Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kako lepo ženo ima DJ Umek (video)

Kako lepo ženo ima DJ Umek (video)

Kakšna lepotica

https://www.youtube.com/watch?v=idK1qE7I8Ac

grda bosanka kot večina od tam dol

Lica ima polna filerjev

Koliko pa je stara?

spominja na Breno

Ne morm verjet, kaksna fovsija… Zenska je lepa, pa se na glavo pstavite. Umek pa je po vseh SLO standardih uspeh, se jaz sem hodil na njegove rejve, pa sem ze 45 star. Toliko let biti uspesen je dosezek. Zraven pa peljat se ok privat zivljenje je pa zmaga. Vecja, kot jo boste komentatorju tule kdajkoli zmogli.

že sedaj polna plastike, kaj šele bo. čisto navadna ženska. kje ti vidiš lepotico pa tud nevem

avtor govori o bajni lepoti te ženske. Kje je kakšna lepota? In zakaj bi kdo bi na to fovš… Ženska je polna plastike, zjutraj je verjetno čisto povprečna grdavša.

Haah Senko poznam.iz EF
Ima magisterij
Ni nič umetna. Taka je od vedno.
Je pa.86 letnik

Lepa je. Ful. Zdelo se mi je pa naravnost perverzno, ko sta na vabilo za poroko napisala, da ne rabita daril, ampak želita namesto tega denarne prispevke za poročno potovanje. Pri vseh njunih miljonih….Umek je naloudan, ona pa tudi. Bruh.

Word.

kako pa veš to?

20 let mlajša je, on najuspešnejši SLO DJ, a na poroki jima igra Plavi Orkestar? Bosanka, ampak na tem posnetku, kolkr se jo vidi, je lušna.

kako pa veš to?
[/quote]

Ko sta se poročila, je bilo objavljeno njuno poročno vabilo. En link (pa jih je veliko):

https://www.regionalobala.si/novica/prestizna-poroka-dj-umeka-to-je-punca-ki-je-osvojila-fotra-slovenske-elektronske-glasbe-foto

Simpatična, ampak daaaleč od lepotice. Meni je bolj zanimivo to, da se ne vidi starostne razlike med njima, njej bi dala vsan 10 let več kot jih šteje, očitno se slabo staro. Sicer pa, kot da je to sploh pomembno, vso srečo v zakonu.

Video je enkraten, nevesta je lepa in karizmatična bosanka. Seveda komentarji tukaj dlje od cinizma in nevoščljivosti ne pridejo. Mogoče nam pa vi lahko ponosno pokažete svoje poročne posnetke in nadpovrečno lepe partnerke.

Mene je pri tem videu, ki sta ga objavila 1 leto po poroki, zmotilo samo to, da je bila poroka v operi. Ne zdi se mi primerno.
Ok, hočeta nek lep ambient kot so katedrale, pa sta sta ateista in nimata kaj delat v cerkvi in si omislita opero. Mislim, da opera ni temu namenjena. Toliko gnojnice so zlivali že ko je bila v operi oddaja Slovenija ima talent, češ da ni primerno. Zdaj pa to. Opera je kulturni spomenik, o katerem odloča tudi Zavod za varstvo kulturne dediščine. Kam pa pridemo, da si bo zdaj tam vsak omislil kar se mu sprdne, samo zato, ker ima denar. Sama poroka bi še šla, da imajo tam še fešto, se mi pa res ne zdi primerno.
Žena pa kot vsaka ženska tipa, ki ni lep, ima pa keš. Nič posebnega.

Žena pa kot vsaka ženska tipa, ki ni lep, ima pa keš.

ha ha brutalno

Ne bi o videzu, ker izgleda čisto ok, je pa sebe, svojo ambicioznost in navdušenje nad prestižnim življenjskim slogom zelo dobro predstavila v tem intervjuju: https://siol.net/trendi/svet-znanih/senka-umek-zena-znanega-didzeja-ki-skrbi-za-najbolj-nore-zabave-na-hvaru-video-intervju-500283

kaj umek ima 53 let?
umek ima 44
torej 11 več kot ona

Senka si je obraz dodobra predelala s filerji, na spletu se najdejo starejše fotografije…predvsem ličnice,ustnice. Čelo botoks in okoli oči botoks. Vsak kirurg vidi na prvo oko. On je itak znan,da ženske lovi prek socialnih omrežij. Tudi sedaj. Njej je pomembno,da ima nek status in,da jo hvalijo na Instagramu. Želi si otroka, on ne. Poznam njeno frendico,ki zna marsikaj o njiju povedati…na videz ah in sploh, drugače pa gnojnica…oba pozeruha na keš.

New Report

Close