Kako na dopust?!
Pozdravljeni,
sem samska, delam(povprečno 1400€ plača), imam avto ampak mi nikakor ne znese, da bi lahko šla na dopust…ker mi finančno ne gre skozi.
Od zadnjega dopusta je minilo 6 let.
Res bi rada kam šla(dobro, da vsaj na Primorskem živim pa grem lahko poleti na plažo).
Vem, da nisem edina, ki ne more na dopust…ker je prav že luksuz ratalo vse skupaj…
Stroški nenormalni in potovanja pa itak predraga.
Zakaj pa porabiš regres? Pa tudi če začneš točno pisat izdatke in malo gledat kaj se kupuje,se da prišparat,pa čeprav samo 50€ na mesec se počasi nabere.Verjetno kupuješ brez veze stvari.Če si samska, si pa najdi še honorarno delo pa bo.Če hočeš delati se dobi marsikaj. Najlažje je pa jamrati.Poznam ljudi z manj denarja pa si najdejo poceni destilacije za dopust.
IS88, 30.04.2025 ob 10:14
Pozdravljeni,
sem samska, delam(povprečno 1400€ plača), imam avto ampak mi nikakor ne znese, da bi lahko šla na dopust…ker mi finančno ne gre skozi.
Od zadnjega dopusta je minilo 6 let.
Res bi rada kam šla(dobro, da vsaj na Primorskem živim pa grem lahko poleti na plažo).
Vem, da nisem edina, ki ne more na dopust…ker je prav že luksuz ratalo vse skupaj…
Stroški nenormalni in potovanja pa itak predraga.
CE ti je kaj v tolazbo delam tedensko od 60 do 80 ur. Zadnjic sem bila na dopustu leta 2011. V prihodnosti ne kaze, da bom sploh se kdaj sla.
No glede tega,da nikakor neoreš it na dopust se sprašujem kako in kam bi šla na dopust ? Sedaj ,če hočeš nekam ,kjer do zasoljene cene ti lahko povem ,da tudiarskdo drug ne more. So pa cenovne varijante ,ki so znosne samo poiskat je treba . Potem je tu še možnost v paru in si delita stroške in to. Ja polno je možnosti samo znajti se je treba.