Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako naj dosezem..

Kako naj dosezem..

Ta forum če ma max 15 uporabnikov, pa še to so eni in isti ljudje, ki sem zahajajo že leta.

kaj pa potem sploh obiskujes in odgovarjas , ce imas tako mnenje?

Po nacinu pisanja oziroma izrazanja..
Sicer moje mnenje pravzaprav ni pomembno se mi je pa zahotelo ga napisat;)

Don’t feed the troll.

Pa sej ga ne..sam se

Pa sej ga ne..sam se[/quote]
a je samohranilc pol ?

Pejt na zrak mal ok?

A si ti mal zabita al ja ?

Če se hrani sam je samohranilc! Selffeeding http://www.yourdictionary.com/self-feeding
Zbegal te je ljudski izraz samohranilka pa samohranilec, k je totalno debilski, samo ker imaš stare možgane že strjene ti je nemogoče kaj novega dojeti, tlak je že položen, gotovo.

Če se trol hrani sam je samohranilc, selffeeding. To da se pa enostarševski “družini” reče samohranilka je pa zgolj naklučje. Mimogrede je to najbol debilni izraz kar obstaja, totalno zgreše, nepravilen in nelogičen

Oziroma v tujini se reče “single mother” k je pravilen izraz, lep, jasen in nestigmatiziran. Pri nas je pa debilski izraz SAMOHRANILKA, kar bi dejansko pomenila, da se ženska zna sama hranit, rečmo da bi blo pravilno OTROKOHRANILKA 🙂

In če sama definiriraš trola k se sam hrani in se to strne v besedo samohranilc ti naredi FATAL ERROR v glavi, ker imaž že zafilano to besedo z našimi a napačnimi asociacijami…

Stare babe, jezus…

Ja, ampak potem tudi single mother lahko pomeni, da gre za mamo, ki ima sicer otroka, ampak je sama. Se pravi, da je otrok nekam šel, ne živi pri njej. Se pravi, neuporaben izraz, ki človeka samo zmede. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zlo dobro se ve kaj pomen “single mom”… In je dost ok izraz. Medtem k naš je pa grozen, tak iz grozljivke,
SAMOHRANILKA, kristus, prov hrano so dal notr, tist “nimam za hrano, moram sama iskat hrano ob cesti za otroka”. A ni stigmatiziran izraz no, mislim tak negativna asociacija, samska mama bi blo dost bol 🙂

Aja pa še nepravilen izraz je, ne vem ker idiot se ga je zmislu in kako da je šlo skozi.

Ziher so bile kake podkupnine vmes. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma debilen si ti! Meni je popolnoma jasno kaj si mislu s samohranilcem samo tebi ni zakaj sm jst napisala,da se sam hrani/s..
Fuka te ego k sm te spregledala pa nabijas tle neki in zalis kot mas itak navado..
Sm zakljucila ti pa izvoli in nabijaj naprej to je itak edino kar obvladas..

Ja kok si me najdla, ego me fuka ja, zato k me ena zabita koka nekaj uči ja. Mišljeno je bilo za publiko, taka k si ti je že izgubljen primer, tako zategnjene babe ne odtegneš več v tem življenju. Si zaključila ja, tko k znaš, ko zgublaš argument greš iz sobe kajne, da si zmagala. Šrot.

Še dobro, da si se podpisal. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kmetica a bi šla ti mal v šolo ? Kje stoji podpis pa to.

Glede na svoj besedni zaklad (in način razmišljanja) v šolo pošiljaš napačnega človeka. Vse za publiko, a ne?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Še dobro, da si se podpisal. :)[/quote]
Joško? 🙂

reci Robiju…, da zapre to temo tukaj
in naredi C-P kje drugje

Lej jo Senzo k bi rada pametna izpadla, tipična bifejska, rabi dnevno potrditev, namesto da bi enkrat v življenju naredila pravo šolo in bi se rešila kompleksa, tko ga mora pa stalno gasit.

Od kdaj pa ti veš, kaj bi jaz rada? 😮

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close