kako naj prodam svečano obleko?
Živjo!
Ima kdo kakšno idejo kako naj prodam svojo maturantsko obleko?Obleko sem nosila le tisti dan in mi je žal ker jo nimam nositi kam ker je obleka le svečana….poskusla sem že velikokrat v raznih oglasih pa ni bilo niti enega odziva.Ima morda kdo izmed vas tako izkušnjo?lp
lep pozdrav!
kaj pa, ce bi obleko malce opisala, pa navedla velikost, ceno, barvo,itd.
mogoce jo pa katera od nas kupi!
Sicer sem tut na forumu ze poskusla pa nobene sreče..
Obleka je modro-vijolične barve,št.40,z širokimi naramnicami,dolga,z razporkom,na naramnicah je čipka ki gre proti razporku in na njej so biserčki..ampak to opisovanje je tko,lahko si čisto drugače predstavljaš pa pol ni to to ane?lp
Kaj pa če bi obleko slikala z digitalnim fotoaparatom (kakšen tvoj kolega ga sigurno ima) in postavila link.
recimo da jo lahko slikam preko digitalnega telefona,ki mi jo pošlje na mail,kej več pa ne vem kako postaviš link..morda veš ti?
Vsemu trudu navkljub mislim, da je ne boš prodala. Vsaj za kolikor toliko spodoben znesek ne. Za male tolarčke se ti pa ne splača izgubljati preveč časa. Raje jo pokloni kakšni prijateljici, ki jo mogoče potrebuje za kakšen svečan dogodek.
LP
mah…jst tud obleko prodajam ze od poletja.Jaz sem jo mela par ur na poroki.Men je bla ql k je total simpl.Od Liz Claibourne,sivo-srebrna.No sej ne vem zakaj sm tole kr v en mini opis spremenila ampat tud men tale prodaja ne gre kej preveč…mogoče pa katera tle gor rabi kakšno tako obleko…a,a? 🙂
Kaj pa če bi vprašala v trgovinah kjer izposojajo poročne obleke, mogoče jo pa oni odkupijo.
lp
Daj jo v škatlo in jo spravi nekam kjer te ne bo motila. Ko jo boš pogledala čez 15 let se ti bodo zarosile oči od lepih spominov kar je vsekakor več vredno kot teh par tolarčkov, ki jih sploh ne boš dobila, ker se nošene obleke ne dajo prodati.
Jaz sem svojo podarila Eni znanki, ki je bolj na tesnem z denarjem. Ne moreš verjeti kakšno zadovoljstvo, ko vidiš “svojo” obleko spet v uporabi. Meni jo je bilo žal da visi v omari.
LP Jasna
ps.: poročne pa vseeno ne dam naprej
Prodaj jo v izposojevalnico svečanih oblek. Jaz vem, da jih na Vrhniki odkupujejo v izposojevalnici Mirjam. Je zelo fajn gospa, tako da bi se lahko marsikaj zmenila. Lp
Forum je zaprt za komentiranje.