Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako naj samohranilka najde resnega moškega

Kako naj samohranilka najde resnega moškega

Stara sem 35 let, imam dva otroka 4 in 6 let. Zaradi nesreče, sem ostala brez moža in otroka brez očeta. Ne želim ostati celo življenje sama, brez moškega pr hiši. Pač rabim moškega, predvsem zaradi ljubezni, crklanja, neko oporo v življenju…. Saj razumete ali ne? Načeloma sem zelo dobra partija in veliko moških se je greblo zame (predno sem se poročila). Še vedno dobro zgledam, veliko moških se obrača za mano, večkrat tudi komplimenti. Ampak problem je, da si vsak želi le sex. Razumem, samo jaz pa ne le sex! Ne želim biti nekomu samo ljubica za sex in potem odide. Sem inteligentna, postavna, pametna ženska. Sem odgovorna, odločna in samostojna. Doma v hiši skoraj vse sama zrihtam, ne rabim moško roko za vsako reč! Moškemu pri meni res ne bi bilo hudega. Ampak nikakor ne najdem pravega, resnega.

Predvsem čestitke zaradi razumevanja realnosti. Vsi pogledi, komplimenti in drugi pokazatelji zanimanja s strani moških, še ne pomenijo, da slednji komaj čakajo na priložnost za partnerstvo po tvojih željah. Zato večina žensk z dvema tako malima otrokoma življenje nadaljuje solo z občasnimi ljubimci. Ker še tisti, ki bi se bili pripravljeni “vseliti”, kmalu vidijo, da jim tega ni treba. Preveč zahtevna situacija.

Težko bo. Večina samskih se ne bo želela iti resne zveze, če pa že, bo pa verjetno pričakoval od tebe precej več, kot kdo, ki otoke že ima. Vdovcev, ki bi te pri gotovo razumeli, pri teh letih ni veliko. Z ločencem si na grbo naložiš še kakega otroka in v večini primerov skoraj gotovo tudi bivšo.
Vprašanje je tudi kaj točno iščeš. Nadomestek pokojnega? Velikokrat vdove iščejo točno to in s tem nezavedno odženejo kakega sicer čisto spodobnega moškega. Podobno je z ločenkami, ki jih je mož prevaral in zapustil. Težko jim prideš blizu, še vedno jih drži podzavestni strah in večkrat čisto nezavedno padejo v kake primerjave z bivšim.
Mnenja sem, da morajo biti življenjske osnove podobne, pogledi na življenje podobni, interesi, hobiji, navade.
Žal si bila pahnjena v to, a verjetno boš morala tako kot ločenke, sprejeti marsikaj, da ti uspe spet sestaviti družino.

Najboljša ‘ciljna skupina’ bi bili verjetno moški, ki imajo sami otroke, npr. ločeni. Bolj bi se lahko vživeli v tvojo kožo, kako je biti starš, ker imajo določene družinske izkušnje.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zanimivo, koliko samskih mamic tukaj gor pride pojamrat zaradi tipov, ki bi samo seks. Naključje?

In prav veliko izkušenj glede na to, da je mlajši star 4 leta, “na trgu” ne moreš imeti.

Pa vsem je partner umrl v prometni nesreči.

Ce ga ti ne najdes, bo pa morda on tebe. Mogoce se moras malo oddaljit od te zelje, da ga najdes. Zal si v situaciji, ko vecinoma zanimas le locene ocete, teh pa ni prav veliko. Potrpljenje enje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Časi so se zelo spremenili.

Tvojemu opisu ustreza cca 40% žensk, z izjemo, da (še) nimajo otrok. So samske, torej, brez “prtljage” in ne boš verjela -imajo identičen problem: “pravega” NI,

Ne mine dan, da nekdo (ženska) ne išče pravega, moški pa pravo. Kdo je ta pravi in prava?!! tale dva, kot da bivata na nekem drugem planetu. Vsi ostali pa smo zaguzuli na planetu zemlja. In ne moremo naprej.

