleka je čisto lepa…) ampak vse ostalo je OJOJ.

meni je drugače všeč. vendar ne bi nosila njihove robe, ker je skoraj vsepovsod “desigual” načrgolano.

Določene stvari so mi čisto nosljive. Treba je prav skombinirat, da ni vse skupaj preveč pisano.
Nosim pa ne.

sem šla v trgovino in probavam in tipam, okej sem kupila dve tuniki, ker mi je tak stil všeč, ampak vse je precenjeno in ne kupim nikoli več tam nič…blago kar nekaj, plačam le ime, hvala lepa za to sranje! Tunika je bila znižana in sem dala kljub vsemu 50 evrov, drugače so bile čez 100, haloo, pa nič posebno kar nekaj namalano sem in tja ali zašito

Mi je bilo všeč pred petimi leti, zdaj je pa totalno out. Mi izgleda kmečko. Moda je šla dalje, get over it.

Res je precenjeno. Šlampasto zašito, nekvalitetno blago. Jaz tega res ne dam nase, sploh pa zato, ker je tako prepoznavno, pa še povsod na veliko piše desigual.

Jaz tudi tega ne razumem te cote od desiguala so mi ogabne, kot neka zašita oddeja iz različnih materialov. Najbolj smešno mi je pa ko kakšna ženska reče da ima torbico ali oblekco iz Desiguala haha jaoo ciganarija. Ta moda je totalno bedna in ženske ki to nosijo nimajo okusa, se pa tudi vidi da sledijo kot ovce brez lastne pameti ko ena kupi eno grdo stvar od tega desiguala jo mora tudi druga…ahh ja hippy moda samo v negativo.

Se strinjam. Jst samo malo pogledam njhove stvari in zbežim stran haha.

Jaz kupujem 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} stvari v h&m njihove blazerje, skinny jeans, bluzce, majčke pa 10000x bolje izgleda kot od tega nagravžnega desiguala. Ne morem sploh verjeti kako je ta roba lahko sploh tako draga ma na zunaj ni videti vredno niti 5 €. Ženske ki pa to nosijo pa nimajo okusa.

jaz teh oblačil sicer ne nosim, ker nimam toliko danarja.

ampak za vse tiste, ki pišete grdo o teh oblačilah in grdo o ženskah ki jih nosijo (da so brez okusa, da so ovce brez lastne pameti itd.): KAJ HUDIČA VAM JE??????????????

a lahko ena kupi kiklo, če ji je všeč? če se v njej fajn počuti? če ima keš zanjo? če magari ni več v modi? če se magari nikomur drugemu ne dopade? a lahko?

JA; LAHKO! tako kot lahko ostale kupujete tam, kjer pač kupujete in nosite, kar pač nosite.

ok, ni mi všeč, ne bom kupila, GET OWER IT!

Imam par kosov, pa niso tipični desigual, očitno tudi po kvaliteti ne.

Ampak ravno torbice so mi pa recimo res najboljše, ker so take pisane – čeprav osebno nimam nobene.

tudi meni totalno neokusno.sem bila v njihovi trgovini v grazu, mah niti ena stvar mi ni bila všeč..da ne govorim o kvaliteti…slaba roba bi jaz rekla, nič za skombinirat, neokusno res, ene kupijo, samo da je desigual, izgleda pa obupno..
…da ne govorim o plaščkih, ki jih nekatere tako rade nosijo, potem pa tist napis desigual, jaaaooo….jaz dostikrat kupim firme oblačil…ampak mi je pa totalno bedno, če se že na kilometer vidi napis firme…jaz kupim neko firmo, ker se mi nekaj zdi kvalitetno, ali pa mi je model in kroj všeč, in potem vedno tam kupujem…ne pa za to, da bom drugim pokazala, kje sem kupila karkoli..

;))) Saj ne kupijo, ker bi jim bilo tako lepo, ampak ker mislijo, da bodo frajerke, če bodo to nosile. Imam kolegico, ki je šele zdaj slišala za desigual in zdaj obsedeno kupuje, ker misli, da bo in. Prej še poštudirala ni teh oblačil (pa jih ženske nosijo že zelo dolgo), zdaj ji je nekdo rekel, veš, to se ful nosi in kar naenkrat mora imeti torbico od Desiguala, pa plašč, pa majico …
Ovce.
Tvoje vprašanje bo seveda, kaj me to briga – me ne, povem pa lahko svoje mnenje.

Jaz sem tudi navdušena nad cenenim HM-jem. Seveda ni vsaka stvar za kupit, vedno pregledam in potipam material, in vse kar sem kupila, se je do sedaj obneslo, kar se mi zdi neverjetno, saj vsi pravijo, kolk je ta roba zanič. Modrčki ogromnega časa zgledajo kot kupljeni…. Liscini so mi postali “cunjasti” kmalu po pranju.

Sem enkrat zasledila reklamo na tv, ampak sem še enkrat odprla link na googlu me je zanimalo kakšna oblačila so to: http://www.desigual.com/en_GB

Če pozvamem, spominja me stil na branjevške tržnice v našem mestu ki so bile bolj popularne v 80, 90 letih in so ljudje prodajali take pisane srajce, majce, obleke za nekaj tolarjev. Torbice so mi obupne, v bistvu ko gledam vse skupaj kako sploh kombinirate oblačila od tega diseguala? Saj je vse pisano, a potem izgleda ženska kot da bi v lonec s farbo padla:) Kot da bi jo cirkuški kloven pobruhal z barvo haha

Vse je preveč pisano, kot v cirkusu, majice vse nekaj rdeče, oranžne, romene, roza, vijoličaste. Kot da si na cracku haha in vidiš mavrico. In potem se obleči…ne res pa cene so tudi čisto zasoljene, obstaja na tisoče boljših trgovin z veliko boljšo clean line robo in tudi cenovnejše bolj ugodno.

