Kako na Portugalsko?
Vedno bolj se bližam odločitvi, da bom konec avgusta potovala na Portugalsko. Tam imam zagotovljeno bivanje, tako da bi rada imela čimmanjše stroške tudi s potovanjem do Lizbone. Mi kdo lahko PROSIM priporoča kakšno dobro (cimbolj poceni) povezavo (vlak/avion)?
Sem se pozanimala na Železnicah, pa so rekli, da je povezava z vlakom, povratna karta, okoli 74 tisoč SIT.
Hvala,
Katja
Ena možnost je da vzameš eurodomino karto za 3 dni cca 7.000 in plačaš polovično ceno za karto do Portugalske in nazaj, pozanimaj se na slovenskih železnicah koliko bi prišla ta možnost.
http://www.slo-zeleznice.si/Slovensko/meni_sz.htm
Obstaja še ena možnost, ki je malo počasna je pa ugodna do Barcelone z ladjo iz Genove, vendar če imaš čas 🙂
Ojla.
Jaz sem potovala po Portugalski lani poleti in takrat je bila najcenejsa (najhitrejsa in najudobnejsa) opcija iz Ljubljane do Lizbone z letalom. Na STA v Ljubljani sem placala za povratno karto s taksami vred nekje med 60.000 in 70.000 SIT.
Najbolje, da se pozanimas kar pri njih (STA).
Lep pozdrav,
Tanja
Ola!
Jest sem bil na Portugalskem dve leti nazaj. Splaca se it s tovornjakom do Madrida. Pol pa tud vlaki ali pa busi niso tako dragi. Stopat se po Portugalskem da bolj slabo.
Lisbona; se splaca it kar v kamp, ki je sicer mal ven z mesta, ampak je ful pocen in ful nor. Tja fura bus, ponoc se pa jih ene par zmen in vzame taxi za v mesto. Ni drago pol…
tako je to ja..
uzivejte folk!