Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako lahko prenesem podatke iz ene sim kartice na drugo?

Kako lahko prenesem podatke iz ene sim kartice na drugo?

Pravkar sem podpisala naročniško razmerje z BOB-om in prekinila s Simobilom. Številko bom obdržala staro, sim kartica bo nova. Ker se ne razumem prav dobro na moderno tehnologijo, vas prosim, kdor ve, da mi pomaga z nasvetom, kako bom lahko obdržala vse podatke, ki so shranjeni na stari, simobilovi sim kartici? Ali se naredi prenos avtomatsko?

Ne, ni avtomatsko.

En način – če ti telefon to omogoča je da kopiraš vse s stare kartice v telefon in potem iz telefona na novo kartico.

Drugi pa je, da se sprehodiš do kakšne neodvisne trgovinice/servisa z mobiteli, kjer ti to naredijo za 10-20 eur.
Npr – mobiklinika v BTC.

Podatki o imeniku so shranjeni v telefonu. Če daš not novo sim, boš še zmeraj imela telefonski imenik.

Če si v pogodbi označila, da želiš prenos stare številke, ti bodo to naredili naslednji dan po vklopu naročniškega razmerja.

Lahko so – lahko niso.
To je stvar nastavitev telefona.

Lahko so – lahko niso.
To je stvar nastavitev telefona.[/quote]

če bi to držalo, bi se ti vsakič, ko ga popolnoma izklopiš, menjaš sim kartico in ponovno prižgeš, izbrisali.

Pri obeh nalozis aplikacijo prenos podatkov in potem pri obeh vklopis bluetooth in preneses

na sim kartici je edino lahko imenik , glede na to da bo zenska dobila novo sim kartico potrebuje pomoc kako prekopirati imenik iz stare sim na novo ali na telefon.

jaz bi imenik iz stare sim prekopiral na aparat in potem ko bi vstavil novo sim se na novo sim za vsak slucaj ce se tel pokvari do te mere da je nepopravljjiv in imas potrem imenik se na sim kartici..

ce poves kateri aparat uporabljas ti mogoce lahko pomagam 🙂

Hej, ko dodajaš osebe v imenik, se le-ta shranjuje v telefonu in ne na sim kartici. Če želiš, jih lahko prekopiraš na sim kartico – to pride prav v primeru, če želiš kartico vstaviti v drug telefon. Ne vem zakaj komplicirate.
Ko bo ženska vstavila BOB kartico v telefon, bo še zmeraj imela imenik.

No, prav, pametnjakoviči… poskusite, pa boste videli.

V zadnjem letu sem to počel na 3 telefonih in je bilo tako kot pišem zgoraj. Verjetno ima vsak telefon – sploh Android tel – možnost nastavitve kaj ti prikazuje;
imenik iz telefona, iz SIM kartice, iz Google računa – ali pa vse skupaj.
In ko shranjuješ nov kontakt je treba tudi vedno izbrati kam ga boš shranil – razen če si to nastavitev uredil za vedno že na začetku.

Ampak saj lahko prekopira imenik iz sim kartice na telefon in ko bo vstavila novo hop nazaj, pa je. No, vsaj jaz sem tako.
Tisto kar je svetoval thorrr, ne moreš, ker ti staro prekličejo, ko vklopijo novo sim.

Hej, ko dodajaš osebe v imenik, se le-ta shranjuje v telefonu in ne na sim kartici. Če želiš, jih lahko prekopiraš na sim kartico – to pride prav v primeru, če želiš kartico vstaviti v drug telefon. Ne vem zakaj komplicirate.
Ko bo ženska vstavila BOB kartico v telefon, bo še zmeraj imela imenik.[/quote]
Se nekrat, lepo pocasi. Mesto shranjevanja si nastavis. Lahko nastavis shranjevanje v telefon ali na sim. Ce ima tvoj telefon nastavljeno shranjevanje v aparat, ne pomeni, da imajo vsi. Bo slo?

Ko bo ženska vstavila BOB kartico v telefon, bo še zmeraj imela imenik.[/quote]
Se nekrat, lepo pocasi. Mesto shranjevanja si nastavis. Lahko nastavis shranjevanje v telefon ali na sim. Ce ima tvoj telefon nastavljeno shranjevanje v aparat, ne pomeni, da imajo vsi. Bo slo?[/quote]

tocno tako nastavis si kam bos shranjeval,,, in gospa menja samo sim kartico in ne aparata tako kot navajajo nekateri zgoraj….

New Report

Close