Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako lulajo vaši moški?

Kako lulajo vaši moški?

Saj če je njegov avto zelo umazan mi ga tudi posodi za izlet do avtopralnice:)

Odkar čistim wc jaz, se usedam na desko kot kakšna pi-čka. Prej mi ni bilo treba.

in sem sc-al kot pravi moški.

Ga Malka**
Sem moški po “JUSU”, 182 visok, pa imam od tal pa do popka cca 1 m.Vaši moški pa mora da so košarkarji,visoki 210 cmm in več, da imajo od lulčka do školjke 1 m.O dobro , da nisem VAŠ moški.Jaz lulam stoje in tudi bom. pa nič ne pošpricam.Dvignem pa vseeno straniščno desko, ko končam pa je tudi dam nazaj.LP, dobra prevzgojiteljica!?.

Kompliciraš.
Škoda, da “tamali” ne zna narediti vssssssss (vase potegniti),
tako pa je potrebno zaradi otepanja še stene brisati.

kaj ti “všla al kak maš to zrihtano” ?

Človek bi to razumel, kot, da imate zamašen odtok in zato polno školjko vode, kot drugo pa, da najbrž nisi višji 120 cm.
Se mi prav smiliš, zaradi obojega…..

lp

Moja dva lulata pač po moško, tako kot sta navajena .

Ma je narava nekako poskrbela za to da se med seboj razlikujemo in to je ravno spol .

Tudi kuža dvigne nogo , kužika pa počepne ,…. itd.

Se mi zdi malo nesmisel siliti nekoga v nekaj kar pač ni…?

Sicer pa ne držijo v roki gasilske cevi in špricajo vse povprek ampak zadane v lškoljko. Pomiti wc in kopalnico moraš pa itak, lulal sede ali stoje.

Za tiste ki lulajo sede , kaj pa če greste kam na obisk ? A potem tudi sedeta ali je tam vseeno če brizgajo okoli?

“ha” maxi, Saškotova naprava bi morala napraviti vsssssssss (vase potegniti po opravilu), saj nima sposobnosto opletanja, ali pač…..bogo okolje.

New Report

Close