Kako naj dosezem..
Stvar je taka, da me dec nic ne uposteva. Rada bi dosegla ,da bi me, kako babe to dosezete? kako imate zrihtane finance? Kdo placiuje hrano ,kdo poloznice? Si hisna opravila delite? Problem je v tem , da se vsak mesec zacneva kregati zaradi denarja. Menin da je potrebno prvo placati poloznice nato ,se denar razporeja za druge stvari. Izgleda kot ,da bi govorila steni… Kaj naj naredim? Problem je v tem, da denar sfrcka v parih dneh in na koncu sploh za poloznice ni. Naj povem ,da sem brez sluzbe. Dobivam porodnisko nadomestilo in otroski dodatek. Moj prihodek gre mesecno za hrano pa vendar dobim obcutek da se nimam kaj oglasat ker itak nimam dovolj prihodka da bi sfurala vse..
S tem te sili, da začneš svoj dnarček služit 🙂
Poslušaj svoj občutek. Tega se zaveda tudi tvoj dec. Sedaj te je nafilal, si pečena, deal with it 🙂 Al pa začni planirat…
V rit ga suni n to takoj!
In kaj bo pol mela od tega ? 😀
Kaj si pa prej razmišlala ? Zdej k je dec vse dosegel bi ga rada pa spreminjat začela ? HA HA HA
Ta pa je bosa. Nategnu te je, nafilal, sedaj si z otrokom, brezposelna, odvisna od njega in on to dobro ve.
Ja zamenjat ja, samo bo težka pot, razen če nastaviš enmu beta fagsu k te bo vzel pod streho, to bi blo še najbolje. S službo se boš težko izkopala, verjetno nimaš nekaj dobre šanse za zaposlitev, če si šla kot brezposelna zanosit pa rodit ? Tko da rešitev je betafag, kje boš deca spremenila, haha, sploh ko je že vse opravil.
On je svoj del naredil, dobil žensko, jo nafilal, je obdržala otroka, rodila, kaj bi še rada od njega ? Valda nav investiral v nekaj kar že ma, gre raj v BIFE oz pjača, karte, kurbe.. al kaj od tega vse uživa da zaprav vse predčasno ? 🙂 Poleg felten za avto, novega avta pa to.
To je tko kot da bi psa učil dresirat da teče za palco tako, da mu daš prvo konzervo/pršut, da se nažre ko pes, pol bi mu pa palco fuknu, da naj laufa za njo. Ja komaj čaka. Mal si pomešala vrstni red. To bi morala prej razmišlat, zdej je kar je. Al s čim ga misliš dresirat sedaj ? Verjetno si se še zredila med nosečnostjo in raje spizdi v bife al pa na kurbe. Mal vabo izpili, dodelaj ali pa pridobi, al pa zamenjat. Brez vabe nav nič. Vaba al pa betafag, druge ni.
Oz težka kariera ja, da ne boš več odvisna, sam pol bo postal ljubosumen in ti bo sabotiral kariero, tko da smo spet pri istem, zamenjat za betafagsa al pa zamenjat za kariero, al pa zdresirat s sladkim teleščkom.
Zgleda je misnila, da ko bo dobil otroka, se bo spremenil, postal bolj odgovoren, pa to 😀
Ko sem delala, me tudi nekako ni uposteval je pa res ,da je bilo takrat malo manj kreganja,ker se niti nisem toliko sekirala , ce poloznicni placal, ker sem imela itak jaz denar on sem jih lahko jaz placala. Joj, komaj cakam, da dobim sluzbo.
Ja haha. On je svoje naredil. Vedno bo očka, tud če bo cel dan v bifeju in ga bo morala baba rihtat. Tud če mu ga bo drug tip vzdrževal bo on lahko snel zasluge, ker je biološki oče>>krušni oče. Tko da poglej, kje pa ma tip motivacijo se vprašaj ? Službo pa prihodke ima že svoje, ti ga glede tega ne more nagradit sej maš komaj za hrano iz hoferja s porodniško pa dodatki. Pol kaj še, mu boš ponudila fuk, k je že kavsal. Boš ponudla otroke, ga že ma. Tip je že zmagal za ta lajf. Tip rab motivacijo in s čim ga misliš motivirat ? A še nis slišala da tip prav zakaj bi za avtobusom laufal če je že gor ? Pa daj nam razloži kako se je čez noč spremenil ? Moški se NIKOLI ne spremeni, ŽENSKA se. A ti je sedaj sedacija popustila in si dojela, da je te luzer nafilal, alkoholik, izrezan očka ? Pa prej cel lajf, samo alkoholika ne ? Al kako je do tega preobrata prišlo iz FOREVER v PRASEC ?
