Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako lulajo vaši moški?

Kako lulajo vaši moški?

Mislim, da tisti moški, ki se lahko izkaže s Svojim kje drugje, ne samo pri scanju, bo to rade volje to počel sede.. Če pa je scanje edini trenutek za izkazovanje moškosti, potem pa to sigurno ne bo počel v mojem WCju.

Zakaj pa naj bi bilo lulanje stoje ‘moško’?? Kaj pa je tako zelo moškega v tem? To je ostanek iz časov, ko še niso poznali WC školjk.
Meni je tudi zelo neprimerno moško lulanje za vogali , kjerkoli. Strašno primitivno. Zakaj pa ženske ne počepnemo kar tam, kjer nas pritisne?
Saj nismo živali.

Stoje. Ampak vedno nacilja v školjko, še nikoli ni za sabo pustil lužic 😉 Če bi, bi pa tudi počistil, ker je kopalnica itak njegova domena.

Sede lula samo takrat, kadar že ravno kaka :))))))))))))))))))))

Pa ne bom zdaj dedca sekirala, kako naj ščije, zaboga!

ma sej še pes dvigne taco in ne počepne ko psica
jaz bi crknila od smeha če bi sede lulal ….

Zakaj je lulanje stoje moško ?
zato ker ni žensko.
Enostavna razlaga, zakaj pa je tako, pa si lahko živo predstavljaš obe varianti.
Saj ne rečem…Erik Maj Potočnik in uni njegov partner z dalmatinčkom bržčas lulata sede, pa tudi sicer sta take lepe zdrave polti….

Pustimo hece.
Znanstveniki so prejšnji teden dokazali, da je na straniščni školji 20x več bakterij kot na pisalni mizi, tako da…debata o tem lahko odpade.
To je pač del naše obsedenosti s čistočo in čistili..kemijo s katero v končni fazi strupimo sebe. Ampak okej, to ni fora te teme…

Prava fora te teme se mi zdi, da je pač popolnoma OSEBNA stvar kako kdo ščije. Če mu paša sede naj sede, če stoje naj stoje..ker je to NJEGOVA stvar se mi zdi…
In vtikanje nosa tja kamor ga nimaš kaj vtikat se mi zdi malo mimo…

Potemtakem bo katero zmotilo na kakšen način si ga na roke vrže, kam mu pride, če potem samo pobriše ali tudi počisti s kakim brefom ali stelexom za seboj….ali koristno porabi za premazat liste benjamina v dnevni sobi, da se tako svetijo…..

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

med ciscenejm za sabo in lulanjem sede je izbral lulanje sede

Bravo, Saško, hvala, ker si se potegnil zame, ženska se ne bi nikoli.

Če odraslega moškega lahko naučiš, kako naj lula, ga lahko naučiš tudi čiščenja kopalnice.

To je ena lepo napisala.

To je moje mnenje.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ma ne boš verjela, a očitno ja, ker ni ene packe za njim. Pa tudi umivalnik obriše za seboj in kopalno kad, ko se stušira…očitno ima še tudi druge kvalitete kot lulanje sede:)))))
Mogoče pa je njegova mati več časa posvetila učenju čistoče in manj masiranju, kako nemoško je lulanje stoje…
Ma naj to počne po MOŠKO!!!

“Ker lulanje stoje ni nič drugega kot nepotrebni ostanek barbarskega vedenja in manifestiranje napihnjene moškosti.”

Ha, ha, ha, ha, ha…. To je pa tako primitivna izjava, da se bom še cel dan hahljala:))))))))

A smo zmožne priznati, da so moški drugačni kot ženske? In da tudi živalski “moški” lulajo drugače kot “ženske”?

Ah ja, ta narava:))))

V bistvu naj bi odrasli moški oboje že znali. Tako opravljati fiziološke potrebe, kot tudi spucati kakšno svinjarijo, ne nujno samo za sabo.

Nekateri tega zgleda pač ne znajo in zdaj se njihove boljše polovice hvalijo na forumu s tem, kako so tipe, od katerih sicer ni nobene koristi, prisilile, da vsaj škode ne delajo.

Še bolj žalostno pa je to, da bodo v take nesposobne luzerje vzgojile še svoje sinove.

Sicer pa – retorično vprašanje: Kaj je manj “moško” sede scat ali občasno spucat kopalnico?

Koliko pa si potem star, da se ti je ono tako raztegnilo 🙂

Bivši je sede 🙂 ga nikoli nisem gledala, ampak vem, ker je bilo v kopalnici vedno čisto.
Zdajšnji pa stoje, stoprocentno 🙁 ker je vse pošpricano, pokrov školjke je stalno pikast, ploščice po steni tudi. Ampak priznati pa noče, da je bolj umazano zaradi njega. Ker on pa res nima težav s tem, da ne bi zadel in da bi kaj špricalo okoli.
Ker mi je bljak, da bi se jaz ob opravljanju potrebe naslanjala na njegove kapljice, pridno čistim pokrov in ostalo okolico. En kup odveč, nepotrebnega dela, ker se njemu zdi, da mora lulat stoje. Za pucanje smo pa tko ženske, žal je tko vzgojen. Pač en od minusov, ki pa jih na srečo ostali plusi zakrijejo 🙂

V pisoar, stoje.

A nikjer nimate pisoarja doma?

ojej,nekatere ste pa res “ofcirske”:))
Da svojmu moškemu ne pustiš niti tega da bi scal kakor želi,si neupam predstavljat kako ga šele kje drugje diktirate.Mislim,da ima človek vsaj na skretu pravico počet kar hoče in kakor hoče.

Ah, če mene lulat, pa ni v bližini wc-ja tudi počepnem, brez skrbi. Sicer pa vsi moški, ki lulajo stoje ne svinjajo, vsaj moj ne. In ja, nekateri celo pomagajo pri gospodinjstvu in so prerasli fazo, da je ženska gospodinja, njihova edina obveznost pa je služba.

A si ti samska?

kdo?

Ja ksantipa22 trenutno sem, čez kakšno uro se zbudi eden od mojih, potem pa tam nekje do 16:00 počasi pridejo še ostali.
Stoje pa lahko lulajo samo na WC za obiske, ker ni v moji domeni za čiščenje.

Mi je čisto vseeno, kako kdo “lula”, če počisti za sabo! In res ne vem, zakaj bi jaz še to(!) čistila za njim? Te stvari pa menda vsak za sabo počisti, pri nas je vedno čista školjka, ko prideš noter, ker če kdo pošprica, je samoumevno, da menda tudi obriše za sabo…niso bili potrebni nobeni dogovori, ukazi… a ni to samouevna osnovna higiena?? Si ne predstavljam, da bi se kar puščalo tako, saj to ni javni WC! In si ne predstavljam takega poniževanja, da dedec zasvinja in pusti ženi, da to vsakič čisti za njim…

Ma si me narobe razumela. Zdelo se mi je zato, ker si rekla MOJ WC.

Ja reče se moja hiša, moj dedec, moj WC, moji otroci,….:)))

Aha, vsak po svoje :))))

Ja, njen wc, njen štedilnik, njen pralni stroj, njeni otroci, njen likalnik.

Njegov televizor, njegov računalnik, njegov avto… V bistvu dokaj mala cena scat sede, za vse to udobje…

:)))))))))))))))

New Report

Close