Meni so pa kakšni njihovi kosi prav všeč, taki malo drugačni in ne preveč kričeči. Všeč mi je ravno zaradi barv.

Mah meni je pa kakšna stvar, ki ni tako “očitno” njihova čisto všeč. Pa da nosiš en kos recimo, ki potem izstopa. Jih pa ne kupujem in ne nosim, ker so mi preprosto predragi.

Meni je pa ravno zaradi barv obupno…preveč pisano. In poznam zelo malo ljudi ki bi lahko nosili tak stil in take kričeče barve. Večina ljudem pašejo čiste linije in enobarvni kosi, samo ja ovce bodo sledile….Drugače pa ojoj cene 100 € za eno navadno obleko haloooo, dobiš v h&m boljšo oblekco za 20 €

Meni je ta jakna kot zame narejena, žal čisto predraga:

http://www.desigual.com/en_GB/womens-clothing/coats-jackets/prod-flor-41E2943

In kaj manjka temu kosu:

http://www.desigual.com/en_GB/womens-clothing/coats-jackets/prod-sally-41E2954?selectedColor=2042&selectedPage=2

Branjevke my ass, dajte pretiravat no.

Jaz sem tudi navdušena nad cenenim HM-jem. Seveda ni vsaka stvar za kupit, vedno pregledam in potipam material, in vse kar sem kupila, se je do sedaj obneslo, kar se mi zdi neverjetno, saj vsi pravijo, kolk je ta roba zanič. Modrčki ogromnega časa zgledajo kot kupljeni…. Liscini so mi postali “cunjasti” kmalu po pranju.[/quote]

jaz nimam nič proti hm, ampak se mi zdi, kar sem jaz kupilla, res slaba kvaliteta..recimo majčke, ko jih opereš, so takoj šivi postrani in pa izgleda sprana, kot da jo nosiš že par let…kar se mi recimo pri espritu ali benettoni ni zgodilo..da ne govorim o slabi kvaliteti otroških oblačil v hm..pa niti niso tako poceni..dobiš tudi v okaidiju majčke za 6-7 eurov, kvaliteta pa res ogromna razlika..napram h&m..
včasih je bilo boljše v H&m, kar se kvalitete tiče,. zdaj pa vedno slabše…

desigual pa tudi meni preveč pisano in poceni izgleda..ne oblečem, pa če dobim zastonj..

Točno tako h&m ima full dobro kvaliteto modrčkov, jaz jih samo tam kupujem, zdržijo mi dolgo tudi njihove torbice so super glede na to da je cena tam od 20-40 € in da niso iz pravega usnja imajo full dobro kvaliteto nič se ne trga, nič ne poka material. Pa še h&m dobro izgleda, cenovno je ugodno.

Tudi tole je moj stil:

http://www.desigual.com/en_GB/womens-clothing/coats-jackets/prod-logrono-36E2969?selectedColor=2000&selectedPage=4

Jaz v H&M ne najdem ničesar zase, še navadne majice ne. Za otroke sem kupovala do tam nekje 10. leta, potem pa tudi izbira presahne.

Upam da ne bom katere užalila, ampak meni so te potiski, gumbi različnih barvah obupno ceneni, deluje mi tudi kot neka second hand roba ki je nihče ni hotel kupiti na koncu so jo pa dali zastonj. To ni moj stil, furam zelo eleganten, klasičen stil oblačil, skinny jeans, clean lines, enobarvni deli, tudi barvni, žive barve celo. Razni potiski in podobno so mi pa ceneni oz. mojemu stilu ne pašejo.

Desigual roba pomojem paše bolj tipu žensk ki so športne, imajo mogoče tudi krajše lasje, par kg več..Skratka bolj take hippyevke njim mogoče to bolj paše.

Jaz sem tudi navdušena nad cenenim HM-jem. Seveda ni vsaka stvar za kupit, vedno pregledam in potipam material, in vse kar sem kupila, se je do sedaj obneslo, kar se mi zdi neverjetno, saj vsi pravijo, kolk je ta roba zanič. Modrčki ogromnega časa zgledajo kot kupljeni…. Liscini so mi postali “cunjasti” kmalu po pranju.[/quote]

jaz nimam nič proti hm, ampak se mi zdi, kar sem jaz kupilla, res slaba kvaliteta..recimo majčke, ko jih opereš, so takoj šivi postrani in pa izgleda sprana, kot da jo nosiš že par let…kar se mi recimo pri espritu ali benettoni ni zgodilo..da ne govorim o slabi kvaliteti otroških oblačil v hm..pa niti niso tako poceni..dobiš tudi v okaidiju majčke za 6-7 eurov, kvaliteta pa res ogromna razlika..napram h&m..
včasih je bilo boljše v H&m, kar se kvalitete tiče,. zdaj pa vedno slabše…

desigual pa tudi meni preveč pisano in poceni izgleda..ne oblečem, pa če dobim zastonj..[/quote]

Pomembno je, da imaš izkušnje že s podobnim blagom – jaz vedno kupim znova tisti tip blaga, ki se mi je v preteklosti obnesel. Tiste majice, ki zgledajo sprano po pranju, hitro prepoznam kot take že na obešalniku v trgovini – prav tako ne kupim nekaj, kar je že na obešalniku zmečkano. Sem tudi sama opazila, da se kje šiv strga, a mi to ni taka stvar, ker znam sama šivat in mi ni problema popravit. Če dam za obleko 30 €, res ne bom komplicirala, če kje šiv popusti – kot če bi dala za obleko npr 80 €.

New Report

Close