Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako na web mailu nastaviti shranjevanje odposlanih sporočil?

Kako na web mailu nastaviti shranjevanje odposlanih sporočil?

Uporabljam Siolov Web.Mail. Rada bi, da se mi sporočila, na katera odgovorim ali katera sama pošljem shranjevala, toda v nastavitvah te možnosti ne najdem (ali ne vidim). Kakšna ideja?

Emmm, verjetno res ne vidiš, razmišljaš že kaj o očalih? :)))

Skratka še enkrat bolj pozorno poglej, najprej vpišeš Za:, potem Zadeva:, potem imaš še 2 vrstici Cc: in Bcc:, pod tem pa imaš 2 kvadratka Dodaj podpis in Shrani poslana sporočila. No tukaj daj kljukico in bo.

Najdla?

Bo treba po špegle, hehe

lp

Hehe oto…log, v ponedeljek imam en oto…loški poseg, upam da ne bom padel tebi v roke… :)))

Fanta – napaka, špegle že imam, he, he… in to dobre.

Tista kljukica v kvadratek “shrani poslana sporočila” že že, toda potemtakem jo potrebno vsakič znova pokljukati, ne da se je nastavit za “večno”.

Aja v tem zajcu tiči grm :))
No ja najprej pohvale tvojemu optiku, glede “večne” kljukice pa mislim da ne bo šlo.
Razen…
če napišeš programček, ki bo nekje skrit čičal in čakal dokler se ne logiraš, takrat pa bo simuliral klik na kvadratek in voila…

Ko boš stopil v ordinacijo povej, da si hmmm potem pa čakaj na reakcijo. Če boš prišel k meni, potem bom takoj vedel kdo si, če pa boš prišel h komu drugemu te bo pa verjetno bolj postrani gledal, ko mu boš dopovedoval, da si hmmm!

lp

Ja, pol pa svizec zavije čokolado… a misliš da imam jaz čas in znanja za take stvari, ki bi bile tako ali tako verjetno že narejene? Torej, naj Siol Web mail izboljša, he, he…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close