Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako lulajo vaši moški?

Kako lulajo vaši moški?

Spodaj je bila ena tema glede malčkovega lulanja po deski…

Mene pa zanima kako lulajo vaši moški in kako ste svoje sinove naučile lulat? Ker pri nas vsi lulajo sede, prav zaradi te čistoče.
Pa saj, kako pa naj zgleda WC, če vanj lulaš z enega metra, vse pošpricano se razume. Zdi se mi, da je to, da se moški vsede del “kulturnega” obnašanja novodobnega moškega, seveda razen v javnih wc, kjer tudi me skoraj stoje lulamo:) Mislim, da je to, da mora moški stat pri mali potrebi čisti zametek vedenja naših starih očetov, da je danes čisto drugače. Vem, recimo, da svojega ata ne bi mogla v to prisilit, bi me prav čudno gledal, če bi mu rekla, da se vsede, da ne mislim pucat za njim, kot da ni dovolj moški, če bi sedel.:)

Aja, Primož tudi tvojega odgovora bom zelo vesela:)

Pri nas se lula izključno sede, je včasih sicer to počel stoje, potem pa sem mu jaz zloba to moško pravico vzela. Je pa tudi sam kaj hitro prišel do zaključka, da se bolj splača sedet, kot pa vsak dan čistit rumene flekce okrog školjke. Tudi sinčka učimo, da lula sede.

Da bi moj lulal sede? Tega ne bom dočakala.

Moj lula tudi v sede:). In niti mi ga ni bilo treba navajati na to, je bil že naučen, ko sva začela živet skupaj.

najprej nederčki, zdaj pa še tole! Veš, da moram odgovorit in posoliti po svoje … ene babe se pa res vtikamo v vse!

Pa kaj, če so posledice lulanja v stoje! Glavno je, da se polula tako, kot je navajen in se dobro počuti. Če se ti zdi zamalo pucati za njim, pa se ti postavi v stoje in lulaj, se boš že navadila in še za VSEMI boš pucala.

Sicer pa, takega odraslega človeka, ki mu diriktiraš, kako naj lula, lahko naučiš tudi čiščenja kopalnice.

To ni noben diktat. Kasneje ugotovijo, da je lulanje sede bolj prijetno, pa še zdravo je za prostato. Tako zdravniki.

Sede. Pa ga nisem jaz navadila.

LP

---------------------------------------- Nisem volila teh volov!

Kdor ma jajca, bl težko sede ščije.

Pol je pa 3/4 moških v Sloveniji nekulturnih. Zadnjič (bili smo v planinah) smo ravno imeli ta pogovor, ker je kolegica povedala, da njen lula sede oz. da je ona to dosegla. In potem so čisto vsi moški tam zraven povedali (in jih je bilo kar nekaj), da vsi lulajo stoje in da naj jim ženske samo poskusijo rečt kaj glede tega.
In predvidevam, da je pri večini moških ne samo pri nas, tudi drugod, enako.

Aja….in ni tako težko vsake toliko časa potegnit okoli WC-ja z mokro metlo. Vsaj meni ne.

LP

Že od kakšnega 7 leta naprej hodim scat namesto lulat, tako da bi težko rekel…sicer pa…
Eni bolj težko ščijemo sede, ker se potem one namaka v vodi straniščne školjke, ki zna biti hudo mrzla in občutek neprijeten.

Če oddtočim stoje, pa seže ravno prav pod rob školjke !

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Ja Saško, gospoda Oneta moraš kar prijeti in ga držati malo dvignjenega, da ne opleta po školjki. Pol pa gre veš:).

Saško, če pustiš kakšen naslov ali številko bo gužva!!!! :-))))

Uf, tale (tvoj) one pa ima dimenzije;-)))

Jutro prijatelj MOJ!;-)

Ma sem imela podobne precepcije na tole moško lulanje kot ti, ki se je po razpadu mojega zakona samo še ojačalo.

