Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako naj jo osvojim

kako naj jo osvojim

živjo. star sem 29, na ljubeznskem poddročju nimam dosti izkušenj ker sem vse do zdaj se skoraj gnal za to, da sem dosegel kar sem danes (faks, služba, stanovanje, avto).

pred časom sem se dal na aplikacjo onaon in si začel dopisovat s punco. punca je bila lepa, pogovor je tekel lepo, tekoče in pisala sva si vsak dan dokler je nisem povabil da se vidiva v živo na čaju.

en teden nazaj sva se končno dobila. bila sva skupajj eno uro, potem sva se razšla in sem ji napisal da mi je blo lepo z njo in kaj ona meni če bi se dobila še kdaj.

oddgovor je bil da sem simpatičen in da seveda se bova še videla. pogovori pa niso več taki kot prej. rabi veliko več časa da odpiše kot pred tem ko sva se videla, včasih mi napiše da je imela dosti dela v službi in je utrujena, med vikendom pa nima časa kerse more sproščat. odgovarja mi samo še iz vljudnosti se mi zdi. danes zjutraj sem ji napisal če se lahko jutri vidiva vsaj za kakšno popoldansko kavo, pa še čakam odgovor ki je ponavadi prispel v maksimalno pol ure.

kako naj jo prepričam da jo dobim še vsaj enkrat ven? zakaj nima časa med vikendi, a se ženske res tako rabite sproščat? zelo mi je všeč in vem kje živi, bi bilo narobe če pridem k njej. razmišljal sem o tistem medvedku iz vrtnic, to je zdaj moderno.

MItja…..pozabi jo….

Iskren človek bi vam odgovoril, da nima interesa.
Zato morate sami “prebrati” znanke le tega.

Ker pa družba od žensk pričakuje, da so “prijazne”, je nekako normalno, da vam tega direktno ne more povedati.

Realna alternativa je, da ji sporočite, da razumete, da ni direktne kemije med vama, da pa bi bilo lepo, če bi se na prijateljski osnovi lahko še dobivala – v širši družbi prijateljici in prijateljev in si tako oba povečala krog znancev in morda tako le naletela na usodno osebo.

Seveda je potrebno biti pri tem iskren, torej nekaj podobnega zapisati iskreno, ne z neko prikrito agendo.. čim gojite simpatijo ali celo “zaljubljenos”, bi to bilo prikrivanje, laž… in posledično pretvarjanje.
Na temelju pretvarjanja (laži) se ni pa še nič koristnega zgodila iz področja, ki si ga želite doživeti.

De omnibus disputandum..

Zelo mi je všeč ena punca rada me ima pravi da je vame zaljubljena samo ne upa s zmenoj poročit kjer bi imela otroka .
Mislim jas sem pameten zelo se bi z njo poročil saj sva oba invalida zato ne misliva imeti svojih otrok .
Menda da se je lansko leto poročila z drugim fantom zakaj se zmenoj ne upa .
Kaj je narobe sem nezen zelo jo ljubim .

Če bi ji bil toliko všeč, kot je tebi ona, bi šla s tabo na dejt tudi, ko se mora sproščat. Če prideš k njej na dom, bo to zlo stalkerish.
Saj ni edina ženska, naveži kontakte še s katero drugo.

Kako naj jo osvojiš?

Misliš reči, kako naj jo zmanipuliram, da dobim kar hočem?

Fant, postavljaš napačna vprašanja.

Najprej mi povej kaj potrebuješ.
Samo in edino potem se lahko menimo dalje.

[i]What you most want to find will be found where you least want to look.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close