Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako lepo!

Kako lepo!

“Žan Luka Zelko je na barki zaprosil svojo drago, naj ljubezen traja,” so o prekrasnem dogodku tik pred olimpijskimi igrami na svojem družbenem omrežju zapisali pri Olimpijskem komiteju Slovenije. Na ladjici na Seni na poti na otvoritev iger v Parizu je namreč jadralec Žan Luka Zelko za roko zaprosil atletinjo Anito Horvat.

“Rekla je JAAAAA,” so ob posnetku objetih olimpijcev zapisali na uradnem Instagram profilu slovenske olimpijske ekipe. Slovenska olimpijca, jadralec Žan Luka Zelko in atletinja Anita Horvat sta se zaročila med nocojšnjim slovesnim odprtjem olimpijskih iger v Parizu. Z zaročencema se na ladjici, s katero plujejo po Seni, veselijo tudi drugi slovenski olimpijci.

Spoznala sta se na usposabljanjih Slovenske vojske.

 

Upam, da mu rodi veliko bodočih SLOVENSKIH vojakov!

Sodeč po njunih priimkih in njegovih aziatskih potezah na obrazu sta Prekmurca.

 

Vesel oče

To sluz je bilo treba javno objaviti pred kamero in na forumu ?

Če že zdaj patijo po pozornosti kaj šele bo ..nič od te veze ne bo.

Njegove poteze so ravno toliko aziatske kot od polovice Evropejcev. Ali so bolj privlačni tisti brezbarvni kao temno pepelnato blotni z opranimi kao plavimi očmi ali tile z rjavimi lasmi in očmi. Kokor katereri, kakor kdaj. Daj pripopaj svojo sliko veseli provokator, da vidimo kakšen si ti in te temu primerno popredalčkamo. Praviš, da imaš 2 metra in sto kil, poznavalci pravijo, da imaš en meter in 200 kil. Daj se nam  videt, da presodimo kaj je res in kaj ni.

V naši familiji imamo tud aziatske poteze- meni so celo rekli pravi Kitajci ,v kitajski restavraciji, kjer sem nekaj časa pomagala kot dijakinja…- da izgledam kot mlado kitajsko dekle, brat enako,  foter…- naravno črni lasje, zelenkaste ali rjave oči, malo poševne oblike…Kaj smo, potomci Đingiskana..? .Baza fotrove familije je bila na Dolenjskem, …So me v otroštvu zafrkavali ,če sem Kitajka, moj mož je menil, da sem mogoče Mongolka…a jaz kakor čistokrvna Slovenka…Ni pa nobeden od mojih ali bratovih otrok podedoval- črnih las, nečaka svetlejša in moja svetlejša…zanimive genetske igre.

Tudi argentinski sportniki imajo sveza zarocenca iz Pariza z otvoritve OI.

New Report

Close