Kako lepo ženo ima DJ Umek (video)
Kakšna lepotica
Ne morm verjet, kaksna fovsija… Zenska je lepa, pa se na glavo pstavite. Umek pa je po vseh SLO standardih uspeh, se jaz sem hodil na njegove rejve, pa sem ze 45 star. Toliko let biti uspesen je dosezek. Zraven pa peljat se ok privat zivljenje je pa zmaga. Vecja, kot jo boste komentatorju tule kdajkoli zmogli.
kako pa veš to?
[/quote]
Ko sta se poročila, je bilo objavljeno njuno poročno vabilo. En link (pa jih je veliko):
Mene je pri tem videu, ki sta ga objavila 1 leto po poroki, zmotilo samo to, da je bila poroka v operi. Ne zdi se mi primerno.
Ok, hočeta nek lep ambient kot so katedrale, pa sta sta ateista in nimata kaj delat v cerkvi in si omislita opero. Mislim, da opera ni temu namenjena. Toliko gnojnice so zlivali že ko je bila v operi oddaja Slovenija ima talent, češ da ni primerno. Zdaj pa to. Opera je kulturni spomenik, o katerem odloča tudi Zavod za varstvo kulturne dediščine. Kam pa pridemo, da si bo zdaj tam vsak omislil kar se mu sprdne, samo zato, ker ima denar. Sama poroka bi še šla, da imajo tam še fešto, se mi pa res ne zdi primerno.
Žena pa kot vsaka ženska tipa, ki ni lep, ima pa keš. Nič posebnega.
Ne bi o videzu, ker izgleda čisto ok, je pa sebe, svojo ambicioznost in navdušenje nad prestižnim življenjskim slogom zelo dobro predstavila v tem intervjuju: https://siol.net/trendi/svet-znanih/senka-umek-zena-znanega-didzeja-ki-skrbi-za-najbolj-nore-zabave-na-hvaru-video-intervju-500283
Senka si je obraz dodobra predelala s filerji, na spletu se najdejo starejše fotografije…predvsem ličnice,ustnice. Čelo botoks in okoli oči botoks. Vsak kirurg vidi na prvo oko. On je itak znan,da ženske lovi prek socialnih omrežij. Tudi sedaj. Njej je pomembno,da ima nek status in,da jo hvalijo na Instagramu. Želi si otroka, on ne. Poznam njeno frendico,ki zna marsikaj o njiju povedati…na videz ah in sploh, drugače pa gnojnica…oba pozeruha na keš.