Potem smo pa nekega dne z mojim službenim kolegom malo debatirali ravno o tem. Zelo dobro je argumentiral neka dejstva okoli tega špricanja okoli in v školjko in srž problema.
Če povzamem – kadar veza špila, kot je treba, tudi školjke in ploščic ni težko počistit (njemu ali njej)!
Torej bistvo problema je drugje in jaz se strinjam.

Moj je čisto kulturen in predvsem normalen…in to počne stoje. Da bi se pa še tukaj mešala in mu diktirala, kako naj počne najintimnejše zadeve, pa se mi res zdi malce neumno.
Predvsem pa ni nobenih pikic in flekcev, ker počisti za seboj…

moja svinja pa v lijak in vsako jutro mi gre na bruh ko si zobe umivam in voham njegov urin. Pa še dve leti starga sinčka imava, res!! kakšen zgled bo to. V sede nimam šans,, v stoje je vse posvinja okrog…. ne morm ga prestavit..

Saj ni vic v tem, kako lula, ampak v tem, ali počisti za seboj ali ne!

Še svoje bi dodala k temu – če veza špila ( kar pomeni, da mož spoštuje in ljubi svojo ženo), se mu bo zdelo najbolj normalno pod soncem, da svoji ženi, ki že itak ima preveč gospodinjskega dela, ne bo dodal še nepotrebnega čiščenja njegovega urina, našpricanega naokrog. Ker lulanje stoje ni nič drugega kot nepotrebni ostanek barbarskega vedenja in manifestiranje napihnjene moškosti.
Krive so pravzaprav mame – vsaka bi morala naučiti svojega sina, da se lula sede, ampak mame ( saj vemo) ljubijo svoje sinčke in jim ni težko ( tako pravijo) čistiti za njim. Potem pride na vrsto žena, ki se ali vda in puca, ali pa neprestano sitnari, oboje je slabo.
Moj mož od poroke dalje lula sede (glej prvi stavek), prav tako hčerkin fant, njegova mama na srečo ne spada med zgoraj omenjene.

Boš rekla, da vsakič pomije pokrov školjke in tla? Ali samo malo pobriše(beri: razmaže)?
Noben moški na svetu ne bi lulal stoje, če bi moral po vsakem scanju po posodo, krpo in čistilo, pomiti , obrisati, oprati krpo, jo dat sušit, pospravit posodo …- do naslednjič.
Stavim, da bi raje sedel.

No, bi dodal še to, da je povsem možno in tehnično izvedljivo scat stoje brez da našpricaš vse naokoli, tako da ne zastopim glih teg debat…

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Ja, se kar utrudim ga držat v naročju, zato raj stoje :)))))

moja dva fanta oba lulata v sede in stoje.
Ata se rad usede in prebere kak članek u cajtngu na wc ju, ker drugač ni miru:_)
ta mali pa za njem ponavlja.

Ko sem prvič “zalotila” mojega, da lula sede me je skoraj kap, ker se mi to ni zdelo niti najmanj “moško”.
Sedaj vas tukaj berem in vidim, da je to čisto normalno.

Sicer pa školjko posvinjajo ženske veliko bolj kot moški, pojdite pogledati javna stranišča, vas bo v ženskih dosti bolj zvilo, kot v moških.
Nekatere so prave packe.

Spoštovane,

meni se zdi pa za moškega edino normalno, da l…stoje, seveda ob dvignjeni deski ( vedno).

Tako je naučen tudi moj sin, ne vem če ga bo lahko katera spremenila, da bo to delal sede. Seveda, pa če je vse poflakano VE – (smo ga naučili) kje je krpa za tako brisanje.

Ana

No, naj povem, da moj vedno vse “poščije” ker lula stoje in pol pravi: O ne, tole pa nisem bil jst :))))))

pa ja – kdo drug bi kej lahko bil? :))))) Je pa edini moški v hiši :))))))) tko da že intenzivno razmišljam kdo bi res lahko bil ;))))

Ja, ja …. grda moška navada – ampak vsaj počisti za seboj – SEDAJ!!!!! Ker prej je vedno tajil da ni bil on in elegantno odšel in se seveda smejal :((((

New Report

Close