Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako moža izseliti iz stanovanja

Kako moža izseliti iz stanovanja

Rada bi se ločila, ker mož nič ne dela. Ne hodi v službo, doma malo naredi. A to mi nič ne pomeni. Jaz bi rada, da bi skupaj kaj služila in skupaj uživala. On pravi, da nič ne rabi in res je skromen. Lahko rečem, da z njim nimam ne vem kako veliko stroškov, samo meni tak način življenja ni všeč. On bi se samo doma svaljkal, jaz pa bi šla kam na potovanje. Torej jaz rada trdo delam, pa potem zapravim, on pa ne bi nič zaslužil in nič zapravil. Problem je, ker noče ven iz stanovanja, ki sem ga jaz podedovala. Če zamenjam ključavnico, vem da bo vlomil not. A ni druge, kot da mu sodišče izreče izselitev?

Ne, ni druge. Vloži tožbo za ločitev in izselitev.

HB ti je ni treba za delitev premoženja, ker si stanovanje dedovala. Prihranke  prej skrij v k sestri. Avto prodaj in kupi eno staro škripo.

To se bo delilo.

Dobro si izbirala. Je lep?

Res prečudovite zgodbe za konec leta. Če bi bilo obratno, se pa tudi ve, v kero smer nese. Nič ne bi delala, zaprqvljala pa. Pogovarjate se pa že od prvega dne ne. Pa še preselite jih k sebi z mislijo, da boste ljudi spreminjali. In čakate na to 30 let. Pol bi jih pa nazaj, ker sami ne znate biti, boljših pa ne dobite. V vsem skupaj pa glumite srečo navzven. Bah. ☺️☺️☺️

New Report

Close