Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako naj punco spremenim v damo?

Kako naj punco spremenim v damo?

Odgovor na objavo uporabnika
:D Ja take smo, 03.10.2022 ob 16:40

Razen riganja in prdenja, to mene moti in sem se od mojega navadila in me moti tudi pri njem.

Sicer se totalno ne rihtam in mojemu je to ok. Se mu vidi sicer, da mu je všeč, ko se uredim, ker menda zgledam atraktivno. Ima v resnici raje, da se ne šminkam. Tudi sva med korono začela.

Sem imela leta, ko sem se nafasadirala za vsak drek, resno. Posledica nesamozavesti,vsi so pa vame buljili in se limali največji kreteni. Nocem tega več.

Mi pa moj teži za 2 kg viška, kar me pa ful razjezi,sploh ko mi še pripiše, da jih imam 10 več, ko jih nimam. In da naj na vago stopim. Nikomur se mi ni treba dokazovat in ne rabim bit popolna. Zaradi mene si lahko najde 5 drugih. In za tako bi morala vsaka spakirat, zase isto mislim.

Za ja take smo… tu mu dam kar prav, za prenažiranje pa ni izgovorov. Kila na kilo pa pride 30 in več viška. Pri prvi je treba zaustaviti, kasne je prepozno. In debelost ni neka hiba na katero se ne bi dalo vplivati. Gube, plešavost so nekaj drugega, tu kaj dosti ne moremo. Na prenažiranje pa še kako imamo vpliv. Je stvar volje, kdor je nima je revež…

Če nisva midva marsovca ali kaj zaboga sva, baje sem še bolj “hhmm” v teh domačih cotah, kot takrat, ko sem imela dress code. Pa sva skupaj že 30+let.

Ljudje, embalaža in vsebina sta si ponavadi diametralno nasprotni.

Eno poznam, 03.10.2022 ob 18:14

Poznam eno, ki zgleda top, ženska vedno zrihtana v nulo, petice, oblekice, frizura, ampak okusno, res prava dama  Pa ženska zmiraj razlaga, kako je okrog hodila neurejena, preden je spoznala moža, da je bila skoz v kavbojkah, se ni ličila pa to, tko da očitno se da.

Poznam veliko več žensk, ki se ličijo zelo malo in naravno ali celo nič in zgledajo top, kot teh, ki so divje in ponavadi zelo neokusno naličene, in oprostite, to pa po mojem okusu res ni top ne estetsko ne seksi ne privlačno, pač pa spominja ba kič v kitajski trgovini. Govorim o tistih divje namalanih s pudrom, da se ga opazi na daleč, debelo umetno zarisanimi obrvmi in hkratnim poudarjanjem vsega na obrazu brez nekega občutka, za katero priložnost se ličijo. To velja sploh za najstnice, ki še lovijo svoj stil oz. brez pomisleka posnemajo trende iz ulice in pač žal nimajo vse občutka za estetiko. Enako mladi fantje, kar sklepam, da je morebiti tudi avtor? Čeprav te ne obsojam, avtor, da si želiš damo, samo to ne gre na silo, pa upam, da se zavedaš, da je dama vse kaj drugega kot plastična kičasta barbika s čarovniškimi nohti in prepotentno finim obnašanjen. 😉

Anonimno306, 04.10.2022 ob 13:02

Ne zaslužiš si je! V poplavi plastičnih lutk si našel naravno lepotico,ki sam praviš da je dobra mačka in ti se pritožuješ? Najdi si eno plastiko njo pa pusti za normalnega moškega,ki jo bo spoštoval in sprejemal takšno kot je. Nekateri bi dali vse v teh časih za eno naravno lepo žensko brez vse te fasade,petk,oh in ah oblekic ti se pa pritožuješ. Pomoje se zaveda da je lepa naravno in nima potrebe ugajati vsem tvojim prijatlom,da se rihta zato,da bi se ti z njo dokazoval pred prijatli kako pičko maš? Tut jaz se nebi. Očitno je punca čisto preprosta. Pa še ni ti treba čakat predno greta v družbo 1 uro ali pa dlje ,da namaže nase vse kar ma od ličil to je prej njena prednost kot slabost. To da že ima tebe sem jaz razumel ne,da se ne rabi več trudit ampak ne rabi se trudit za ostale ljudi,da je komu drugemu privlačna. Bodi srečen,da je tako. Tej punci nisi dorasel žal.

Povej ji to, da je prav, da se za ven s teboj uredi. To je stvar kulture. S fantom mora biti źenska urejena, ti dam prav, pa sem ženska. Eno je casual moda, drugo pa za zvečer kakšna večerna toaleta  večerja ali gledališč, tretje pa cunje za doma. Odvisno od situacije.

New Report

Close