Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako naj se hitro znebim nahoda???

Kako naj se hitro znebim nahoda???

Vprašanje je zastavljeno že v naslovu.
Teče mi iz oči, nosa, kiham že dan in pol, imam zamašen nos. Delam inhalacije, mažem se z materino dušico pod nosom.
Seveda sem se zadeve nalezla v službi.
Hvala za vsakršen nasvet.

Obstajajo tablete Clarinase, ki jih dobiš v lekarni: Če se vzamejo pravi čas, preprečijo kihanje in curljanje iz nosa. Predlagam pa, da se vzamejo zjutraj, zvečer vsaj pri meni povzročijo, da ne morem zaspati. Na meni delujejo kar čudežno, curljanje in kihanje preneha v skoraj parih urah. So vedno v domači lekarni, mi jih je pa pred leti predlagala zdravnica.

PRi meni je to verjetno že zamujeno. Hvala pa za nasvet. Bom uporabila naslednjič.

Toplo se oblečeš, skuhaš čaj in ga piješ še toliko vročega, da te pregreje do te mere, da začneš švicati. Na ta način pij čaj danes cel večer, torej najmanj 2 litra. Jutri to počni še cel dan, skratka glej da boš čimveč švicala. V ponedeljek boš kot nova. Aja pa aspirin pred spanjem pa jutri čez dan še kakšne 2. Za naslednjič pa, takoj ko začutiš da nekaj ne štima, spij šumečo tableto aspirina v vodi, pa se prehlad sploh ne bo razvil. Jaz na ta način uspešno zadržujem prehlad zadnje 4 dni. Pa glej, da te ne bo zeblo, oz niti hladiti te ne sme začet. Pa meni ful pomaga, če spijem aspirin pred spanjem.

Ponavadi mine v 3-4 dneh- če je samo to. Ne moreš prav veliko- malo čaja, malo aspirina, vsaj 2 dni bodi doma (če ne zaradi sebe-zaradi drugih). Vdihavaj smrekove vršičke…pa take domače stvari.

Meni ponavadi hitro “prime” Coldrex, tudi če sem že sredi prehlada.

Čimveč si špricaj fiziološko raztopino v nosnici – v res velikih količinah!

Jaz sem se prejšnji teden v treh dneh postavila na noge z imunal neo. Bila sem res čisto povožena , bolečine v glavi, grlu, curljalo je od povsod pa čist utrujena sem bla. in v treh dneh ko nova.

Jaz pa v treh dneh brez nobenih dodatkov. Čistim nos, tople obloge na prsni koš, med, topel čaj.

Nam pomaga Medy night, 1 “šilček” pred spanjem in zjutraj smo do 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} boljši. Pred spanjem pa zato , ker te ponoči med spanjem “prečisti” na nek način. Vredno je probat, morda bo tudi tebi pomagalo.

Cold 3 ti olajša dihanje. Jaz sem imela te težave 10 dni. Je treba prebolet.

Tudi jaz sem za imunal.Ko začutim prve znake ga “predoziram”-jemljem ga na vsaki dve uri,tako da v dnevu popojem stekleničko.Prime 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Nam najbolj pomagata česen in čebula.
Brez kakršnihkoli zdravil.
Vse kar jemo – dodamo česen in čebulo v ogromih količinah.

New Report

Close