Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako naj se obnašam

Kako naj se obnašam

Nekaj mesecev delam kot zunanja (nisem zaposlena), do sedaj je bilo vse b.p.,  vložim veliko truda v delo, da je vse narejeno, da mi nič ne morejo očitati, sodelavci so zelo zadovoljni z menoj,  dobro se razumemo, potem pa kar naenkrat od ene nadrejene prav sovražno razpoloženje. Pozdravim, nazaj dobim grd pogled, poskusim ponovno, sedaj se jo izogibam. Dvomim da bi pogovor kaj zalegel,kaj bi vi? Izogibat se jo, pa mogoče se s časom kaj umiri? Ali zamenjati , kar ni problem ?

Odgovor na objavo uporabnika
Kako se obnašati, 05.05.2025 ob 17:32

Nekaj mesecev delam kot zunanja (nisem zaposlena), do sedaj je bilo vse b.p.,  vložim veliko truda v delo, da je vse narejeno, da mi nič ne morejo očitati, sodelavci so zelo zadovoljni z menoj,  dobro se razumemo, potem pa kar naenkrat od ene nadrejene prav sovražno razpoloženje. Pozdravim, nazaj dobim grd pogled, poskusim ponovno, sedaj se jo izogibam. Dvomim da bi pogovor kaj zalegel,kaj bi vi? Izogibat se jo, pa mogoče se s časom kaj umiri? Ali zamenjati , kar ni problem ?

Morda ima samo probleme s seboj ali slab dan.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8622, 05.05.2025 ob 18:31

Morda ima samo probleme s seboj ali slab dan.

Zal ni slab dan, do drugih je prijazna, mene pa edino grdo nenaklonjeno gleda.

En se je zagledal vate in je zdaj ljubosumna. Poglej okrog sebe kdo.

Si lepša in mlajša od nje?

To osebo si opisala sicer kot človeka, deluje pa v resnici zelo živalsko (kar ni nujno slabo, sliši se pa malce smešno): kot da ta oseba ne komunicira z jezikom, ampak z živalskimi ‘znaki’, kot so ustrahujoč pogled na primer. Nič me ne bi začudilo, če bi ti ta oseba zastrašujoče pokazala zobe, da bi te še bolj prestrašila.

Na tvojrm mestu bi njeno obnašanje ignorirala. Je preveč nejasno in nagonsko. Morda bi se pa pozanimala o njej. Zagotovo je nek čuden razlog, zakaj se do tebe obnaša skoraj kot pes. Verjamem, da se podzavestno, nezavedno bojiš, da te bo ugtiznila.

Avtorica nisi povedala celotne zgodbe.

A broad vocabulary helps recognize potential solutions. Engage in regular reading and play Wordle Unlimited to find the correct word more efficiently.

Zaradi dveh grdih pogledov pa menda ne boš kar zamenjala službe, če ti je sicer všeč. Kaj pa veš, kaj je razlog, še sploh, če je kar naenkrat. Stopi do te nadrejene in jo naravnost vprašaj, kaj je narobe. Mogoče te bo odgovor presenetil. Mogoče sploh nima veze s tabo. Ali pa je neka malenkost, ki jo lahko takoj popraviš.

New Report

Close