Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako lupinico na nakupovalni voziček?

kako lupinico na nakupovalni voziček?

Do sedaj smo v nakupovanje vedno šli v dvoje: mož z navadnim vozičkom z lupinico, jaz z nakupovalnim vozičkom. Zadnjič pa v Leclercu vidim eno družinico, ki je lupinico namestila kar na nakupovalni voziček. Ali lahko natakneš gor katerokoli lupinico? Imamo Maxi Cosi Pebble. Moraš adapterje za namestitev na voziček odstraniti? Ali se lahko natakne na vse nakupovalne vozičke?
Smo čisto novi v tem, pa se še lovimo. Hvala za pomoč!

V Leclercu že imajo take nakupovalne vozičke, kjer je njihova “lupinica” že gor namontirana. Vozički so ponavadi spravljeni notri v vhodu.

Jaz dam lupinico kr v vozicek, spodaj,kjer je prostor za zaboje pa kosaro,kamor dajem stvari. Se tud nisem ugotovila kako namontirat lupinico na vozicek.

jaz sem jo pa vedno dala takole: v vozičku sem potegnila ven tisto, ko je sicer za to, da otrok sedi (večji) in tam sem lupinico nekako zahaklala noter, je stala. Ne vem pa , če gre to narest z vsako, verjetno odvisno od modela

Gor das lahko vsako lupino, brez adapterjev seveda. Samo odpres tisti del, ki je sedenje manjsih otrok.

Ce pa je otrok tako majhen, da si res cisto nova, ti pa svetujem, da se izogne trgovini, kjer zna dobit cuda tezav.

Ja, lupinica – moja – je vedno šla na nakupovalni voziček, na prostor za otroke. lp

Super, hvala za pomoč. Sedaj paše nagradno vprašanje: kako z lupinice odstraniš adapterje. Uspelo mi jih je namestiti, dol pa jih nikakor ne dobim. V avtu imam bazo, na katero pa lupinico lahko namestiš kar skupajz adapterji. Poskusila sem že vse živo, pa jih ne znam dobiti dol.

Adapterje rabis samo za na vozicek, na bazo v avtu gre brez njih. Na sedezku imas dva okrogla gumba levo in desno. Prilagam originana angleska navodila.http://www.maxi-cosi-familyfix.com/upload/downloads/Manual_Pebble_uk.pdf na strani 3 imas slikici, gumba sta oznacena s crko C. Pritisna na oba hkrati in dvigni lupino. Drugace pa poglej na stran 11, kjer je lepo narisano. Naredi kdaj brez otroka.

Joj, trapa, jaz pa vlekla kot nora, pa niso šli dol. Hvala za pomoč!

🙂 javi, ce ti uspe

New Report

Close