Prvo, kot prvo- pravega in prave NI, ne obstaja. Vse je nateg. Žal, si je 90% ljudi nekompatibilnih. V vsem.
Tvoja “pomagala”, bergle., da kao dobro zgledaš, si pametna in delovna- je tako kot bi opisovala, sonce sije, trava je zelena….tvoja pričakovanja, da boš zaradi tega ujela “ulov in pol “je domala “ridikulozno”.

Podobno kot bi rekel, tako danes sem diplomiral in sedaj, samo še služba za nedoločen čas.
Tipov za nedoločen čas NI VEČ. Zbudi se-so samo za “določen čas”. Podobno kot je s službami. Danes jo imaš, jutri je NIMAŠ,

Spadaš v kategorijo-izgubljena generacija. Vse več samskih, vse več brezposelnih, depresivnih i Te generacije so izgubile -oboje: “ljubezen” (zvestoba do groba) in delo (služba do groba). Vse to, kar so predhodne generacije v večjem % poznale.

Ja, hud cmok za pogoltnit.

Imaš pa dvoje- svoja dva otroka. To ti naj bo pred očmi. Tvoja vloga: MAMA je bolj pomembna kot biti žena, kot biti ljubica.

Vsak nosi svoj križ, svojo lekcijo. Tega ne pozabi.

Živjo

Bi se te dalo mogoče kako kontaktirati?

Lp

js bi vas pa rad bolje spoznal.in ne nism avanturist

Se pravi, ne sme biti ženska, naj ostane samo mati in se ‘žrtvuje’? Ravno takšna ‘samopožrtvovalna’ mati je slaba, ki je dolgoročno brez partnerja in moške popolnoma odpiše, ker potem čustveno preveč veže otroke nase in jih uporabi kot neke vrste nadomestne partnerje , ker partnerski odnos je nekaj drugega, namreč z otroki pač ne moreš potešiti potrebe po ljubezni, telesni bližini, nežnosti, spolnosti…

V tem ni nobene lekcije in ne križa, to ti pišeš iz osebne (negativistične – nezaupanje v partnerstvo, mrke, racionalistične ali nečustvene) perspektive, gre za nekaj povsem naravnega, da si želi moškega ob sebi, kakor vsaka ženska, ki hrepeni po moškem, neglede če je ali pa ni mati.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pozdravljen Matjažko,

nisi dojel “poit”.
Ženska je sita in naveličana “kurbirčkev” oz muh enodnevnic. Ona bi nekaj “stalnega”, na dolgi rok….teh tipov je pa danes vse manj in manj….Ona ima o sebi super predstavo..kao vse je v najlepšem redu, samo še moškega dobim-za ljubezen, za crkljanje za podporo! An ebi , a niše to vsaka????!!

UAU, in zakaj tega nima in NE DOBI 3/4 žensk?!!!

Poročene niso srečen, ločene niso srečne, samske niso srečne…Pa, pustimo tisti 1% , ki je srečen..

Please, daj zapiši svojo teorijo, samski Matjažko…..

Se pravi, ne sme biti ženska, naj ostane samo mati in se ‘žrtvuje’? Ravno takšna ‘samopožrtvovalna’ mati je slaba, ki je dolgoročno brez partnerja in moške popolnoma odpiše, ker potem čustveno preveč veže otroke nase in jih uporabi kot neke vrste nadomestne partnerje , ker partnerski odnos je nekaj drugega, namreč z otroki pač ne moreš potešiti potrebe po ljubezni, telesni bližini, nežnosti, spolnosti…

V tem ni nobene lekcije in ne križa, to ti pišeš iz osebne (negativistične – nezaupanje v partnerstvo, mrke, racionalistične ali nečustvene) perspektive, gre za nekaj povsem naravnega, da si želi moškega ob sebi, kakor vsaka ženska, ki hrepeni po moškem, neglede če je ali pa ni mati.[/quote]

Popravek: A ne bi, a ne išče to vsaka????!!