A si se zaljubila v svoje predstave o njem al s srcem in možgani ? Zdej je kar je, tak je kot je, terapija al pa ZAMENJAT.
Zdresirat s sladkim teleščkom.
To pa je potrebno znati.
Ja pravilna ugotovitev. V iskanje službe se koncentriraj, vmes pa še dopolnu+i kakšno ZAPOSLJIVO šolanje. Pol k bo videl da imaš svoj denar bo dosti lažje in sicer, ali te bo začel malo bolje upoštevat, ali bo jezen ker nisi tako odvisna več in ti bo sabotiral kariero, al pa ga boš pač morala zapustit ob prvi/pravi priliki 🙂 Tega deca navš več spremenila mam jst občutek. Vzemi ga takega kot je al pa ga zapusti, tak je kot je, to si vedla prej in tak bo ostal, tko kaže.
No vidš, sej si ugotovila kje je izvor kreganja. Zasluži, plačaj vse položnice, pa še njemu daj proti koncu meseca kakšno žepnino, ko bo že suh, te bo še bolj vesel. Ti lepo fino zasluži, skrbi za finance doma, počak da on svoje vse spuši takoj, pa da mal strada (zapravljanja) pol mu pa primaknih kakšnih 100EUR ko bo že kakšen teden, dva suh, te bo poljubil od sreče, nabrisal kot kozo, potem pa šel lepo v bife, da imaš mir. Vidiš, samo zaslužit moraš, pa boste vsi srečni, nobenega kreganja ne bo več 🙂
Res je. To bi morala razmisljati prej. v skupen dom smo se vselili, ko sem rodila in prej nisem mogla vedeti, kako razpolaga z denarjem. Kar je, je. trudim se ugotovit ,kako bi sprejel kak moj predlog. Nimam pojma kako bi ga motivirala je trmast in skoraj da ne odstopi od svojega mnenja. Zredila se nisem , imam celo manj kot pred porodom. Res pa je , da ga premalokrat zvabimv posteljo.. Enostavno sem utrujena , doma imam iba otroka in vrjemite , da sem bolj izmucena kot takrtat, ko sem delala celodnevne.. H ala za nasvete!
No vidš, sej si ugotovila kje je izvor kreganja. Zasluži, plačaj vse položnice, pa še njemu daj proti koncu meseca kakšno žepnino, ko bo že suh, te bo še bolj vesel. Ti lepo fino zasluži, skrbi za finance doma, počak da on svoje vse spuši takoj, pa da mal strada (zapravljanja) pol mu pa primaknih kakšnih 100EUR ko bo že kakšen teden, dva suh, te bo poljubil od sreče, nabrisal kot kozo, potem pa šel lepo v bife, da imaš mir. Vidiš, samo zaslužit moraš, pa boste vsi srečni, nobenega kreganja ne bo več :)[/quote]
Izvrstno!
Takšnim predlogom se pa čudim.
Od kod jemlješ? Iz prakse?
Da boš potem lahko spet vse plačala, on pa bo bluzil okrog ?
On je razvajen, ti pa nesamozavestna.[/quote]
Zakaj pa nisi še njo označil za razvajeno ?
Ženska brez šihta, pa pričakuje od tipa, da ji bo plačeval položnice. Če to ni razvajenost, potem ne vem kaj je…
Na porodniski sem.. Trenutno pac ni opcije da delam , me dojencek se potrebuje. upam pa da dobim sluzbo ko se iztece .. Res je. Nobene samozavesti nimam.
Da boš potem lahko spet vse plačala, on pa bo bluzil okrog ?
On je razvajen, ti pa nesamozavestna.[/quote]
Zakaj pa nisi še njo označil za razvajeno ?[/quote]
Ne vem, zakaj bi ?
Ker ti tako praviš in ne maraš žensk ?
Zakaj pa nisi še njo označil za razvajeno ?[/quote]
Ne vem, zakaj bi ?
Ker ti tako praviš in ne maraš žensk ?[/quote]
Mogoče pa ti moških ne maraš ?
Te teme pa ze ni odprla zenska,ni sans.
Itak da ni. Ne bi se čudil, da jih sam moderator odpira.
Po cem pa sklepas ,da nisem zenska?
Forum je zaprt za komentiranje.