Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika KAKO MED NOSEČNOSTJO PREMAGATI ZAPEKO

KAKO MED NOSEČNOSTJO PREMAGATI ZAPEKO

LEP POZDRAV!

KLJUB VELIKEMU UŽIVANJU ZELENJAVE IN SADJA IMAM ŠE VEDNO NEREDNO STOLICO IN ZAPEKO. SEM V SEDMEM MESECU NOSEČNOSTI. kAJ NAJ NAREDIM, DA SE MI POPRAVI NADLOGA?

ANA

Meni recimo pomaga, čeprav nisem noseča, imam pa grozljivo zaprtje (na teden grem enkrat na blato), oz.sem imela, Goldnova Aloe vera Plus. Mislim, da tudi za nosečnice ni škodljivo, je pa bolje preveriti.
Meni pomaga, ampak jo moram spiti čisto na tešče zjutraj 1,5 dl.

Draga ana
poskusis lahko z lanenim semenom ,,ki ga dodas soku ali jedem, popiti pa moras veliko tekocine , vsaj dva litra ali vec.Lako probas tudi to, da si zvecer namocis v vodo nekaj suhih sliv in zjutraj to vodo popijes.Za malico pa si vsak dan privosci poln kroznik Sport musli ali kaksnih kosmicev.Deluje garantirano, saj recimo ovseni in drugi kosmici vsebiujejo ogromno vlaknin, ki naredijo blatu vecji volumen in se lazje izloci.Je pa zelo pomembno popiti dosti vode, ne pa sokov.

Lp Mojca

Poskusi pred zajtrkom (na tesce) pojest en kivi. Ni slaba ideja tudi laneno seme (sama si ga dam v jogurt, z musliji zraven). Tud suhe slive pomagajo!

LP!

Jej ogromno pomaranč – pomaga 100% .

Ogromno pomeni cca 1-2Kg na dan, pomaga pa tudi pri prebavljanju železovih tabletk.

New Report

Close