V tem ni nobene lekcije in ne križa, to ti pišeš iz osebne (negativistične – nezaupanje v partnerstvo, mrke, racionalistične ali nečustvene) perspektive, gre za nekaj povsem naravnega, da si želi moškega ob sebi, kakor vsaka ženska, ki hrepeni po moškem, neglede če je ali pa ni mati.[/quote][/quote]

Pozdravljena!

Povsem te razumem, ker sem skozi podobno zgodbo šla tudi sama, le, da je bila bolezen. Vem, kako ti je. Jaz sem se sicer odprla srce za moški svet po 8 letih žalovanja, prej sploh nisem opazila moških v partnerskem smislu. Danes sem srečna z novim, novo ljubeznijo. Verjemi, da bo čas prinesel vse, imaš tudi pomoč vesolja in neba. Moj je bil ločen že par let preden sva se spoznala in je krasen, vse se uredi. No, morda sva midva malo starejša od tebe in otroci odrasli, kljub temu pa je treba sprejeti vse te nove okoliščine. Ampak, če je ljubezen je vse ostalo mirno, nežno in lepo sprejet.

[/quote][/quote]

Mislim, da ti nisi dojelo kaj je Matjažko napisal.
Itak, da bo ona ostala mama, ni pa to vse, ni pa to edino kar naj bi počela v življenju.
Zakaj si ne bi smela želet moškega ob sebi četudi ga ni enostavno najt?

Hja.., osamljeno se počuti, vsak se, ko je v takem stanju. Pol pa malo panike pa smo na MON-u.
Tu pa… namesto nasveta dobi po glavi. Beda…

zlo zanimiva,mogoče podobna,mogoče najdeva kako skupno idejo,oglasi se…lp

Sem na istem, kot ti, tvojih let. Žal resnega moškega je zelo težko najti, vsi bi samo sex in adijo. Najprej so ovira otroci – za njih. Če pa iščeš moškega svoje starosti bo zelo težka, govorim iz lastnih izkušenj. Moški 10, 15 in več let starejši pa bi resno. Oh to pa ne. Raje sama, kot 55, 60. letnika.

No jst sm pribliblizno tvojih let in tudi oce 7in 5 letnika in me moti to da se vse posplosuje in mece v isti kos,ker obstajamo moski ki bi si zeleli spoznati tako zensko! Lahko se oglasis na [email protected] in si izmenjava kako besedo..iskusnjo.
Lp

Težko.

Vse drži, kar si napisala. Ne boš našla pravega in resnega. Sprijazni se z usodo in ne rini z glavo skozi zid.

Pripravi se na velike kompromise.

Ni veliko moških, ki zavestno rinejo v nesrečo. Če pa že, imajo svoje razloge.

te razumem, avtorica. Moja mama je bila v podobni situaciji.
Mogoče imam kakšno leto preveč za tebe – ni pa greh poizkusiti. Otrok sem navajen. Moji so že odrasli.
ojunači se in mi piši na [email protected]

Dolgo časa nisem želela moškega. Potem je prišlo obdobje, ko sem bila pripravljena zmenkovat. Spoznala sem tri moške, vsem je bil interes le priti do sexa. Tudi z lažmi. V bistvu sem le zaradi teh treh moških dobila slabo sliko o moškem svetu- da dejansko želijo le to od samske ženske, ki ima otroka. Zato sem nehala zmenkovat, ker mi preprosto ni več do takih laži.. In če ti še namignem- dva sta bila z mona :). Ker pa se v realnosti gibljem nekako na črti služba, dom, trgovina, narava… nikjer ne spoznam nekoga, ki bi odkrito vstopil v novo spoznavanje z menoj.
Moški imajo dovolj samskih žensk in dovolj takih, ki takoj dajo. ma komu se da ukvarjat z žensko, ki bo(če bo) dala šele, ko bo ziher, da imata lahko stalno zvezo. Hja, v katerih sanjah že?

Smo tudi taki, ki bi radi imeli družino, se na novo ustalili, ampak ne tako, da nam diktirate kako bomo živeli…
Žal večina današnjih žensk hoče nositi hlače pa jih niti ne znajo obleči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close