Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kako mislite, da bo svojega drugorojenca fantka poimenovala Iris Mulej?

Kako mislite, da bo svojega drugorojenca fantka poimenovala Iris Mulej?

Če so Britanci ugibali, kako bo ime pred kratkim rojenemu fantku, lahko pa še mi, kako bo ime sinčku od Iris Mulej. Hčerkici je ime Isabella, torej ne gre pričakovati, da bi bil sine Anton. Ali pač?

Lahko navedete več imen, ki vam padejo na misel.

Moja ugibanja:

-Rocco, Lamar, Tristan, Ian, Max

Frnc€

Isabella, potem ne vidim ovir, da ne bi bil drugorojenec Antonio, he he.

Samo da bo zdrav. Starši na tem svetu smo si enotni v eni sami želji.

Siri:-)

Isabella Barčič….hudo!

Skoraj boljše kot Sia in Inaj Jugovič ha ha ha

To je pa res primerljivo, ja, žena vnuka angleške kraljice in Iris Mulej …

Jelum Siri ☺

Včasih mi je res žal, da se komentarjev ne da lajkat! 😀

Daj napište kdo je sploh to. Oseba iz politike, ne poznam…oseba iz gospodarstva, ne poznam ….. oseba iz sploh javnega življenja, ne poznam. Kdo sploh to je, da jo tako limate na ta forum.
Al jo limate kr neki……………….Aja limate jo kr neki, zdej pa razumem.
Zakaj pa našo Jožico iz Zgornjega Smrekovca, ki ima že dvojčke in pričakuje ne vem še koliko otrok tako ne opevate. Ona ima otročičke na A in B. Ja pravi , da bo sedaj nadaljevala po abecedi. Ja njo pa razumem in jo vsaj poznam. Srečno Jožica in drži se v SLOVENIJI

Nikjer ne piše, da primerjamo, ampak le ugibamo ime. Lahko bi tudi od sosedove Nataše, ampak tiste ne poznamo “vsi”.

To me pa res ne zanima haha 🙂

Po meni.

Ali Faris Kan Đan Tarik Adis Admir Ahmed mohamed Benjamin Adnan Adi

Mislim, da bo kakšno od teh imen:
Manuel, Liam, Daniel, Maximilian, Marc, Leon, Tobias, Žan Lucca, skratka, nekaj v tem stilu.

Če bo sin, bo Njegoš. :))) Če bo hči, bo pa Morača. ;))

Admir Junior!
😀 😀 😀

p.s. vrjetno ni dovolj prestižno za gospo

1. Johnny Orgazmus

2. Črt

3.Danijel

4.Sin 7ih očetov

Nimam pojma, da ima Iris kakšnega otroka, še manj, da bo imela še enega . Ime? Zadnja stvar, ki me zanima.

Habibislav

Vivan
Risjen
Malaue

Burak!!!

Bob
https://m.youtube.com/watch?v=I_WmNmZjv_k

Seveda te ne zanima. Zato si post odprl/a in si še vzel/a čas za odgovor……

Primerjava Iris Mulej in njenega fantom, ki ima otroke s 3 različnimi ženskami, z britansko kraljevo družino je pa res na mestu!
Pa koga briga kaj bo rodila Iris, še manj pa kako bo to poimenovala.
Zanimiva je bila dokler je lahko prodajala svoje telo, tako kot vsak fotomodel. Potem ko se je slikala za Playboy ji je rating ful padel, ko je prvič rodila, še bolj. Zdaj je že čisto nezanimiva in pase. Da ne rečem odcvetela.

New Report

Close