Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako mi zadiši :-))))

kako mi zadiši :-))))

zgodnje jutro. Vsi še kremežljavi, zaspani, s podočnjaki. Nekateri z na pol zaprtimi očmi iščejo vrata v kuhinjo, da bi si skuhali močno kavo, ki bi jih prebudila. na mizi je pepelnik poln čikov. Človek ne ve, ali od včeraj ali že od danes.
Nekdo iz torbice privleče sendvič s sirom in salamo in po majhnem prostoru začne zaudarjati po hrani.
Zunaj pada dež, kaplje polzijo po šipi in marsikomu je povsem razumljivo, da je težko priklicati dobro voljo na plan.
potem pozvoni na vratih.
Nihče noče dvigniti riti, da bi spustil notri prišleka.
“Lenobe”, jim rečem potihem, vendar me slišijo, saj se privoščljivo hahljajo, ko odhitim po stopnicah.
Ko se vrata odpro, se zagledam v nasmejan obraz in prijeten duh po vodici po britju, me do konca prebudi.
Stisk roke je prisrčen, oči so nagajive, mogoče malce preveč drzne za zgodnje jutro.
Toda občutek je prijeten.
Toplo pogreje dušo in srce.
Drobne stvari, na videz nepomembne, prinesejo polno naročje pozornosti, vonja po jesenskem soncu, po toplini……….po vsem, kar še kako godi vsakemu človeku.
Dan se je res nepozabno začel……………

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

mmmmm sem si tole kar v živo predstavljala….)))))

do sem mi je zadišalo…aham..))

hvala perla…
me veseli, da sem napisala tako, da se res “začuti” .-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

aham…….si si……madona men še kar diši…..

dobro jutrčkoooooooo še od mene…….. lepo se je blo cartat v tem deževnem jutrčku…….. v topli šukici……… mmmmmmmmmmmm

zdaj pa že sonček kuka :)))))))))

Kej ti je pršu lover na vrata?
😉

eh, kakšen lover !!
le en spodoben moški, ki je navsezgodaj lepo dišal in bil greha vreden :-))))

Pa…a si se povaljala pol,al ne?
saj veš,kaj nas zanima,ne?
;-)))

samo polmilimetrčka je manjkal, pa bi se :-))))
A ne bi blo fajn?
Ta čas, ko bi ti doma vstajal z levo nogo, bi se jaz valjala z njim?!
:-)))

Tist cajt sem bil jaz že na šihtu!
In…..če prav razumem…..zamikalo te pa je,kaj?
😉

če vidim moškega, ki mi je všeč, me (skoraj) zmeraj zamika.-)))

samo kaj, ko je takih trenutkov tako malo……:-(((((

da te ni sram!
packa!
saj si vendar srečno poročena!!!!
😉

eh, saj veš, kakšni stze poročeni moški :-))
zjutraj ustanete neobriti, sitni, žabčni, potem se valjate v pižami celo dopoldne, vse vam gre v nos, četudi ženska hodi okoli vas gola, pleše orientalske plese, se nadišavi z najbolj strastnim parfumom….od zakosnkega moža ne “pade” drugega kot
” a se je tebi zmešalo”
ali pa
” a bi že šla stran od televizije”!

In ko potem uboga nepotešena ženska sreča moškega , ki je DRUGAČEN, a nima V S E pravice, da se ji zašibijo kolena???????????!!!

:-)))))

no??¨!

heheheheh stefka yes!:))))))

p.s. sam jest boh varji plesat pred možem..ma ker dmene ne ostane nič več..jaz se moram otepat!! heheheheh

Pohotnici!
Grem rajš bolj nedolžne pecat….

itak,smo preveč za enkga takega kot si ti…))))))

Ja pa se res, veš začuti…tako si lepo napisala.

Pa še tisto sem si začel požvižgovat…kako mi zadiši.

Škoda, ker je že večer.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

A v kilogramih?
😉

ma kg so še najmanj kar lahko moti…))))

kaj te pa pol?

pohotnost dveh dam…)))

No, tu se pa podpišem.
VSO pravico ima, tudi moja.
Eko.

Mhm…kukr se jest zastopem na matematiko, ti ni majnkalo pol milimetra, ampak to, da nisi bila sama doma
:)))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

ojej, ojej, ojej¨¨”!!!
saj se N I dogajalo doma, ampak v službi !!!!!!!

ojej…..

Če bi doma poskusla enga tazga spustit notr, bi mi vse babnice iz ulice že po 5 minutah visele na zvoncu zaradi enga samga preljubga firbca !!!!!!
:-))))))

Če je blo v službi…a ga nisi mogla na skret zvleč?
😉

:))))))))))))))))))))))))))))

New Report

Close