Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAKO NAJ SE REŠIM LJUBICE…..če mi znate..

KAKO NAJ SE REŠIM LJUBICE…..če mi znate..

SVETOVATI ??!!!…BOM večni dolžnik in vas povabim na kavico!!!!

MISLIM, DA DA NASLOV NE RABI KOMENTARJA!!!!!!!!!!!?

HVALA

leta letijo - iščem stevardeso.....

A ti misliš to resno???

Pošlji jo meni!
😉
Sp

He, he, he……..

….tudi ti prideš,no.
Nimam predsodkov.
😉
Sp

ne zezaj se s takimi…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Razo!
Ti meni pošlji svojo,jaz tebi pa mojo(ki sicer pravi,da ni ljubica,pa nema veze….material je podoben)
;-)))
Sp

Ej, če ti je že zlezla pod kožo, potem ti ni več “spasa”…..
:-)))))
Pravzaprav pa – zakaj bi pa to naredil?! Kaj te grize, tepe ali kaj?!

Grema midva skupaj enkrat tja ko se zadržuje, pa se bom strastno parkrat zalizala…..garant te nebo več klicala, pa tudi nebo vračala klicev ;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

…SEM BIL SPET NAROBE RAZUMLJEN……….PORKAMADONA…SORY….

SAJ NE GRE ZA NJO, GRE ZA MENE,KER SEM SI DOVOLIL, DA……

no bom napisal, kako se počutim in upam, da boste končno sposobni razumeti:…

LJUBEZEN MOJA!!!
Odkar si vstopila v moje življenje,…nenajavljena…..počasi,verjetno se tega niti ne zavedaš, spreminjaš vse kar sem do sedaj čutil, vse kar sem do sedaj spoznal…sesaj sedim, v tihi samoti dneva in poskušam sestaviti besede o moji ljubezni do tebe. Draga moja, trenutki s tabo, so kot pesmice ptic, ko se zjutraj prebuajjo……čudovito, tako nežno,tako nepojemljivo…..polno nežnih spominov,občutkov….verjemi mi, ne vem kaj se je v meni zgodilo, ko sem ti rekel, da te ljubim……vem samo, da te do sedaj še nihče ni ljubil…ni te ljubil, kot je zvezd na nebu,kot je školjk v morju…ta hip…oh fantazije v moji glavi…..ampak moje srce, samo za tebe bije,samo tebe ljubi,samo tebe pogreša, samo za tabo nori!
Želim, da veš,da ko sva objeta, srce mi bije kot zvon cerkvice..moje želje so takrat ogromne, nodesegljive, polne hrepenenja…želim spremeniti čas, ćelim, da ostaneva večno objeta…želim, da se čas enostavno ustavi..samo za naju…! Tako te pogrešam,da me boli…tako te pogrešam,, pogrešam te kot ..hmmmm…kot otrok svojo najljubšo igračo….! Ženska, kot si ti, moški samo enkrat sreča v svojem življenju, ljubezen,kot jo čiutim do tebe, moški samo enkrat doživi …. Želim tebe,samo tebe…..poglej govorim o brezmejni ljubezni, ki še nikoli ni obstajala….!!!
Nudim in dajem ti vse, kar morem in še več…poskušam še nemogoče, da ti nudim, samo tebi, draga! Ko zaprem oči, se prikažeš ti, nasmejana in hkrati žalostna, ker se zavedaš, da naju bo usoda spet razšla toda vedi,, nikoli ti ne bom pustil odditi, če boš vsaj malo še čutila najine ljubezni…nikoli ne bom odšel, ker bom za vedno tvoj! ..
Ostani vedno ob meni…, ti kraljica mojega srca,gospodarica moje duše! Ljubim te, potrebujem tee…brez tebe ni življenja…brez tebe je samo tema,noč! Hodim po ulicah, iščem samo tebe, vidim tebe, tvoj sladek osmeh…Želim, da me nežno objameš in polna ljubezni poljubiš, ker enostavno…………ne morem več brez tebe!!!

JAZ TE LJUBIM!!

ps.sory, ker sem nekatere razočaral, IN JE NISEM PRIPRAVLJEN DELITI Z MANO….hihihiihi….čeprav, je to tudi od nje odvisno….prepričajte jo, da naj se bolj za vas zanima pa me bo mogoče “brcnila v rit”…..ČEPRAV, SE BOSTE ZAMAN TRUDILI…..hihiihhi

leta letijo - iščem stevardeso.....

Razo je sestreljen!
;-)))
Sp

Ohhhhh, ni ti več pomoči…kam pluje ta svet…res ne vem…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sem mislil dat par konkretnih predlogov, kot naprimer…štrik, puška ali strup, pol sem pa videl spodnji post, pa vidim, da nisi vprašal po orodju…

moj nasvet !!!
Spoznaj jo z svojo novo …….
lep dan

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Štumpi…cmokaaaaa…tako se govori,jajajajaj…..;))

New Report

Close